+223.000 produkter +2.070 brands Fashion samlet fra 35 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
GANT Smal Wave badeshorts
GANT

GANT Smal Wave badeshorts

449,25 DKK 599,00 DKK -25% Gratis fragt

Du kan købe GANT Smal Wave badeshorts badetøj fra GANT i denne online shop og arbejde for dig selv uden at blive plaget af irriterende sælgere i butikken.

  • Produkt: GANT Smal Wave badeshorts
  • Brand: GANT
  • Køn: Herre
  • Størrelse: M, L
  • Kategori: Badetøj
  • Findes i farverne: Blå
  • Forhandler: Stylepit

Men du burde ikke vente for længe, for netop farven Blå er yderst populær - og specielt for de populære størrelser. Skynd dig at køb så længe de er på lager - det ville være så ekstremt trist hvis du misser det.

Beskrivelse

Netop nu kan man købe Blå GANT badetøj til DKK449,25, en flot produktpris kan vi jo nok sige. For vi på Pashion.dk er imponerede over GANT, især når man taler om badetøj. For GANT må man sige de er virkelig med på moden, i hvert fald når det gælder herre. Hvad enten du skal bruge GANT Smal Wave badeshorts til fest eller hverdag, så er det uden tvivl muligt.

Har du god tid kunne du vente i stedet og bestille når GANT Smal Wave badeshorts er på udsalg, fx på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi hos Pashion.dk ville dog ikke turde vente - for lige nu er det jo så nemt at købe online og leveret til din dør - til kun 449,25 kr.. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion. Er den ikke i den helt korrekte farve/størrelse kan man uden tvivl købe noget fra samme mærke som vil falde i sin smag. Stylepit har et ganske stort udvalg af både GANT og badetøj - så bare rolig, du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så i tilfælde af du også kigger efter nogle lækre badetøj fra GANT, så skal du ikke undersøge længere. Og husk nu at dele GANT Smal Wave badeshorts med dine venner og familie på de sociale medier når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Mere om farven Blå

Farven blå er en meget kendt farve med flere udtryk, og det er der faktisk rigtig mange gode grunde til. Det er ikke alene en farve, som i den dybeste udgave ligger tæt op ad sort men som ydermere en tone der øger muligheden for en hel del udtryk. Farven blå er en kølig farve, som også har en afslappende virkning. Blå er et billede på det kreative - men i ligeså høj grad intelligens. Farven ses ikke alene i moden, men også som en meget udbredt farve som virksomhedslogoer blandt store virksomheder. Derudover er der en som altid grund til at nuancer af blå er endnu en af de nuancer vi oftest ser på en eller anden måde som en vigtig del af herremoden. Det er en helt oplagt farve, hvis man skal vælge et lækkert jakkesæt men samtidigt finder at sort er alt for formelt. Det er endvidere den mest populære farve på den helt klassiske herreskjorte. Skal den ikke være den hvide, så er lyseblå den farve langt de fleste vælger, hvis du skal bruges skjorte til hverdag eller fest.

Det eneste sted, hvor designet er en anelse indskrænket når det handler om de blå farver når det drejer sig om herresko. Der vil ikke være et udvalg på niveau med de populære af brune og sorte når det handler om det blå herrefodtøj.

Sneakers findes nu i alverdens fantasiens farver men herudover, er der ikke et stort udvalg af smarteblå sko.


Hvorfor du skal købe hos Stylepit
  • Fragtpris: Gratis fragt for køb over 299 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 50 dage

Tilbage i 2000 foundede fire fyre den danske shoppingportal SmartGuy og på et senere tidspunkt SmartGirl som senere skiftede navn til Stylepit.dk. Med deres adresse i København, og med distribuering i Polen pakker og sender webshoppen hele tiden lækkerier tværs over mange Europæiske lande. Og når det handler om shopping online er Stylepit helt sikkert en af de tunge herhjemme og det ses også helt tydeligt i det enorme produktudvalg der ses på websitet. På hjemmesiden ligger de mest eksklusive mærker inden for både mode og helse, til både mænd, kvinder og børn.

Hver gang du mangler noget ligger kjoler, shorts og sandaler lige foran dig, når du sidder med din laptop eller mobiltelefon. På Stylepit som er en af DKs ældste af sin slags ligger der et enormt produktudvalg afde mest spændende mærker og nyeste modeller. Man kan overstå dine juleindkøb og finde den smukkeste kjole til sommeren mens du sidder i din pyjamas og drikker morgenkaffen. Når du har bestilt produkterne bliver de endvidere afleveret direkte til døren så skal du kun beslutte dig for hvad du faktisk ønsker dig.

Stylepit giver dig adgang til mode på en rigtig overskuelig måde som gør det let at få lige det du mangler. Det har måske aldrig været meget lettere at være en del af moden.