+883.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
GANT Smal Wave badeshorts
GANT

GANT Smal Wave badeshorts

359,40 DKK 599,00 DKK -40% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe GANT Smal Wave badeshorts badetøj fra GANT i denne online shop og arbejde for dig selv uden at blive plaget af irriterende sælgere i butikken.

  • Produkt: GANT Smal Wave badeshorts
  • Brand: GANT
  • Køn: Herre
  • Størrelse: M, L
  • Kategori: Badetøj
  • Findes i farverne: Blå
  • Forhandler: Stylepit

Men du burde ikke vente for længe, for netop farven Blå er yderst populær - og specielt for de populære størrelser. Skynd dig at køb så længe de er på lager - det ville være så ekstremt trist hvis du misser det.

Beskrivelse

Netop nu kan man købe Blå GANT badetøj til DKK359,40, en flot produktpris kan vi jo nok sige. For vi på Pashion.dk er imponerede over GANT, især når man taler om badetøj. For GANT må man sige de er virkelig med på moden, i hvert fald når det gælder herre. Hvad enten du skal bruge GANT Smal Wave badeshorts til fest eller hverdag, så er det uden tvivl muligt.

Har du god tid kunne du vente i stedet og bestille når GANT Smal Wave badeshorts er på udsalg, fx på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi hos Pashion.dk ville dog ikke turde vente - for lige nu er det jo så nemt at købe online og leveret til din dør - til kun 359,40 kr.. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion. Er den ikke i den helt korrekte farve/størrelse kan man uden tvivl købe noget fra samme mærke som vil falde i sin smag. Stylepit har et ganske stort udvalg af både GANT og badetøj - så bare rolig, du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så i tilfælde af du også kigger efter nogle lækre badetøj fra GANT, så skal du ikke undersøge længere. Og husk nu at dele GANT Smal Wave badeshorts med dine venner og familie på de sociale medier når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Mere om farven Blå

Farven blå er en meget kendt farve med flere udtryk, og det er der faktisk rigtig mange gode grunde til. Det er ikke alene en farve, som i den dybeste udgave ligger tæt op ad sort men som ydermere en tone der øger muligheden for en hel del udtryk. Farven blå er en kølig farve, som også har en afslappende virkning. Blå er et billede på det kreative - men i ligeså høj grad intelligens. Farven ses ikke alene i moden, men også som en meget udbredt farve som virksomhedslogoer blandt store virksomheder. Derudover er der en som altid grund til at nuancer af blå er endnu en af de nuancer vi oftest ser på en eller anden måde som en vigtig del af herremoden. Det er en helt oplagt farve, hvis man skal vælge et lækkert jakkesæt men samtidigt finder at sort er alt for formelt. Det er endvidere den mest populære farve på den helt klassiske herreskjorte. Skal den ikke være den hvide, så er lyseblå den farve langt de fleste vælger, hvis du skal bruges skjorte til hverdag eller fest.

Det eneste sted, hvor designet er en anelse indskrænket når det handler om de blå farver når det drejer sig om herresko. Der vil ikke være et udvalg på niveau med de populære af brune og sorte når det handler om det blå herrefodtøj.

Sneakers findes nu i alverdens fantasiens farver men herudover, er der ikke et stort udvalg af smarteblå sko.


Hvorfor du skal købe hos Stylepit
  • Fragtpris: Gratis fragt for køb over 299 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 50 dage

Tilbage i 2000 foundede fire fyre den danske shoppingportal SmartGuy og på et senere tidspunkt SmartGirl som senere skiftede navn til Stylepit.dk. Med deres adresse i København, og med distribuering i Polen pakker og sender webshoppen hele tiden lækkerier tværs over mange Europæiske lande. Og når det handler om shopping online er Stylepit helt sikkert en af de tunge herhjemme og det ses også helt tydeligt i det enorme produktudvalg der ses på websitet. På hjemmesiden ligger de mest eksklusive mærker inden for både mode og helse, til både mænd, kvinder og børn.

Hver gang du mangler noget ligger kjoler, shorts og sandaler lige foran dig, når du sidder med din laptop eller mobiltelefon. På Stylepit som er en af DKs ældste af sin slags ligger der et enormt produktudvalg afde mest spændende mærker og nyeste modeller. Man kan overstå dine juleindkøb og finde den smukkeste kjole til sommeren mens du sidder i din pyjamas og drikker morgenkaffen. Når du har bestilt produkterne bliver de endvidere afleveret direkte til døren så skal du kun beslutte dig for hvad du faktisk ønsker dig.

Stylepit giver dig adgang til mode på en rigtig overskuelig måde som gør det let at få lige det du mangler. Det har måske aldrig været meget lettere at være en del af moden.


Mere om badetøj

Når det handler om herremode, er der helt sikkert set en mærkbar proces igennem de forløbne år. Selvom der til stadighed har været styles og mode iblandt mændene, så er det hovedsageligt i mødet med den metroseksuelle tilgang til mode og modeforbilleder fra denne klasse, at det er kommet til at blive populært og accepteret imellem mænd at blive bevidst om mode og at pleje sit udseende. Tendensen kom til udtryk via et mere varieret modebillede og en vifte forskellige stile som en del af uens baggrunde. Herremoden har altså desuden på virkelig mange måder været langt mere ensidig samt betonet af, at herrene trækker i tøjet efter det man skal og derved ikke efter personlig stil. I den samme sammenhæng har det ligeledes i rigtig mange fald været modehuse og designere og ikke egentlige modeller, der har været gældende.

Tingene har dog ændet sig kraftigt gennem de forgangne årtier, mens stilen for mænd har udviklet sig langt mere facetteret og der forekommer væsentligt større chance for at skaffe og forfine en unik stil. Den tendens har de prominente modehuse også set og som følge ser forbrugerne derfor ydermere i højere grad opmærksomhed på designs og mærker udelukkende markedsført til mænd i alle aldre og typer. Nu er der stort set den samme nuancering i moden, som er lavet til mænd, som der findes i stile til damer. Især er stilen blevet båret frem af magasiner og stilikoner, som samarbejder med de store mærker og sådan kan starte trends, som deles som ringe i vandet ibland fans og dem, der interesserer sig for mode. Tilsvarende som blandt de kvindelige kunder, er det i samme grad i moden til herrer blevet langt mere anerkendt og efterstræbt at opbygge en mere individuel stil, der ikke blot er skabt af specifikke designere, men sågar har til formål at fremhæve en individuel og speciel style. For personer, som har interesse i trends, er der således gradvist kommet ligeså varieret lejlighed for individualitet som der er for damerne.