+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Gavrilo-Sl_sz30_sd Accessories Belts Classic Belts Brun HUGO
Gavrilo-Sl_sz30_sd Accessories Belts Classic Belts Brun HUGO
Hugo Boss

Gavrilo-Sl_sz30_sd Accessories Belts Classic Belts Brun HUGO

449,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Hugo Boss Gavrilo-Sl_sz30_sd Accessories Belts Classic Belts Brun HUGO bælter i online shoppen & dermed sidde i stilhed uden at skulle vente hos forhandleren.

  • Model: Gavrilo-Sl_sz30_sd Accessories Belts Classic Belts Brun HUGO
  • Brand: Hugo Boss
  • Køn: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Bælter
  • Findes i farverne: DARK GREEN, LIGHT/PASTEL GREY
  • Forhandler: Boozt

Du burde ikke være for langsom - for lige farven DARK GREEN, LIGHT/PASTEL GREY er meget eftertragtet - specielt for de størrelser der er mest normale. Køb mens de stadig er på lager, det ville være så trist hvis du går glip af det.

Beskrivelse

Er du på udkig efter at bestille moderne Gavrilo-Sl_sz30_sd Accessories Belts Classic Belts Brun HUGO bælter fra Hugo Boss til herre i DARK GREEN, LIGHT/PASTEL GREY, så er du kommet til det helt rette sted. På dette website er vi ekstremt glade for lige netop bælter så længe de er produceret af Hugo Boss. Hugo Boss er meget kendt for deres seje designderes lækre design af bælter, og Gavrilo-Sl_sz30_sd Accessories Belts Classic Belts Brun HUGO er slet ingen undtagelse. Derudover kan man endda benytte Gavrilo-Sl_sz30_sd Accessories Belts Classic Belts Brun HUGO til alle slags anledninger, uanset om det er til fest eller en almindelig hverdag. I dette øjeblik kan de bestilles til kun DKK 449,00 som jo må siges er en virkelig god pris. Husk du nok ikke bør vente alt for længe. For prisen gælder kun indtil der er udsolgt. Man kan overveje at gamble og vente og krydse fingre for enorme tilbud på udsalg senere til fx januar, til sommer på udsalg, eller til black friday, cyber monday, eller til lagersalg og outlet. Og én af de største fordele for dig er at produkterne kan hentes i online shoppen. Og netop sådan kan du slippe for, at tage ned i en normal forretning.

Og man kan uden tvivl finde det du er på jagt efter hos Boozt - for de har nemlig et vanvittigt stort sortiment af bælter fra Hugo Boss til herre. Og netop Boozt er kendt for modetøj & sko med hurtig leveringstid, rimelige fragtpriser, vanvittigt stort udvalg i alverdens farver og modeller. Husk at give din stemme af genstanden under her. Og du må specielt huske at følge Pashion.dk på vores sociale medie sider via Facebook, Pinterest og Instagram.


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis levering ved køb over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 30 dage

En af de største butikker på nettet er et ægte Skadinavisk eventyr. For på trods af selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø, så er webshoppen udviklet af 2 danske mænd. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er da også en svensker som bor i København så han holder historien gående.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der giver fri adgang til fra stortset alle de mest populære mærker i dag helt uden du behøver at gå udenfor. Online shopping er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi mange mennesker har travle hverdage, der gør det svært at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som man gerne ville. På samme tid ville de fleste tilbydes den samme mulighed for at købe tøj som dem som bor i midste af de absolut største modemetropoler på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt tilbyder ikke kun mode til kvinderne men også herrerne og børnene så du kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale en gang fragt. Denne verdens helt store online butikker er fulde af brands og har også altid kæmpe tilbudskategorier. Både damer og mænd har fundet glæden ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for den succes så du kan finde stort set alt man tænker på, når man kigger på siderne med accessories, modetøj og sko.


Hvorfor du skal købe Hugo Boss

Tyske, som i tiden står for alverdens ting fra jakkesæt til eau de toilette, startede for noget nær hundrede år siden, i Metzingen lidt syd for Stuttgart af den tyske Hugo F. Boss. I begyndelsen af 1920erne lancerede Hugo Ferdinand Boss den første af mange produktion, der designede ikoniske jakker til herrer. Forretningen overlevede WW2 og er vokset med lynets hast siden. Efter Hugo F Boss’ død i ’48 overtog Hugo Boss’ datters husbond, Eugen Holy, mærket og i nittenhundredeoghalvtreds producerede han den første habit. I gennem nittenundredetresserne udviklede linjen sig til en kollektion af masseproducerede modeller, der gav den modebevidste herre mulighed for at få fingrene i habitter i god kvalitet i forretningerne som erstatning for at smutte forbi den lokale skrædder. I nittenhundredehalvfjerserne viste dem linjen BOSS, som viste en mere moderne linje af klassisk herretøj med detaljer fra tidens største modeænomener. Brandet skulle blive starten på en helt ny æra for virksomheden. Gennem nittenfirserne kontinuerede væksten og der kommer både parfumer, eyewear og en række forskellige samarbejder med en række sportgrene, som virkelig er med til at placere mærket på kortet over verden, når det handler om mode. Den lynsnare vækst holder på med at øge hastigheden gennem halvfemserne, hvor både fodtøj, golftøj, modeure, damemode og Orange serien blev lanceret. Men det er ikke enden på udviklingen, for selv i dag fortsætter udviklingen og dem inkluderer nu flere forskellige kollektioner, der desingner beklædning til både hverdag og arbejde samt kvinder som mænd. Modehuset er blandt de mest kendte brands, som har i omegnen af tohundredehalvtreds brandforretninger over hele verden samt et utal af forhandlere i både fysiske butikker og på www.