Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Gio Twiggy Bermuda Shorts Bermudashorts Shorts Sort MOS MOSH
Gio Twiggy Bermuda Shorts Bermudashorts Shorts Sort MOS MOSH
MOS MOSH

Gio Twiggy Bermuda Shorts Bermudashorts Shorts Sort MOS MOSH

699,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Gio Twiggy Bermuda Shorts Bermudashorts Shorts Sort MOS MOSH shorts fra MOS MOSH i online shoppen og købe i stilhed uden at blive forstyrret af irriterende sælgere i butikken.

  • Modelnavn: Gio Twiggy Bermuda Shorts Bermudashorts Shorts Sort MOS MOSH
  • Mærke: MOS MOSH
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Shorts
  • Farve: Sort
  • Find den hos: Boozt

Men du skal ikke være for langsom, for lige netop farven Sort i denne model er ekstrem eftertragtet, og dette gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Så køb mens der stadig er på lager, det ville være så ekstremt irriterende hvis du ikke når det.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man købe MOS MOSH shorts for DKK 699,00 - en fornuftig produktpris kan man jo nok sige. Og vi hos Pashion er glade for MOS MOSH ikke kun når det handler om shorts. MOS MOSH er de altid med på moden - i hvert fald når det gælder dame. Hvad enten man vil bruge Gio Twiggy Bermuda Shorts Bermudashorts Shorts Sort MOS MOSH til en fest eller til hverdagsbrug - så har du i den grad muligheden.

Har man god tid kunne man vente, og købe når Gio Twiggy Bermuda Shorts Bermudashorts Shorts Sort MOS MOSH er på tilbud/udsalg, for eksempel på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville dog ikke vente - lige nu er det nemt at bestille på internettet, leveret til din dør - til kun 699,00 kr.. En rigtig fair synes vi hos Pashion. Er den ikke i den rigtige farve/størrelse kan man med garanti finde noget fra samme brand der falder i sin smag. Boozt har et enormt udvalg af både MOS MOSH og shorts - så bare rolig, du skal nok finde noget du skal bruge.

Så i tilfælde af du også er på udkig efter de smarte Sort shorts fra MOS MOSH til dame, så skal du ikke researche mere. Husk at dele med din familie og venner på social media når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit lækre køb. Glem ikke at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort viser ofte ondskaben. Det skjulte i skyggerne. Det er en farve der overskygger mange andre farver, men også en kulør, der kan blive brugt til at fremhæve flere andre lyse slags farver i regnbuen. I dag er det en mere klassisk farve som er et billede på elegance og overklasse. Man kan typisk kende fra klædeskabet som det helt officielle suit og smoking til kvinder og cocktailkjolen. Det er farven vi har blandt vores tøj fungerende som en meget vigtig del af basisgarderoben. Derfor er det en af kulørerne man ser igen og igen i det generelle modebillede både på gaden, og på runways.

Det er også en stærk farve som udstråler autoritet og magt. Af samme grund ses flere mennesker i magtfulde positioner med tøj til både arbejde og hjemmebrug i netop stil og farve, netop fordi nuancen blot understreger den position de sidder i.

I disse dage ses det rigtig ofte sort inden for populære forbilleder i musikken. Desudener også de helt klassiske slags som de helt sorte jeans, den sorte kjole og ikke mindst den klassiske smoking. Hvis du stadig er usikker på hvad du vil vælge så vil sort altid være et godt valg.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis fragt for køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 30 dage

Den store online forretninger kan man vidst roligt sige er et ægte Nordisk eventyr. For til trods for selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø er webshoppen opstartet af to danskere. Den øverste leder i dag er en svensker som bor i København, så han kører historien videre. Boozt er et kæmpe online shoppemekka der giver dig adgang til fra stortset alle de mest efterspurgte brands i modebilledet uden du er nødt til at gå udenfor. Online shopping er potentielt en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi mange mennesker har en travl hverdag som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på shopping lige så tit som man gerne ville. Samtidig ville vi alle ønske den samme mulighed for at købe tøj som dem, der bor midt i de absolut største modehovedstader i vores verden. Dette kan vi hjælpe dig med.

Boozt.com har ikke bare modetøj og sko til kvinderne, men også en hel masse til mænd og drenge og piger så man kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at betale en omgang porto. Verdens allerstørste webshops bugner af varer og har nærmest altid kæmpe sortimenter af tilbudsvarer.

Både damer og herrer har opdaget glæden ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for det, så du kan finde stort set alt det man står og mangler når du kigger på hjemmesiderne med accessories, tøj og sko.


Mere om MOS MOSH

Da den tidligere Bestseller nøgleperson, Kim Hyldahl i ’10 så, hvad han selv omtaler som, ”Et hul i markedet”, blev det starten på firmaet MOS MOSH. Allerede fra dag et har det været planlagt, at kundegruppen til produkterne ikke kun lå herhjemme, men i hele Europa og den plan har virket for det koldingensiske tøjmærke, der i dag kan pryde CVet med et stort plus på bundlinjen og en loyal kreds af kunder, som sværger til de klassiske, velsiddende jeans og slacks fra brandet. Tanken bag mærket har fra starten været at designe varer, som fremhæver det bedste i kvinderne, der vælger det. At tilbyde jeans og pants for alle damer, der foranstalter, at de føler sig tilpas og passer, perfekt - selv på trods af hyppig brug og talrige vaske.

Fordi det bare er et æstetisk og uprætentiøst produkt, lægger firmaet større vægt på designet for at det er helt optimalt hver gang. Ydermere er valget af denim af anseelig vigtighed, så det sluttelige resultat er både flot og varigt.

Gennem en nok så kort periode opnåede mærket anlagt en anseelig kundegruppe i hele Norden og i Tyskland grundet mærkets denimbukse og firmaet har herefter forøget deres kollektion med flere andre forskellige dele indenfor beklædning. I dag kan man købe alt fra skjorter, figursyede blazere og lækre, veldesignede slacks til læderting og tunikaer.

Siden da er størstedelen af aktierne af brandet blevet købt af en tysk kapitalfond, Findos Investor, der har betalt stort for MOS MOSH, der i dag har mere end syvhundrede forhandlere fordelt over både Skandinavien og i Tyskland.

Den kommende tid betyder nye butikker over resten af EU og muligvis desuden verden, nu, hvor Kim Hyldahl og brandet har den enorme, tyske investor som støtte til at bakke op om fremstødet.


Om shorts

Der findes ikke tvivl om det faktum at mode til kvinder er den, som gennem tiden er blevet langt mere prominent i butikkerne. Til trods for mode til herrer er blevet langt mere synlig i løbet af den sidste tid, så vejer damemode stadig meget mere på podierne i modeugen og hos forhandlerne.

Stilen bestemmes oprindeligt af verdens forskellige modeemperier, når de præsenterer designernes styles frem, men desuden er der ligeledes det, som er kendt som gademode. Der er det moden på gaden, der omtales og moden her bestemmes af de nævnte modemoguler, der er ganske ordinære folk med sans for mode. For kvinder er der ikke bare én style, men talrige forskellige, som alle sammen er henvendt til sit unikke segment af mulige forbrugere. Og netop idet der findes så væsentlig forskel på, hvad som passer til kvinder i forskellige aldre, så findes der også stor forskel på, hvad der er moderne i de forskellige kvinder. Ens for alle er imidlertid ofte både farver, snit og blanding, som er universalt fremherskende mens andre findes mere bestemte af formgiveren der står bag eller kunderne, tøjet er designet for.

I disse dage er dametøj inddelt i to mærkbart ulig grupper, nemlig ’high street’, som omfatter de ganske dagligdags tøjbutikker som blandt andre Hennes og Maurtiz og Gina Tricot. Herudover findes der de mere eksklusive brands i den mere bekostelige ende af skalaen, her finder vi både Gucci og Marc Jacobs. De fleste piger mixer de to kategorier med hinanden og former på denne måde en personlig style, som er bygget af moden, men stylet som en del af den individuelle sans for stil. Som følge af at internetshopping er blevet meget mere udbredt, kan man nu ikke kun finde tøj i forretningerne, men ligeledes over internettet, hvorfor vi har hele kloden lige for vores fingerspidser. Det åbner en meget større mulighed for at bruge de nærværende trends indenfor mode når vi ønsker at skabe en individuel style.