+883.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Gios-Sd_sz30 Accessories Belts Classic Belts Brun HUGO
Gios-Sd_sz30 Accessories Belts Classic Belts Brun HUGO
Hugo Boss

Gios-Sd_sz30 Accessories Belts Classic Belts Brun HUGO

449,00 DKK

Du kan købe Hugo Boss Gios-Sd_sz30 bælter i onlineshoppen, så du kan slippe for at gå i en normal butik, og købe i fred og ro uden at skynde dig i butikken. Men du skal skynde dig, for lige netop farven Blå i denne model er meget efterspurgt - og specielt for de størrelser som er populære. Så skynd dig at køb så længe de er på lager, det ville være så mega trist hvis du misser det.

  • Model: Gios-Sd_sz30
  • Brand: Hugo Boss
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Bælter
  • Findes i farverne: Blå
  • Shop: Boozt
Beskrivelse

Er du også på jagt efter at bestille moderne Gios-Sd_sz30 bælter fra Hugo Boss til herre i Blå, så er du kommet til det helt perfekte sted. Netop hos Pashion.dk er vi glade for bælter specielt hvis de er produceret af Hugo Boss.

Hugo Boss er ret kendt for deres seje designderes lækre design af bælter, og Gios-Sd_sz30 er bestemt ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre så kan man endda gå med Gios-Sd_sz30 til enhver anledning, hvad end det er til fest eller en almindelig hverdag. Netop nu kan den findes til DKK 449,00 - der kan siges er en meget fair pris. Husk du ikke bør vente alt for længe. For lige den pris vil kun gælde indtil der er udsolgt. Men man kan selvfølgelig at vente og håbe på gode tilbud på udsalg senere til fx januar, på et senere sommerudsalg, eller til black friday, eller til cyber monday, eller til outlet og lagersalg. Og én af de helt store fordele er at produkterne kan bestilles på nettet. Og sådan kan du helt slippe for at skulle besøge en normal forretning der sælger mode.

Du kan uden tvivl købe det som man leder efter i denne butik, de har nemlig et kæmpe stort sortiment lige netop af bælter fra Hugo Boss. Og Boozt kender man for sko og mode leveret hurtigt, fordelagtige leveringspriser, vanvittigt bredt udvalg i de fleste modeller og farver.

Glem nu ikke at give din anmeldelse af produktet herunder. Og glem ikke at følge Pashion på vores sociale medie profiler på Instagram, Pinterest og Facebook.


Hvorfor du skal vælge netop bælter i Blå

Farven blå er en meget kendt farve med flere toner og det er der faktisk rigtig mange gode grunde til. Og ikke alene en nuance, som i sin dybeste version ligger helt tæt op ad farven sort men det er endvidere nuancen som skaber råderum over en række udstrålinger. Blå er en kold farve, som også har en afslappende virkning. Blå er også symbol på det kreative men i ligeså høj grad intellekt. Farven ses ikke kun som en del af modebilledet, men også som en meget populær farve som virksomhedslogoer i blandt store firmaer. Der er desuden rigtig god grund til at nuancer af blå er en mere af de farver vi altid ser på en eller anden måde som en essentiel part af moden. Det er en helt oplagt farve når vi skal investere i et suit, men finder at sort er alt for formelt. Det er ydermere den oftest foretrukne farve på den almindelige skjorte til herrer. Hvis ikke du vil have en hvid så vil lyseblå være den farve de fleste ynder at bruge hvis du skal bruges en skjorte til arbejde. Kun et sted er der, hvor modebilledet er lidt indskrænket når det kommer til den blå farve når det drejer sig om fodtøj. Der er ikke et udbud på højde med de mange hyldemeter af brune og sorte, hvis det drejer sig om de blå sko.

Sneaks findes heldigvis i alverdens fantasiens farver men herudover er det småt med af trendyblå sko.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Fri porto for køb på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering 30 dage

Den store tøjforretninger online kan man vidst roligt sige er et vaskeægte Skadinavisk eventyr. På trods af at selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø er onlineforretningen startet af to danske mænd. Direktøren for det hele i dag er da også svensker som bor i København, så han holder historien gående.

Boozt er et kæmpe online shoppemekka, der man må sige giver et udvalg af fra stortset alle de populære brands i dag helt uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er en af de største markeder i dag fordi mange af os har en travl hverdag som gør det svært at komme ud og gå på shopping lige så tit som man gerne vil det. Desuden ville vi alle gives den samme mulighed for at købe tøj som dem som er bosiddende midt i de absolut største modemetropoler på Jorden. Den mulighed har du hos os. Boozt har ikke bare sko og modetøj til damer, men også mændene og piger og drenge, så du kan finde det hele med et klik og klare dig med at betale en enkelt levering. Verdens helt store webshops er fyldt med brands og har også altid store lagre med produkter på tilbud. Både kvinder og herrer har opdaget glæden ved at købe online og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde tæt på alt det du ønsker, når man skimmer hjemmesiderne med sko accessories og modetøj.


Læs mere om Hugo Boss

Det tyske mærke, som nu laver alverdens ting fra jakkesæt til dufte, blev grundlagt for hen ad ethundrede år siden, i den tyske by Metzingen lidt syd for Stuttgart af tyskfødte Hugo Ferdinand Boss.

Omkring midten af 1920erne etablerede Hugo Boss sin allerførste lokation for produktion, der fremstillede ikoniske frakker til herrer. Forretningen overlevede anden verdenskrig og er vokset lynsnar siden. Efter Hugo Boss’ død i 1948 succederede Hugo Boss’ datters mand, Eugen Holy, mærket og i nittenhundredeoghalvtreds solgte firmaet deres første habit. Igennem nittenundredetresserne voksede kollektionen sig til flere standardiserede tøjmodeller, der gav den moderigtige herre mulighed for at rekvirere jakkesæt af høj kvalitet fra butikkerne som erstatning for at smutte forbi den lokale skrædder. I 70erne viste Hugo Boss undermærket BOSS, der viste en mere æstetisk linje af klassisk tøj til herrer med dele af tidens største modeænomener. Linjen var starten på en ny periode for mærket.

I løbet af 80erne vedblev udviklingen og der kommer både parfumer, eyewear og en række forskellige samarbejder i forskellige sportsgrene, der reelt set støtter op om at sætte Hugo Boss på verdenskortet, når det omhandler stil. Den hastige vækst holder på med at øge hastigheden igennem 1990erne, hvor både fodtøj, golf wear, ure, mode til kvinder & Orange serien blev præsenteret. Men det er ikke det sidste af udviklingen, for stadig nu fortsætter udviklingen og dem inkluderer i disse dage en vifte af forskellige linjer, som sælger mode til både hverdag og arbejde samt kvinder som mænd. Hugo Boss er blandt de mest anerkendte brands, som har i omegnen af 250 fulde forretninger verden over og utallige forhandlere i både rigtige forretninger og på nettet.