Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Glamgloss Wayfarer Solbriller Creme Valentino Sunglasses
Glamgloss Wayfarer Solbriller Creme Valentino Sunglasses
Valentino

Glamgloss Wayfarer Solbriller Creme Valentino Sunglasses

2.430,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Glamgloss
  • Mærke: Valentino
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Wayfarer solbriller
  • Findes i farverne: TRASPARENT
  • Shop: Boozt

Du må hellere købe Glamgloss fra Valentino så længe der stadig er på lager. Det ville være så trist hvis du misser det. Du skal ikke vente for længe, lige netop denne model og farve er rigtig efterspurgt, og specielt for de størrelser som er normale. Du kan købe online hos Boozt her, og på den måde kan du undgå at skulle i en normal butik. Og på den måde kan man købe helt for dig selv uden at skulle høre på irriterende sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

I dag kan du finde TRASPARENT Valentino wayfarer solbriller til dame til kun DKK2.430,00, en rigtig god udsalgspris kan vi i den grad sige. For vi hos Pashion er glade for Valentino, men ikke kun når der tales om wayfarer solbriller. Valentino er de virkelig med på moden - i hvert fald når det kommer til dame. Hvad enten du vil benytte Glamgloss til en fest eller til hverdagsbrug - så har du muligheden. Har du ikke travlt kunne du vente lidt og bestille når Glamgloss er på udsalg/tilbud fx til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville ikke vente, for netop nu er det jo så nemt at bestille på nettet, med levering til din dør, for kun 2.430,00DKK. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion. Hvis den ikke er i den helt korrekte farve eller størrelse kan man helt sikkert købe noget fra samme brand som falder i sin smag. Boozt har et enormt udvalg af wayfarer solbriller og Valentino - så fortvivl ikke, du finder noget for dig.

Så i tilfælde af du også leder efter nogle smarte TRASPARENT Valentino wayfarer solbriller til dame, så skal du ikke kigge mere. Husk nu at dele det med alle dine venner på social media når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit lækre køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om Boozt
  • Pris for levering: Gratis fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

En af de største online webshops er et ægte nordisk eventyr. For til trods for at selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø er webshoppen grundlagt af 2 danske drenge. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er svensker som bor i København så man kan sige han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, som giver adgang til fra nærmest alle de mest populære mærker i tiden helt uden man er nødt til at bevæge dig udenfor. Indkøb på nettet er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi mange af os har en travl hverdag, der ikke efterlader tid til at komme ud og shoppe lige så ofte som vi ville ønske det. Ydermere vil vi alle ønske den samme adgang til mode som dem som bor i midste af de aller største modemetropoler i verden. Det kan vi på Boozt.com.

Boozt.com tilbyder ikke bare accessories, sko og modetøj til damerne, men også til herrer og børnene, så du kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle betale for en gang porto. Denne verdens aller største webshops bugner af produkter og har nærmest altid kæmpe store lagre med produkter på tilbud.

Både kvinder og mænd har allerede fundet glæden ved at shoppe på nettet og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den succes så du kan finde næsten alt, man ønsker når man bladrer gennem hjemmesiderne med modetøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i wayfarer solbriller

Solbriller er for mange en nødvendig og praktisk accessory, der er svær at leve uden i dit liv. Du bruger solbriller, når du drager på arbejde, imens du nyder naturen samt når du slikker sol på ferien. Solbriller beskytter dine øjne mod solens stråler, så de ikke tager skade af UVA- og UVB-stråler. Men mange damer holder også af at gå med solbriller for outfittet skyld. De kan netop give dét ekstra til et look. Faktisk mener en del damer, at de er det, som fuldender deres look.

Og det er også af den grund, de fleste kvinder ejer mere end blot ét par solbriller – mange kvinder ejer langt flere solbriller til forskellige begivenheder. Hvis du skal vælge solbriller, er det en smart idé at overveje, hvilken ansigtsform du har. Alt efter om du har et firkantet, aflangt, cirkulært eller et helt fjerde formet hoved, kan du finde solbriller, der virkelig synliggør dit ansigts konturer. Hvis du er usikker på, hvilke solbriller passer til dig, kan du altid tjekke dem, du allerede ejer. Prøv solbrillerne på, og kig dig selv i spejlet. Hvad ser flot ud, hvad ser ikke så flot ud, og hvad foretrækker du? I det lange løb handler det udelukkende om, hvad du bedst kan lide. Det er ligemeget, om du er ung eller gammel, høj eller lav, holder af farver eller går i sort. Du kan altid finde et par solbriller, der passer til dig. Solbriller fås i mange størrelser, former, farver og styles, som passer til selv den mest kræsne kvinde. Et godt bud er altid at begynde med nogle sorte eller mørke, mønstrede solbriller. Det er et par solbriller, langt de fleste kvinder kan gå med og føler sig tilpas i. Føler du dig mere vild og eventyrlysten, kan du gå amok med kulører, mønstre, figurer med meget mere. Blot fantasien sætter grænser, når du skal anskaffe dig solbriller.