Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Gonzo Handsker Sort Bruun & Stengade
Gonzo Handsker Sort Bruun & Stengade
Bruun & Stengade

Gonzo Handsker Sort Bruun & Stengade

400,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Gonzo Handsker Sort Bruun & Stengade
  • Brand-navn: Bruun & Stengade
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Handsker
  • Findes i farverne: Sort, Brun
  • Find den hos: Boozt

Køb Gonzo Handsker Sort Bruun & Stengade handsker fra Bruun & Stengade mens der stadig er på lager. Det er så ekstremt ærgerligt hvis du misser det. Du bør skynde dig, for lige netop farven Sort, Brun i denne model er rigtig populær, specielt for de normale størrelser. For du kan nu købe i online shoppen, så du på den måde kan slippe for at skulle i en normal butik. På den måde kan du sidde i stilhed uden at skulle skynde dig hos forhandleren.


Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du bestille Sort, Brun Bruun & Stengade handsker til DKK400,00 - en god udsalgspris må man i den grad sige. For vi er i den grad fans af Bruun & Stengade, specielt når man taler om handsker. Bruun & Stengade er de virkelig med på moden - specielt når det gælder herre. Hvad enten du skal bruge Gonzo Handsker Sort Bruun & Stengade til hverdagsbrug eller til en fest - så har du muligheden. Har man god tid kunne du vente i stedet, og købe når Gonzo Handsker Sort Bruun & Stengade er på udsalg, for eksempel på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi bag Pashion ville dog ikke turde vente - lige nu er det nemt at købe på internettet, med levering til døren, for kun DKK 400,00. En meget god synes vi bag Pashion.

Hvis den ikke er i den korrekte størrelse/farve kan du helt sikkert købe en anden ting som vil falde i din smag. Boozt har et stort udvalg af handsker fra Bruun & Stengade, så - du skal nok finde noget der passer dig.

Så i tilfælde af at du er på jagt efter fancy handsker fra Bruun & Stengade, så skal du ikke lede mere. Husk at dele med dine venner og familie på Instagram og Facebook når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb. Og glem ikke at følge Pashion på Facebook, Pinterest og Instagram.


Hvorfor du skal købe Gonzo Handsker Sort Bruun & Stengade i farven Sort, Brun

Sort er for de fleste den ultimative klassiske pæne farve. Det er farven vi ender med at vælge, når vi skal bruge jakkesættet samt den farve, der sælges flest benklæder i. Det er en farve man forbinder med magt og autoritet. I herrernes stil finder man ikke mange kombinationer, der ikke indeholder mindst ét sort beklædningsstykke. Det er en tone der ses helt fra toppen - hvor størstedelen af de helt store modedesignere elsker at bruge tonen - helt til high street butikkerne, der også helt uden tvivl har et stort sortiment af sort på hylderne. Igennem tiderne har sort ofte bruge som symbol for noget mørkt og dystert. Man ser som oftest skurken iført sort tøj samt med kolde træk, hvor prinsen der redder verden fra ryggen af sin hvide hest.

Til trods for det er nuancen ikke noget vi undgår når det handler om både fest og hverdag, for det er helt sikkert den farve der udtrykker mest elegant stil og klasse. Selv på fødderne er drenge glade for sort. Helt fra de lækre laksko til de almindelige kondier er sort helt klart den mest udbredte farve. Det er ikke alene fordi den er pæn, den er rigtig praktisk og går til alt det vi ellers har i garderoben.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for levering: Fri fragt ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 30 dage

Måske en af de største online forretninger kan man sige er et rigtigt Nordisk eventyr. For selv om at selve virksomhedens hovedsæde har til huse i Malmø så er webshoppen startet af to danske mænd. Den øverste leder på dette tidspunkt er også en svensker med bopæl i København, så han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der giver dig fri adgang til fra nærmest alle de mest moderne brands i modebilledet helt uden man behøver at bevæge dig udenfor.

Indkøb på nettet er en af de største markeder i dag specielt fordi rigtig mange har travle hverdage som ikke gør det muligt at komme ud og gå på shopping lige så ofte som vi måske ønsker det. Desuden ville de fleste gerne have den samme shopping-mulighed, som de, som er bosat i midste af de aller største modemetropoler på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com tilbyder ikke udelukkende modetøj til kvinderne men også en hel masse til herrerne og børnene, så du kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med betale en gang levering. Verdens helt store online butikker bugner af produkter og har stort set altid kæmpe store lagre med produkter på udsalg. Både damer og herrer har fundet glæden ved at shoppe i webshops og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes, så du kan finde stort set alt du drømmer om når man scroller gennem websites med sko, modetøj og accessories.