+803.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Gweneth bæltetasker 14x30x8cm
DAY et

Gweneth bæltetasker 14x30x8cm

549,00 DKK Gratis fragt

Køb Gweneth bæltetasker 14x30x8cm bæltetasker fra DAY et i onlineshoppen, så du kan slippe for at skulle gå i en normal forhandler - og sid i ro og mag uden stress hos forhandleren. Men du skal ikke være for langsom - lige netop farven Blå i denne model er virkelig populær, og specielt for de størrelser som er populære. Køb mens de stadig er på lager, det ville være så mega ærgerligt hvis du går glip af det.

  • Produktnavn: Gweneth bæltetasker 14x30x8cm
  • Brand: DAY et
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Bæltetasker
  • Farve: Blå
  • Forhandler: Miinto
Beskrivelse

På Pashion.dk er vi virkelig stolte af at få mulighed for at fortælle dig om Gweneth bæltetasker 14x30x8cm bæltetasker fra DAY et . Man kan aldrig vide om Gweneth bæltetasker 14x30x8cm på et tidspunkt ender på udsalg - for eksempel på januarudsalg eller Black Friday. Tør du vente, for du ender måske med bæltetasker fra DAY et i en anden slags mønster, farve eller model? Med intet mindre end 2 garanti kan det aldrig ende galt når det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med mindst fjorten dages returret, så du kan bare returnere produktet i tilfælde af det nu ikke passer, eller du ikke alligevel kan lide farven/modellen på i virkeligheden. Hvis man er fornuftig, kan man overveje at melde dig til deres nyhedsbrevsliste. For her kan du være rigtig heldig og få en rabat for sin første bestilling på helt op til 10 til 15 procent, eller måske mere.

Hvis du ender med at bestille Gweneth bæltetasker 14x30x8cm må du huske at dele oplevelsen på Pashions Facebookside og Instagram. Vi hos Pashion bekymrer os om vores brugeres oplevelser med at bruge servicen. Vi hører derfor gerne din ris og ros. Miinto har rigtig gode anmeldelser diverse steder for eksempel på Google, Facebook og Trustpilot, leverer indenfor få dage - og du kan tracke ordren fra Miinto hjem til dig. Hvorfor gå et andet sted hen når nu man kan købe bæltetasker fra DAY et her hos Miinto, der sælger de fleste af de populære produkter?

Og selvom Miinto måske ikke er tænkt på som pioneren når det handler om bæredygtigt modetøj, så betyder det ikke de slet ikke tænker over det. For det er nemlig i den grad noget de bekymrer sig om. Gweneth bæltetasker 14x30x8cm bliver produceret i super lækkert materiale. DAY et er meget kendt for deres gode kvalitet - måske specielt når det drejer sig om bæltetasker. Men selv om det ikke ligefrem er sæsonen for Gweneth bæltetasker 14x30x8cm (slet ikke i Danmark), så skal det nok blive det!


Mere om farven Blå

Hvis du også er sådan en der har for vane at gå den sikre vej, når du skal sammensætte helt nyt tøj? Så er du ikke alene. Flere holder sig til de populære farvenuancer samt enkelte toner såsom brun, sort, blå og grå. Måske er der en god grund til det. Farvernes udtryk samt det at de er billede på noget rigtig stærkt og kraftfuldt. Blå er en nuance, der både udstråler power, men som også har mulighed for at give ro og afslapning. Den helt klassiske mørkeblå som minder meget om sort, er en rigtig dyb og rolig farve, specielt når der tales om arbejdstøj og pæne sæt. Det er også nok den mest udbredte form for blå, der leder tankerne hen på en del af de samme tanker og associationer som sort, nemlig power. De lettere nuancer giver nogle helt andre tanker, for i mange tilfælde er det en ting vi forbinder med afstresning og ro. For det er nemlig farver, der har en virkelig afstressende virkning og minder os om havet og blå himmel. I tidens modebillede ser vi både de dybe og de lette nuancer af blå og det er de helt klassiske man næsten med sikkerhed finder i hver eneste modeblad i et stort udvalg af udgaver. Har du noget blåt i din garderobe kan du være ret sikker på, at det ikke skal skiftes ud.


Mere om Miinto
  • Fragtpris: Fri porto ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 14 dage

E-commerce platformen Miinto kan tilbyde en ny og anderledes måde at købe tøj på internettet. Ideen tog sin begyndelse i Norden og firmaet startede i ’09 og Miinto kan i 2018 være stolte af at have flotte syv EU lande repræsenteret som en del af platformen. Den ting, som adskiller dem fra konkurrerende online online platforme er, at den slet ikke er enkelt forretning, der selv har lager og køber varer fra forskellige brands. Det er i stedet en kæmpe e-commerce platform for eksisterende butikker, der godt vil udbyde deres varer, men ikke lige tror at en alenestående webshop er en god mulighed. Når du shopper på platformen er det altså ikke en samlet stor shop du handler i, men omvendt en buket forskellige forretninger, som hver især har ansvaret for at administrere de bestillinger som lander i indbakken, pakke de bestilte varer og få dem sendt til købere i hele Danmark.

Det giver en alsidig butik for dem, som kunne tænke sig at have muligheden for at købe lokalt, men på samme tid gerne vil muligheden for at se, hvad markedet har. Du kan let selv vælge, om du ønsker at tjekke markedet for en helt bestemt ting, en varegruppe eller om du har lyst til at søge på adresse. Hos Miinto finder du alt indenfor tøj til herrer, mode til kvinder, tøj til børn, sport, skønhed og bolig. Der sælges således noget for største dele af os – og man kan helt sikkert også opdage det, man leder efter!