+873.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Hairslide
Hvisk

Hairslide

40,34 DKK 67,24 DKK -40%

Du kan nu købe Hvisk Hairslide bælter online & arbejde i fred og ro uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren.

  • Produkt: Hairslide
  • Mærke: Hvisk
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Bælter
  • Findes i farverne: Blå
  • Forhandler: Miinto

Men du skal ikke vente længe, for netop farven Blå i denne model er virkelig eftertragtet, specielt for de mest normale størrelser. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det ville være så ekstremt ærgerligt hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Hvis du også er på udkig efter at købe fede Hairslide bælter fra Hvisk til dame i Blå, så er du nemlig kommet til det rigtige sted. For netop hos pashion.dk er vi fans af netop bælter så længe de er produceret af Hvisk. Hvisk er specielt kendt for deres seje designderes lækre design af bælter, og Hairslide er ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre kan man endda gå med Hairslide til alverdens anledninger - hvad end det er til fest eller blot en helt almindelig hverdag.

I dette øjeblik kan de købes til blot DKK 40,34, der jo må siges er en meget fair pris. Husk du slet ikke bør vente alt for længe. Tilbuddet vil kun gælde til der er udsolgt. Du kan selvfølgelig at vente og satse og håbe på nedsatte priser til januar på udsalg, på et senere sommerudsalg, eller fx til black friday, cyber monday, eller til outlet/lagersalg. Og én af de klart største fordele i dette tilfælde er at produkterne kan købes på internettet. På netop den måde kan du undgå at tage ned i en rigtig butik der sælger tøj. Du kan sagtens købe det man er på udkig efter hos netop Miinto - for de har et ret stort udvalg lige netop af bælter fra Hvisk. Lige netop Miinto kender man for sko og modetøj hurtigt leveret, fornuftige fragtpriser, vanvittigt bredt sortiment i mange slags kollektioner, farver og modeller. Nu må du huske at give din mening til kende af Hvisk Hairslide lige her på siden. Og du må love ikke at glemme at følge Pashion på vores sociale medie profiler på Pinterest, Instagram og Facebook.


Mere om farven Blå

Hvis du også er sådan en der ofte vælger at vælge den sikre vej når du skal købe helt nyt tøj? Så er du en af mange. Flere holder sig til de allermest populære nuancer og kun diskrete farver og toner såsom blå, brun, grå og sort. Og det er der god grund til. Tonernes udstråling samt det faktum, at de også symboliserer noget med power og magt. Blå er en nuance, som både er et billede på noget stærkt, men også har mulighed for at give afslapning og ro. Den helt dybe mørkeblå farve, som næsten er farven sort er en smuk og kraftfuld farve, specielt når der snakkes om arbejdstøj og elegante sæt. Det er nok den mest udbredte form for blå, som leder tankerne hen på en del af de samme associationer og tanker som sort, fx power. De lysere toner giver nogle helt andre associationer, for hos rigtig mange er det nemlig også noget der får os til at tænke på ro og afslapning. Det er nemlig toner, der har en rigtig afstressende virkning og giver os associationer til den blå himmel og havet. I dagens mode ser vi både de mørke og de lyse toner af blå og de er de klassikere som man næsten med sikkerhed finder i hver eneste sæson i flere udgaver. Har du blåt i skabet kan du være utroligt sikker på, at det ikke går af mode igen.


Læs mere om Miinto
  • Pris for levering: Gratis levering ved køb over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 14 dage

E-commerce platformen Miinto kan tilbyde en ny og anderledes mulighed for at shoppe online. Platformen startede herhjemme og virksomheden udfoldede sig i totusindogni og forretningen kan i 2018 bryste sig af at have i omegnen af syv Europalande vist som en del af nettet. Det, der separerer shoppingplatformen fra andre netbaserede shoppingplatforme er, at den modsat andre ikke er enkelt forretning, der selv har lagerplads og tager sortimenter ind fra et udvalg af mærker.

Det er helt modsat en omfattende online platform for rigtige butikker, der brænder for tilbyde deres udvalg på nettet, men ikke føler at en enestående online shop er løsningen. Hvis du handler i shoppen er det såfremdeles ikke en samlet fælles online butik du handler i, men i stedet for en masse forskellige butikker, som uafhængigt af hinanden har ansvaret for at holde orden på de ordrer som kommer ind, plukke de bestilte varer og sende dem til købere i landet over.

Det giver en god mulighed for de, der kunne tænke sig at kunne at shoppe lokalt, men også gerne vil muligheden for at opdage, hvad resten af verden kan tilbyde. Du kan nemt selv beslutte, om du vil tjekke markedet for en helt bestemt vare, en varekategori eller om du har lyst til at søge på område. Hos Miinto udbydes alt indenfor tøj til herrer, damemode, tøj til børn, sport, skønhed og interiør. Der findes på denne måde noget for langt de fleste – og man kan helt sikkert også finde frem til den ting, I leder efter!