Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Harem Pants Bukser Orange CeLaVi
Harem Pants Bukser Orange CeLaVi
CeLaVi

Harem Pants Bukser Orange CeLaVi

199,95 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe CeLaVi Harem Pants Bukser Brun CeLaVi bukser i webshoppen, så du kan helt slippe for at bevæge dig i en normal butik, og købe i stilhed uden at skulle stå i kø hos forhandleren. Men du bør ikke vente for længe, lige netop farven Sort og denne model er virkelig eftertragtet, og dette gælder specielt for de størrelser som er mest populære. Køb mens de stadig er på lager, det ville være så irriterende hvis man går glip af det.

  • Produkt: Harem Pants Bukser Brun CeLaVi
  • Brand-navn: CeLaVi
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Bukser
  • Findes i farverne: Sort
  • Forhandler: Boozt
Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man finde Sort bukser fra CeLaVi til DKK199,95, en imponerende pris må vi nok sige. Og vi hos Pashion er nemlig imponerede over CeLaVi, specielt når man taler om bukser. For når det kommer til CeLaVi må man sige de er med på moden, specielt når det gælder børn. Og hvad enten man skal bruge Harem Pants Bukser Brun CeLaVi til hverdag eller til fest - så er det muligt. Har man god tid kan du i stedet vente og købe når Harem Pants Bukser Brun CeLaVi var på tilbud fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi hos Pashion ville ikke turde vente - for netop nu er det så nemt at købe på nettet, leveret til døren, til kun 199,95DKK. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion.dk. Hvis den ikke er i den rigtige størrelse eller farve kan du med garanti bestille noget fra samme brand som falder i sin smag. Boozt har et ret stort udvalg af bukser fra CeLaVi, så fortvivl ikke, du finder noget der passer dig.

Så hvis du er på jagt efter nogle trendy Sort CeLaVi bukser, så skal du ikke lede længere. Og husk at dele det med alle dine venner på de sociale medier når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit moderigtige køb.

Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på social media.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for levering: Gratis porto ved køb på over 499 DKK
  • Tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 30 dage

Måske en af de største webshops online er et ægte nordisk eventyr. På trods af at selve hovedsædet har til huse i Malmø så er webshoppen opstartet af to danske drenge. Den øverste leder i dag er også svensker med adresse i København så man kan sige han holder arven ved lige.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, som må siges at give fri adgang til fra alle de efterspurgte brands i tiden helt uden du behøver at bevæge dig udenfor.

Online shopping er måske en af de største markeder i dag fordi vi har en travl hverdag der gør det svært at komme ud og købe tøj lige så tit som man gerne ville gøre det. Ydermere vil vi alle gives den samme mulighed for at købe tøj som de som bor midt i de helt store modehovedstader på Jorden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt har ikke alene modetøj til damerne men også masser til herrer og børnene, så man kan finde det hele med et klik og udelukkende skulle købe en omgang levering. Denne verdens helt store webshops er fyldt med brands og har nærmest altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer. Både damer og herrer har opdaget det smarte ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for det, så du kan finde i omegnen af alt du tænker på, når du bladrer gennem websites med sko, tøj og accessories.


Læs mere om bukser

Nu er børn det vigtigste i livet og derfor skal børnene selvfølgelig også have det mest udsøgte. Dette reflekterer moden til børn også i langt højere grad end vi har oplevet tidligere. Gennem årene har moden indenfor børnetøj udviklet sig raskere end anden mode, hvilket betyder, at her i disse dage laves utællelige alternative brands at vælge imellem, når vi skal handle modetøj til de yngste i hjemmet. Især igennem de forgangne år optræder der et vældigt skift i livsfokus i Norden. Hvor det hidtil har været det pebrede og fashionable tøj, der synes mest moderigtigt, er der nu om stunder blevet langt mere interesse for en række anderledes områder indenfor modetøj til børn. Først og fremmest skal det være uopslideligt. Vores børn forventes at kunne tumle i det og tøjet skal kunne vaskes i vaskemaskinen sammen med resten af familiens udstyr. Derfor må det netop være både uopslideligt, men desuden også behageligt.

Det er faktisk forbrugernes næste krav, som vi, mødre og fædre, sætter af krav for det, som vi forældre giver vores børn på. Tøjet skal være rart og behageligt og have plads, så de små unger har muligheden for at blive klogere på verden uden at føle irritation fra skarvende elastikker eller stive stoffer.

Sidst men ikke mindst skal tøjet gerne være økologisk. Vi er i dag i højere grad end tidligere opmærksomme på det vi gør ved Jorden som købere og herudover er her også kommet endnu større fokus på, hvad de kedelig kemikalier, som kan findes i tøjet, gør ved podernes kroppe. Af samme grund ses der større fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed i forbindelse med vores afkom og deres fremtid. Især i Skandinavien har vi ydermere oplevet en bemærkelsesværdig øgning i anderledes nye børnetøjsmærker, som arbejder for miljø og det alvorlige ved trist kemi. Hvilket gør at vi som fædre og mødre og købere har muligheden for at finde mere miljøbevidst og desuden flot tøj til vores børn både her fra og i udlandet.