Danmark Danmark (skift)
+1.102.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Herrebælte
Saddler

Herrebælte

349,00 DKK

Køb Saddler Herrebælte i online shoppen, så du på den måde kan fuldstændig undgå at skulle bevæge dig i en fysisk forhandler, og arbejde i stilhed uden at skulle stå i kø hos forhandleren. Du burde ikke vente for længe - lige netop farven Brun og denne model er yderst efterspurgt, og specielt for de størrelser som er mest gængse. Så køb mens de stadig er på lager - det ville være så ekstremt trist hvis du går glip af det.

  • Produktnavn: Herrebælte
  • Mærke: Saddler
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Bælter
  • Farve: Brun
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

Hvis du også er på jagt efter at købe de super trendy Herrebælte bælter fra Saddler til herre i Brun, så er du kommet til det helt perfekte sted. For netop hos Pashion.dk er vi fans af netop bælter når de er produceret af Saddler. Saddler er ret kendt for deres smarte design af bælter, og Herrebælte er overhovedet ingen undtagelse. Derudover kan man også bruge Herrebælte til alle slags anledninger, uanset om det er til blot en helt almindelig hverdag eller fest. Netop nu kan de bestilles til 349,00 kr., som man jo må sige er en rigtig god pris. Dog skal du huske at du virkelig ikke bør vente alt for længe. For den pris gælder kun hvis lager haves.

Men du kan overveje at vente og gamble og håbe på gode tilbud på et senere januarudsalg, til sommer på udsalg, eller til black friday, eller til cyber monday, eller til lagersalg og outlet. Og en af de største fordele i netop dette tilfælde er at Saddler Herrebælte kan bestilles på internettet. På den måde kan du helt slippe for at tage ned og besøge en klassisk modebutik.

Og du kan sagtens få fat i det som man er på udkig efter i denne butik - de har nemlig et ret stort sortiment af netop Saddler bælter i Brun til herre. Netop Miinto kender man for modetøj, accessories og sko hurtigt leveret, fornuftige priser på levering, imponerende bredt sortiment i de fleste kollektioner, modeller og farver. Nu må du huske at vise din stemme af Saddler Herrebælte lige her på siden. Og glem ikke at følge Pashion på vores sociale medie sider via Instagram, Facebook og Pinterest.


Mere om Miinto
  • Pris for levering: Gratis fragt for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 14 dage

Shoppingplatformen er en ny og spændende mulighed for at handle online. Platformen udsprang i Skandinavien og firmaet fik fodfæste i totusindogni og firmaet kan i disse dage være stolte af at have i omegnen af 7 EU lande vist på nettet. Den ting, der separerer Miinto fra andre netbaserede webshops er, at Miinto slet ikke er en forretning, der selv holder lager og køber varer fra udvalgte mærker.

Det er faktisk en samlet e-commerce platform for rigtige shops, som kunne tænke sig sælge deres sortiment, men ikke just føler at en alenestående netbutik er optimalt.

Når du handler på Miinto er det såfremdeles ikke en kæmpe online shop du handler i, men omvendt en masse individuelle forhandlere, der individuelt er ansvarlige for at administrere de ordrer som kommer ind, pakke de bestilte varer og sende dem til kunder i hele DK. Det tilbyder en alsidig shop for de, som gerne vil kunne at handle lokalt, men herudover har glæde af at chancen for at opdage, hvad verden tilbyder. Du kan let selv beslutte, om du vil søge på en helt bestemt vare, en varekategori eller om du ønsker at søge på område.

Hos Miinto finder du alt indenfor mode til herrer, kvindemode, børnemode, sportsudstyr, skønhed og indretning. Der findes på denne måde noget for langt de fleste – og du kan med stor sandsynlighed også finde de ting, du søger!