+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Herremappe
Freddy O

Herremappe

1.899,00 DKK Gratis fragt

Du kan nu købe Herremappe fra Freddy O her & bare være i ro og mag uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken.

  • Navn: Herremappe
  • Mærke: Freddy O
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Skuldertasker
  • Farve: Sort
  • Forhandler: Miinto

Men du bør ikke vente længe, for lige netop farven Sort i denne model er yderst efterspurgt - og dette gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Så skynd dig at køb så længe de er på lager, det ville være så trist hvis man ikke når det.

Beskrivelse

Netop nu kan du bestille Sort Freddy O skuldertasker til 1.899,00 kr., en god produktpris kan man nok sige. Og vi hos Pashion er nemlig imponerede over Freddy O specielt når det kommer til skuldertasker. For Freddy O må man sige de er virkelig med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Uanset om man skal benytte Herremappe til fest eller til hverdagsbrug - så har du muligheden. Hvis man har god tid kan man vente lidt i stedet og bestille når Herremappe er på tilbud/udsalg, for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi hos Pashion.dk ville dog ikke vente - lige nu er det så nemt at købe på nettet, med levering til døren - for kun 1.899,00,-. En meget god synes vi bag Pashion.dk. Er den ikke i den rigtige farve eller størrelse kan du uden tvivl købe noget andet der falder i din smag. Miinto har et ganske stort udvalg af både skuldertasker og Freddy O, så, du skal nok finde noget for dig.

Så i tilfælde af du også kigger efter de fancy Sort Freddy O skuldertasker til herre, så behøver du ikke lede mere. Husk at dele med din familie og venner på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om farven Sort

Sort er for mange den eneste gentleman pæne farve. Det er den man ender med at vælge når man skal i smoking samt den tone, som sælges flest jeans af. Det er tonen man forbinder med magt. I mændenes stil findes der heller ikke mange sæt som ikke indeholder minimum en sort beklædningsgenstand. Samtidigt er det en nuance som viser sig helt fra toppen af, hvor de fleste af de største tøjdesignere elsker at bruge den og helt ned til butikkerne på gågaden, som også helt sikkert har et stort sortiment af sort på hylderne. Igennem historien har sort ofte blevet forbundet med noget mørkt og ondt. Man ser som oftest skurken iført sort tøj og med kolde træk, hvor helten redder verden fra ryggen af sin hvide ganger. Uanset det er tonen ikke noget vi går udenom, når det handler om hverdag og fest, for det er helt sikkert den nuance der udtrykker mest elegance og klassisk stil. Endda i forbindelse med fodtøj er vi fyre vilde med de sorte muligheder. Både når det handler om de lækre festsko til de laid back kondisko er sort helt sikkert den mest udbredte farve. Og det er ikke mindst fordi den er klassisk, den er meget praktisk og kan matche alt det andet man ellers har på hylderne.


Om Miinto
  • Leveringspris: Fri fragt ved køb på over 499 kr.
  • Tid for levering: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto er blevet en ny og anderledes måde at shoppe på www. Miinto udsprang i Nordeuropa og hovedsædet tog sin begyndelse i 2009 og Miinto kan i dag være stolte af at have i omegnen af 7 lande i EU repræsenteret som en del af siden. Det, der adskiller Miinto fra andre netbaserede online platforme er, at den modsat andre ikke er en forretning, der selv holder lager og sælger varer fra faste mærker.

Det er omvendt en kæmpe e-commerce platform for rigtige butikker, der gerne vil tilbyde deres udvalg på nettet, men ikke helt forventer at en alenestående online shop er en mulighed. Når du køber på siden er det i givet fald ikke en enkelt stor online shop du handler i, men i stedet for en masse små forhandlere, der individuelt står for at administrere de bestillinger som kommer ind, håndtere dem og afsende dem til kunder i landet over. Det er en alsidig webshop for dem, som gerne vil have muligheden for at købe lokalt, men desuden gerne vil muligheden for at se, hvad hele markedet kan tilbyde. Du kan let selv beslutte, om du vil undersøge en præcis ting, en gruppe varer eller om du har lyst til at søge på adresse. Hos Miinto udbydes alt indenfor herretøj, kvindemode, mode til børn, sport, skønhed og alt til huset. Der findes på denne måde noget for alle – og man kan med stor sandsynlighed også finde den ting, du søger!