Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Hilde Bomberjakke Lyserød Molo
Hilde Bomberjakke Lyserød Molo
Molo

Hilde Bomberjakke Lyserød Molo

599,95 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Molo Hilde Bomberjakke Lyserød Molo bomber i denne online shop, så du kan helt slippe for at bevæge dig i en forhandler, og arbejde i stilhed uden at skulle stå i kø i butikken. Men du burde ikke være for langsom - for lige netop farven CAFE CR‚ME og denne model er yderst eftertragtet - gælder specielt for de størrelser der er normale. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det ville være så ekstremt trist hvis man går glip af det.

  • Produkt: Hilde Bomberjakke Lyserød Molo
  • Brand: Molo
  • Køn: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Bomber
  • Findes i farverne: CAFE CR‚ME
  • Kan købes hos: Boozt
Beskrivelse

I dag kan du bestille CAFE CR‚ME Molo bomber til børn til 599,95 DKK, en rigtig god købspris kan vi i den grad sige. For vi på Pashion.dk er nemlig fans af Molo ikke kun når der tales om bomber. For Molo må man sige de er altid med på moden - specielt når det kommer til børn. Uanset om du vil bruge Hilde Bomberjakke Lyserød Molo til fest eller til hverdagsbrug, så har du muligheden. Har du ikke travlt kunne man vente i stedet og købe når Hilde Bomberjakke Lyserød Molo er på tilbud fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Vi hos Pashion.dk ville ikke vente, for netop nu er det jo så nemt at bestille online, leveret til døren, for kun 599,95,-. En meget fornuftig pris synes vi hos Pashion.dk.

Hvis Hilde Bomberjakke Lyserød Molo ikke er i den korrekte størrelse og farve kan man uden tvivl købe noget andet der vil falde i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af Molo bomber - så bare rolig - du finder noget der passer dig.

Så i tilfælde af du også leder efter nogle moderigtige CAFE CR‚ME bomber fra Molo til børn så skal du ikke researche længere. Og husk at dele det med dine venner og familie på social media når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Læs mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering ved køb på over 499 DKK
  • Tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

En af de store online webshops er et vaskeægte nordisk eventyr. For til trods for selve firmaets hovedsæde hører hjemme i Malmø, er onlinebutikken udviklet af to danske drenge. Den øverste leder på dette tidspunkt er også en svensker med bopæl i København, så han holder arven ved lige. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der giver et udvalg af fra stortset alle de populære mærker i modebilledet helt uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er en af de hurtigste voksende markeder fordi rigtig mange har travle hverdage, der ikke giver tid til at komme ud og købe tøj lige så ofte som man måske ønsker det. På samme tid vil de fleste nok gives den samme mulighed for at købe tøj som de som er bosiddende i midste af de helt store modemetropoler på jordkloden. Det kan vi på Boozt. Boozt.com tilbyder ikke udelukkende modetøj og sko til damerne men også til mænd og piger & drenge, så man kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at købe en gang fragt. Verdens allerstørste online butikker bugner af varer og har stort set altid kæmpe sortimenter af udsalgsvarer.

Både mænd og damer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe vores tøj på nettet og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for den succes så man kan finde næsten alt man drømmer om når man kigger på websiderne med sko accessories og modetøj.


Læs mere om bomber

I dag er børnene vigtigst i vores liv og derfor skal poderne selvfølgelig have det mest udsøgte. Dette afspejler børnemoden også langt mere tydeligt end vi har oplevet hidtil. Over årene har modetøjet til børn opbygget sig mere gelassent end anden mode, og det har resulteret i, at der i den tid vi lever laves massevis af alternative brands at vælge mellem, når far og mor skal købe modetøj til børnene i familierne. Især igennem de forrrige år optræder der et massivt sporskift i fokus i det nordlige Europa. Imens det tidligere har været det pebrede og stilige design, der synes mest eftertragtet, er her i vores tid blevet langt mere fokus på en række andre områder omkring tøj til børn. Først og fremmest skal tøjet være uopslideligt. Vores børn skal kunne lege i tøjet og det må kunne lægges i vaskemaskinen sammen med de voksnes ting. Derfor skal det være både slidfast, men desuden også rart at have på. Det er nemlig forældrenes næste krav, som vi, mødre og fædre, sætter af kritier til det, som vi forældre ifører vores børn. Tøjet skal være blødt og behageligt og have bevægelsesfrihed, så de små unger kan udforske verden uden at opleve nag fra stramme elastikker og stive stoffer.

Endeligt skal det helst være økologisk. Vi er i vores tid mere end nogensinde før opmærksomme på det vi anstifter i Verden som forbrugere og på samme tid er her også kommet mere viden om, hvad de kedelig kemikalier, der kan findes i produkterne, gør ved vores børn. Af samme grund er der mere fokus på omtanke for miljøet og bæredygtighed i forbindelse med vores børn og den fremtid de går i møde. Specielt i her har vi ydermere set en bemærkelsesværdig opgang i alernative nye børnetøjsproducenter, som er passionerede omkring miljø og det farlige ved trist kemi. Hvilket gør at vi som forældre og købere har chancen for at finde mere miljøbevidst og desuden flot tøj til vores børn både her fra og i verden.