Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Hooded Jacket Foret Jakke Blå Champion
Hooded Jacket Foret Jakke Blå Champion
Champion

Hooded Jacket Foret Jakke Blå Champion

600,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Champion Hooded Jacket Foret Jakke Blå Champion i en webshop, så du kan fuldstændig undgå at gå i en butik - og dermed sid i stilhed uden stress i butikken. Men du burde skulle ikke være for langsom - for netop farven Sort, Blå er virkelig populær - specielt for de gængse størrelser. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det er så ekstremt øv hvis man går glip af det.

  • Produkt: Hooded Jacket Foret Jakke Blå Champion
  • Brand: Champion
  • Køn: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Dunjakker
  • Findes i farverne: Sort, Blå
  • Butik: Boozt

Beskrivelse

Lige nu kan du bestille Champion dunjakker for kun DKK 600,00 en rigtig god produktpris kan man nok sige. For vi på Pashion er i den grad imponerede over Champion og ikke kun når vi taler om dunjakker. Champion er de altid med på moden, specielt når det gælder børn. Hvad enten man skal benytte Hooded Jacket Foret Jakke Blå Champion til en fest eller til hverdag - så er det uden tvivl muligt. Hvis du ikke har travlt kunne du i stedet vente lidt og købe når Hooded Jacket Foret Jakke Blå Champion var på udsalg/tilbud for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville ikke turde vente - for netop nu er det så nemt at købe på internettet og med levering til døren - for kun 600,00 kr.. En meget god synes vi hos Pashion.dk. Er den ikke i den helt rigtige størrelse/farve kan man helt sikkert finde noget fra samme brand der vil falde i sin smag. Boozt har et kæmpe udvalg af både Champion og dunjakker, så bare rolig, du skal nok finde noget du skal bruge.

Så hvis du er på udkig efter lækre Champion dunjakker, så bør du ikke researche mere. Husk at dele med alle dine venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb.

Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Om farven Sort, Blå

Tøj i sort til børn og unge – det bekvemmelige og moderne valg Når du tænker på items til børn og unge, tænker du ikke så ofte på beklædning i sort allerførste. I stedet dukker nuancer som gul, lyserød, grøn og blå sikkert op. Men trods du måske ikke altid har skænket den sorte farve en tanke, når det kommer til børnetøj, er sort en vidunderlig nuance til børn og unge. Du kan få alt slags beklædning i farven sort – og fra mange slags brands Det fede ved den sorte farve er, at sort er en hel del praktisk. Kigger du selv i din garderobe, kan du sandsynligvis ikke undgå sort (og hvorfor skulle du egentlig have lyst til det?). På trods af at det sjældent er tilfældet for tøj til børn, er det alligevel meget let at finde børnetøj i sort.

Sorte toppe og t-shirts, sorte underdele og nederdele, sorte kjoler og buksedragter – skal vi fortsætte? Der eksisterer ikke dén type item, du ikke kan finde i sort. Farven sort er bekvem i dagpleje, børnehave og skole En af de største fordele ved at anskaffe beklædning til dit barn i sort er, at det er sværere at spotte snavs og smuds på tøj i den sorte farve.

Er uheldet ude, og kommer der af den grund snavs på dit barns tøj, er snavset ikke så nemt at se. Sammenlignet med tøj i lyse farver vil dit barns klædeskab se mere nyt og uplettet ud, hvis der ligger mere sort tøj deri. Er sort for mørk? Bliv ved basis tøj i den sorte farve Måske tænker du, at den sorte farve er alt for dyster og mørk til børn. Og ja, det måske kan komme til at se lidt voldsomt ud, hvis dit barn udelukkende har sort tøj på fra top til tå. Derfor kan du inkorporere sorte items i dit barns klædeskab en smule ad gangen.

Du kan derfor begynde med at anskaffe nogle basis items som trøjer, bukser, toppe, hoodies og overtøj i dit barns garderobe. På den måde får dit barn nogle simple tøjstykker, som dit barn kan nyde igen og igen – og som ikke slides op alt for hurtigt.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 30 dage

En af de største tøjbutikker online må man sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. For på trods af selve hovedsædet har hjemme i Malmø, så er onlineforretningen grundlagt af 2 danske mænd. Direktøren på dette tidspunkt er også en svensker med bopæl i København så man kan sige han holder historien gående.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver dig overblik over fra stortset alle de mest moderne mærker i dag uden du behøver at gå udenfor. Shopping online er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi en stor del af os har en travl hverdag som ikke gør det muligt at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som man gerne ville. På samme tid vil vi alle nok gerne have den samme shopping-mulighed som dem, der er bosiddende i midste af de allerstørste modebyer i vores verden. Dette kan vi hjælpe dig med.

Boozt.com har ikke kun sko, modetøj og accessories til damerne, men også mænd og drenge & piger, så man kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle betale en enkelt fragt. Verdens store webshops er fulde af brands og har stort set altid kæmpe udsalgskategorier. Både damer og herrer har allerede opdaget det smarte ved at købe på nettet og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for den succes så man kan finde i omegnen af alt hvad, man drømmer om når du kigger på siderne med sko, modetøj og accessories.


Læs mere om dunjakker

Nu omstunder er børnene det mest vigtige i vores tilværelse og af den grund skal børnene selvfølgelig også have det fineste. Dette reflekterer modetøjet til børn også i langt højere grad end nogensinde førhen. Igennem tiden har modetøjet til børn opbygget sig raskere end alt andet, og det betyder, at her i vores tid findes utællelige alternative mærker at vælge imellem, når vi skal finde påklædning til de yngste i hjemmet. Specielt gennem de forgangne år ses der et vældigt skifte i livsfokus i Skandinavien. Medens det før altid har været det pebrede og stilige design, som fandtes mest hot, er der i dag blevet en del større interesse for en masse andre områder ved mode til børn. Først og fremmest skal udstyret være modstandsdygtigt. Vores unger forventes at kunne vælte rundt i tøjet og det skal kunne puttes i maskinen sammen med familiens ting. Derfor må det netop være både uopslideligt, men desuden også bekvemt. Det er faktisk forbrugernes næste kriterie, som vi, fædre og mødre, opstiller af kritier til det, som vi forældre ifører vores børn. Det skal være blødt og behageligt og være med albuerum, så de små små kan sondere verden uden at mærke nag fra strammende elastikker eller stive stoffer. Sidst men ikke mindst skal det helst være økologisk. Vi er i dag endnu mere end før bevidste om de ting vi anstifter i vores Jord som forbrugere og herudover er her ydermere kommet endnu større fokus på, hvad den kemi, der kan findes i produkterne, gør ved ungernes kroppe. Derfor er der øget fokus på økologi og durabilitet i forhold til vores afkom og fremtiden. Især i Norden har man herudover oplevet en omstændig forøgelse i alernative dugfriske børnetøjsproducenter, der er bevidste omkring miljø og farefuld, kemi. Det gør at vi som mødre og fædre og konsumere har muligheden for at købe mere miljøvenligt og på samme tid lækkert tøj til ungerne både fra Danmark og i udlandet.