Danmark Danmark (skift)
+1.530.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Hoys Straight Pants 7331 Bukser Med Lige Ben Sort Samsøe Samsøe
Hoys Straight Pants 7331 Bukser Med Lige Ben Sort Samsøe Samsøe
Samsøe & Samsøe

Hoys Straight Pants 7331 Bukser Med Lige Ben Sort Samsøe Samsøe

700,00 DKK Gratis fragt

Du kan købe Hoys Straight Pants 7331 fra i online shoppen, og på den måde kan du fuldstændig undgå at skulle bevæge dig i en normal forhandler - og stille og roligt sid i stilhed uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken. Men du skal ikke være for langsom, for lige netop farven Sort, Blå i denne model er yderst populær - gælder specielt for de mest populære størrelser. Så køb mens de stadig er på lager, det ville være så ærgerligt hvis man går glip af det.

  • Produktnavn: Hoys Straight Pants 7331
  • Brand:
  • Produceret til:
  • Størrelse:
  • Kategori:
  • Findes i farverne: Sort, Blå
  • Forhandler: Boozt

Beskrivelse

I dag kan du finde Sort, Blå fra for kun DKK 700,00, en god udsalgspris må man virkelige sige. For vi hos Pashion.dk er nemlig fans af , men ikke kun når der tales om . må man sige de er altid med på moden - specielt når det gælder . Og uanset om du skal bruge Hoys Straight Pants 7331 til hverdagsbrug eller fest - så er det i den grad muligt.

Hvis man har god tid kan man vente lidt og købe når Hoys Straight Pants 7331 var på tilbud/udsalg fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi ville dog ikke vente - for netop nu er det nemt at bestille på nettet, leveret til din dør, for kun 700,00,-. En meget fair synes vi bag Pashion.

Hvis den ikke er i den korrekte farve eller størrelse kan man helt sikkert bestille en anden ting der vil falde i din smag. Boozt har et enormt udvalg af både og , så fortvivl ikke, du skal nok finde noget du vil have.

Så hvis du leder efter moderigtige Sort, Blå fra til , så behøver du ikke lede mere. Og husk at dele med dine venner og familie på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Om at gå i bukser i Sort, Blå

Klassikeren vi alle kender. Sort symboliserer ofte det dystre. Skjult i skyggerne. Det er farven, som absorberer de mange andre farver men samtidigt farven der kan bruges til at understrege andre lyse typer farver på paletten.

Indenfor mode er det en old school nuance, der er et billede på overklasse. Vi kan typisk kende fra butikkerne som det helt officielle jakkesæt og smoking til damer samt cocktailkjolen. Det er kuløren vi alle har i vores garderobe som en essentiel del af basisgarderoben. Derfor er det også en af farverne man ser gentagne gange i den store modeverden både i hight street butikkerne samt hos de helt store designere.

Det er på samme tid også en stærk farve der udstråler både magt og autoritet. Derfor ser man også mange mennesker i høje jobstillinger med tøj af både den formelle og den uformelle slags i netop sort - fordi den i den grad understreger deres position. For tiden ses det tit sort inden for blandt andre forbilleder i modeindustrien. Herudoverses de kendte og elskede typer fx de sorte bukser, den sorte kjole og til sidst men ikke mindst den sorte smoking. Hvis du stadig er usikker på, hvad du vil iklæde dig, så vil sort altid være en sikker vinder.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis porto for køb over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

En af de største modebutikker på nettet kan man sige er et rendyrket nordisk eventyr. For på trods af at selve virksomhedens hovedsæde har til huse i Malmø, er webshoppen foundet af 2 danske mænd. Direktøren i denne tid er en svensker med adresse i København, så han holder historien gående.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, der man må sige giver dig fri adgang til fra alle de kendte brands i dag helt uden man er nødt til at bevæge dig udenfor. Indkøb på nettet er nok en af de hurtigste voksende markeder fordi mange af os har en travl hverdag der ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som vi gerne vil det. Samtidig vil vi alle gerne have den samme adgang til mode, som dem som er bosiddende midt i de absolut største modemetropoler i verdenen. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke bare mode til kvinderne men også til herrerne og børnene så du kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe en portion porto. Denne verdens allerstørste online forretninger er fulde af mærker og har stort set altid store lagre med produkter på udsalg. Både damer og herrer har opdaget det smarte ved at købe på nettet og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde næsten alt hvad, du drømmer om når du scroller gennem siderne med sko, modetøj og accessories.


Om Samsøe & Samsøe

Mærket Samsø & Samsøe er nu anerkendt for sine klassiske og stilrene designs i god kvalitet. Men det danske mærke begynder tilbage i 1993 i København, da de to brødre Preben og Klaus Samsøe grundlagde den første butik under navnet. Ved åbningen indeholdt Samsøe & Samsøe udelukkende smykker, men dog blev mærket kort tid efter forstørret til at inkludere de første beklædningsdele, der stadig i dag er tilgængelige; de enkelte t-shirts til herrer i fantastisk kvalitet og fantastisk pasform. Det hele startede med t-shirts til herrer og følgende tilstødte endvidere t-shirs i kvindestørrelser til salg.

I starten af 2000 udsprang en ny æra for mærket, da Klaus og Preben afhændede deres forretning til de nye ejere Per-Ulrik Andersen og Peter Sextus, som stadig styrer det i dag. Grundet dem er mærket blevet et internationalt brand, der er forbundet med deres nordiske stil og æstetik, som er synligt i hele udvalget. Ud over de kendte basis klassikere fra mærket, tilføjes der hele tiden spændende styles, der afspejler den Nordiske stil mens de fortsat afspejler tidens mode. I dag kan Samsøe & Samsøe ses hos + 1500 forhandlere, mere end 45 brand butikker, over 50 shop-in-shop butikker & på nettet hos en del af de mest populære shoppingportaler verden over.

Til trods for det holder Peter Sextus og Per-Ulrik Andersen stadig fast i brandets ide om at produere tekstiler i skandinavisk stil, der er nemt at mixe ind i en hver gennemsnitlig garderobe for en overskuelig pris.


Hvornår du skal gå med bukser

Der er ikke spørgsmål om, hvorvidt damemoden er det, som gennem løbet af årene har været langt mere distinkt i modemagasinerne. Til trods for mode til herrer er blevet langt mere synlig gennem den sidste tid, så vejer kvindetøj stadig meget oftere på modeugernes runways og i butikkerne.

Stilen bestemmes som udgangspunkt af de talrige modehuse, idet de fremviser sæsonens kollektioner frem, men herudover findes der også det, der er kendt som gademode. Her er det moden i hverdagen, der tales om og moden her styres af de såkaldte modeguruer, som er helt ordinære folk med sans for stil.

For damer findes der ikke bare én style, men tværtimod en vifte forskellige, der hver er henvendt til sit unikke målgruppesegment af tænkelige kundegrupper. Og netop grundet der ses så markant forskel på, hvilke snit som understreger kvinder i mange forskellige aldre, så findes der derudover stor forskel på, hvad der er moderne iblandt de mange aldre. Fælles for alle er imidlertid stadigvæk både farver, model og styling, som er generelt fremherskende imens andre synes langt mere bestemte af formgiveren som har lavet det eller damerne, produkterne er lavet for. I tiden er kvindetøj delt i to mærkbart ulig grupper, nemlig ’high street’, som inkluderer de ganske almene modeforretninger som Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Yderligere findes der de mere eksklusive mærker i den mere pebrede ende af prisskalaen, her findes blandt andet Gucci og Marc Jacobs. De fleste forbrugere blander de to kategorier med hinanden og laver på denne måde en personlig style, som bliver skabt af tidens mode, men sammensat som en del af den personlige garderobe. Som en følge af at nethandel er blevet langt mere kendt, kan vi i dag ikke kun finde tøj i de fysiske butikker, men ligeledes på nettet, hvorfor man har alle mærker liggende ved vores fingerspidser. Det åbner en uendelig mulighed for at vælge mellem de aktuelle trends indenfor mode til at opbygge en individuel garderobe.