Danmark Danmark (skift)
+1.642.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Hp Board Shorts 9'''' Surfshorts Blå Helly Hansen
Hp Board Shorts 9'''' Surfshorts Blå Helly Hansen
Helly Hansen

Hp Board Shorts 9'''' Surfshorts Blå Helly Hansen

500,00 DKK Gratis fragt

Du kan købe Helly Hansen Hp Board Shorts 9'''' Surfshorts Blå Helly Hansen i webshoppen & lede for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken.

  • Produktnavn: Hp Board Shorts 9'''' Surfshorts Blå Helly Hansen
  • Brand: Helly Hansen
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Badeshorts
  • Farve: Blå, Rød
  • Find den hos: Boozt

Du skal ikke vente for længe - lige netop denne model og farve er yderst populær - og specielt for de normale størrelser. Så køb så længe de er på lager - det ville være så irriterende hvis man misser det.


Beskrivelse

I dag kan man købe Blå, Rød badeshorts fra Helly Hansen til 500,00 DKK, en god udsalgspris kan vi jo nok sige. Og vi hos Pashion er i den grad fans af Helly Hansen, og ikke kun når der tales om badeshorts. For når det kommer til Helly Hansen må man sige de er virkelig med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Hvad enten du vil benytte Hp Board Shorts 9'''' Surfshorts Blå Helly Hansen til fest eller hverdagsbrug, så har du muligheden. Hvis du har god tid kan man vente i stedet og bestille når Hp Board Shorts 9'''' Surfshorts Blå Helly Hansen var på tilbud, for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi bag Pashion ville ikke turde vente, lige nu er det nemt at bestille på internettet, leveret til din dør, til kun 500,00,-. En meget god synes vi hos Pashion.dk. Hvis den ikke er i den helt rigtige farve og størrelse kan du med garanti bestille noget fra samme brand der falder i din smag. Boozt har et enormt udvalg af badeshorts og Helly Hansen, så fortvivl ikke, du finder noget du bare må have.

Så i tilfælde af du også er på jagt efter de fede Blå, Rød Helly Hansen badeshorts, så bør du ikke lede mere. Og husk at dele det med dine venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb.

Glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om farven Blå, Rød

Blå er en meget udbredt farve med mange nuancer, og det er der en rigtig god grund til. Det er ikke kun en nuance som i den klareste udgave næsten ligner sort, men det er endvidere en tone der skaber råderum over flere udtryk.

Blå er nemlig en kold farve som ydermere har en beroligende virkning. Farven er et billede på det kreative - men også intelligens. Blå ses ikke udelukkende i modebilledet, men også som en meget brugt farve på firmalogoer blandt store virksomheder. Der er desuden rigtig god grund til, at blå nuancer som er en mere af de nuancer som vi oftest ser i en eller anden form som en essentiel del af moden.

Det er en oplagt farve, hvis du skal købe et lækkert suit men samtidigt finder at sort vil være lidt formelt. Det er endvidere den oftest valgte farve på den meget udbredte skjorte til herrer. Hvis ikke den skal være den hvide, så er lyseblå den farve langt de fleste vælger, når du skal vælges en skjorte til hverdag. Der er kun et sted, hvor designet er lidt begrænset når det handler om den blå farve, hvis det omhandler herresko. Der er ikke et udbud på højde med de mange hyldemeter af brune og sorte sko, når det handler om det blå fodtøj.

Sneakers findes nu i alverdens verdens farver men derudover, er der ikke et stort udvalg af flotte, blå sko.


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri fragt ved køb på over 499 kr.
  • Tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

Måske en af de største butikker online må man sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. Selv om selve hovedsædet har til huse i Malmø, så er webshoppen startet af to danskere. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er en svensker med bopæl i København så man kan roligt sige han kører historien videre.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som man må sige giver dig et kæmpe udvalg af varer fra nærmest alle de efterspurgte brands på markedet helt uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Online shopping er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag, netop fordi en stor del af os har travle hverdage der gør det svært at komme ud og gå på shopping lige så ofte som vi ville ønske det. På samme tid vil de fleste nok gives den samme shopping-mulighed, som dem som er bosat midt i de absolut største modebyer på Jorden. Den mulighed har du hos os.

Boozt tilbyder ikke udelukkende accessories, sko og modetøj til damerne men også en hel masse til mænd og drenge og piger, så du kan købe til alle på en gang og kun skulle købe med en portion levering. Verdens absolut største webshops er fulde af mærker og har nærmest altid kæmpe lagre med produkter på udsalg.

Både mænd og damer har opdaget det smarte ved at købe på nettet og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde i omegnen af alt det man tænker på når man kigger på websites med modetøj, sko og accessories.


Hvornår du skal gå med badeshorts

Når det kommer til mode til herrer, er her med sikkerhed sket en stor udvikling igennem de forløbne årtier. Selvom der hele tiden har forekommet styles samt kutyme iblandt mændene, så var det hovedsageligt i association med den metroseksuelle mand og modeikoner i denne kategori, at det er kommet til at blive udbredt og anerkendt mellem herrer at indrømme at være modeinteresset og at gå op i sit udseende. Det kom til udtryk igennem et mere varieret modebillede samt en række forskellige trends indenfor de forskellige kredse. Tøj til mænd har således også på virkelig mange steder været langt mere snæver og fremhævet ved, at man klæder sig efter anledningen og derved ikke som udtryk for unik style. I denne sammenhæng har det desuden i de fleste gange vist sig at være modehuse og navne frem for egentlige modeller, der har gjorde sig gældende. Ovenstående har til trods ændet sig vældigt over de sidste år, hvor stilen for mænd har vokset sig meget mere sammensat og der er meget videre mulighed for at frembringe og danne en personlig style. Det har de store brands også set og desuden ser forbrugerne derfor også i større udstrækning opmærksomhed på designs og mærker alene møntet på herrer i mange og typer.

Nu om stunder er der helt sikkert den samme facettering i udtrykket, der er designet til de mandlige forbrugere, som der udvikles i designs til damer. Først og fremmest er trenden blevet fremstillet af magasiner og stilikoner, som samarbejder med de store brands og således kan skabe bevægelser i moden, der deles ligesom ringe i vandet blandt dem, der følger ikonerne og modeinteresserede. På samme linje som iblandt de kvindelige forbrugere, er det i samme grad i herremoden kommet til at blive meget mere anerkendt og efterstræbt at skabe en i højere grad individuel style, der ikke alene er dannet på basis af specifikke designere, men herudover har til formål at opbygge en individuel og speciel stil. For de, der har interesse i trends, er der altså gradvist kommet ligeså rig lejlighed for personlighed som mellem damer.