Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Ida L_s Dress Kjole Lyserød The New
Ida L_s Dress Kjole Lyserød The New
The New

Ida L_s Dress Kjole Lyserød The New

299,95 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Ida L_s Dress Kjole Lyserød THE NEW kjoler fra The New online, og på den måde kan du slippe for at skulle bevæge dig i en normal butik, og dermed sid helt for dig selv uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken. Men du bør ikke vente for længe - for netop denne model og farve er meget efterspurgt, specielt for de mest gængse størrelser. Så skynd dig at køb så længe de er på lager, det ville være så trist hvis man ikke når det.

  • Model: Ida L_s Dress Kjole Lyserød THE NEW
  • Mærke: The New
  • Lavet til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Kjoler
  • Findes i farverne: Beige
  • Kan købes hos: Boozt
Beskrivelse

På Pashion.dk er vi stolte over, at få muligheden for at fortælle dig om The New Ida L_s Dress Kjole Lyserød THE NEW kjoler .

Man kan aldrig vide om The New Ida L_s Dress Kjole Lyserød THE NEW på et senere tidspunkt ender på udsalg, fx på januarudsalg eller på Black Friday. Tør du virkelig vente - for du ender måske med kjoler fra The New i en anden slags mønster, farve eller model?

Når Boozt giver hele 2 garanti kan det umuligt gå helt galt når det er et lovkrav i DK. Ligesom med minimum 14 dage med mulighed for returnering så du kan til hver en tid returnere produktet i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen eller du ikke kan lide mønsteret/modellen på.

Hvis man er smart så kan du tilmelde dig Boozt’s nyhedsbrev. Her kan man være rigtig heldig og få en rabat ved sin aller første bestilling på op mod ti-15% - måske mere.

Hvis du ender med at købe Ida L_s Dress Kjole Lyserød THE NEW må du huske at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Facebookside. Vi på Pashion.dk bekymrer os meget om vores besøgenes oplevelser med at benytte vores service. Vi vil meget gerne have vores besøgenes feedback. Boozt har ekstremt flotte anmeldelser rundt omkring blandt andet på Google, Facebook og Trustpilot, og levering indenfor meget få dage, og du kan følge ordren fra Boozt til din dør. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu man kan bestille The New kjoler her hos Boozt, der forhandler stort set alle de mest populære produkter? Og selvom Boozt ikke er tænkt på som den ledende når det handler om bæredygtigt fashion, så betyder det ikke de slet ikke går op i det. Det er nemlig noget de går op i.

Ida L_s Dress Kjole Lyserød THE NEW bliver lavet i smart materiale. The New er nemlig ret kendt for netop deres kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om kjoler. Men selv om det ikke er sæsonen for Ida L_s Dress Kjole Lyserød THE NEW (slet ikke i Danmark) - så skal det nok blive det!


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Fri levering ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 30 dage

En af de store online modebutikker må man sige er et rigtigt Skadinavisk eventyr. Til trods for selve hovedsædet har hjemme i Malmø, så er onlineforretningen startet af 2 danskere. Den øverste leder på nuværende tidspunkt er da også en svensker med bopæl i København så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som man må sige giver et udvalg af fra nærmest alle de efterspurgte brands på markedet helt uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi en stor del af os har travle hverdage som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping så ofte som vi gerne ville. Samtidig vil vi alle nok tilbydes den samme adgang til mode som dem der har adresse i midste af de allerstørste modehovedstader på denne klode. Det kan vi på Boozt.com.

Boozt tilbyder ikke bare modetøj og sko til damer men også masser til mændene og børn så du kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med betale for en enkelt levering. Verdens aller største webshops er fyldt med produkter og har nærmest altid kæmpe store tilbudskategorier.

Både damer og mænd har fundet ud af fordelene ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde tæt på alt, du drømmer om, når man kigger på hjemmesiderne med tøj, sko og accessories.


Om kjoler

I den tid vi er i er vores familie allervigtigst i vores tilværelse og derfor skal de selvfølgelig også have det fornemmeste. Dette afspejler moden indenfor børnetøj også mere end vi har set det tidligere.

Igennem årene har modetøjet til børn opbygget sig mere gelassent end noget andet, og det betyder, at der i disse dage produceres massevis af alternative mærker at vælge mellem, når far skal vælge udstyr til de små i familierne. Især i løbet af de forrrige år forekommer der et vældigt skift i fokus i Norden. Imens det forhen altid har været det dyre og eksklusive tøj, som fandtes mest brugt, er her nu om stunder blevet yderligere fokus på en række nye områder omkring modetøj til børn. For det første skal udstyret være holdbart. Vores små skal kunne tumle i udstyret og det skal kunne puttes i maskinen sammen med de voksnes udstyr. Derfor må det være både slidfast, men samtidig komfortabelt.

Det er faktisk forældrenes andet fordring, som vi, fædre og mødre, stiller af krav til moden, som vi iklæder vores børn. Tøjet skal være let og delikat og være med plads, så vores børn kan undersøge verden uden at føle ubehag fra strammende elastikker og ueftergivende materialer. Slutteligt skal tøjet gerne være økologisk. Vi er I den tid vi lever i højere grad end før nærværende i de ting vi koster vores Jord som konsumere og herudover er der også kommet endnu større fokus på, hvad den kemi, der kan ses i produkterne, gør ved vores poders kroppe. Netop derfor findes der mere fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed i forhold til vores børn og deres fremtid. Specielt i Norden har vi ydermere oplevet en stor stigning i forskellige dugfriske mærker af børnetøj, som arbejder for miljø og farefuld, trist kemi. Hvilket betyder at vi som forældre og købere har chancen for at købe mere miljøbevidst og på samme tid lækkert tøj til poderne både fra Danmark og i resten af verden.