+883.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Ihbright Dr2 Knælang Kjole Sort ICHI
Ihbright Dr2 Knælang Kjole Sort ICHI
ICHI

Ihbright Dr2 Knælang Kjole Sort ICHI

500,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe ICHI Ihbright Dr2 midikjoler i webshoppen & lede helt for dig selv uden at skulle høre på irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Navn: Ihbright Dr2
  • Brand-navn: ICHI
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Midikjoler
  • Farve: Sort
  • Shop: Boozt

Du skal ikke vente for længe, for lige farven Sort og denne model er ekstrem efterspurgt - gælder specielt for de mest gængse størrelser. Køb så længe de er på lager, det er så ekstremt irriterende hvis du ikke når det.

Beskrivelse

På Pashion er vi meget stolte over at få mulighed for at vise dig om Ihbright Dr2 fra ICHI . Man ved ikke om Ihbright Dr2 fra ICHI på et senere tidspunkt ender på udsalg, for eksempel til Black Friday eller januarudsalg. Tør man virkelig vente, for man ender bare med midikjoler fra ICHI i en anden slags mønster, model eller farve? Med intet mindre end en toårig garanti kan det aldrig gå galt, når det er et lovkrav i DK. Ligesom med mindst fjorten dages ret til returnering så man kan til hver en tid returnere Ihbright Dr2 i tilfælde af det ikke passer eller hvis nu man ikke alligevel kan lide farven/mønsteret i virkeligheden.

Hvis du er fornuftig kan man tilmelde dig deres mailingliste. Der kan man være heldig og få en rabat til sit første køb på helt op mod ti-femten procent, eller måske mere. Hvis du ender med at købe Ihbright Dr2 må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Facebookside. Vi hos Pashion går meget op i vores brugeres oplevelser med at benytte produktet. Vi vil gerne have vores besøgenes feedback. Boozt har virkelig gode bedømmelser rundt omkring for eksempel på Google, Facebook og Trustpilot, og levering inden for meget få dage. Og så kan du tracke din ordre fra Boozt og til din dør. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu man kan finde midikjoler fra ICHI her på Boozt som sælger de fleste af de mest kendte produkter? Selvom Boozt ikke er husket som den førende når det drejer sig om bæredygtighed - så er det ikke fordi de slet ikke tænker over det. Det er nemlig noget de tænker over.

Ihbright Dr2 produceres i et virkelig lækkert materiale. ICHI er nemlig kendt for deres høje kvalitet - og måske specielt når det omhandler midikjoler. Og selvom det ikke er sæsonen for at gå med Ihbright Dr2 (slet ikke i Danmark) - så bliver det det!


Mere om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort viser ofte det onde. Skjult i skyggerne. Det er en kulør, som formørker mange andre kulører og samtidigt en nuance, der kan blive brugt til at skabe kontrast til mange andre sprøde typer farver i moden. I tiden er det en mere klassisk nuance, der betyder overklasse og elegance. Vi kender den fra butikkerne som det sorte suit og smokingen til kvinder og cocktailkjolen.

Det er tonen vi har blandt vores tøj fungerende som en vigtig del af hverdagsgarderoben. Derfor er den også en af de farver som man altid ser i den store modeverden både i butikkerne samt på diverse catwalks. Det er også en meget kraftfuld farve der udtrykker både magt og autoritet. Af den grund ser man også flere mennesker i magtfulde jobs med uniformer af både den formelle og uformelle slags i stil og farve fordi nuancen understreger den position de sidder i.

I tiden ser man ganske ofte sort indenfor store forbilleder i moden. Ud over detses også de helt klassiske og genkendelige typer som de helt sorte jeans, den sorte kjole og den sorte smoking. Er du usikker på, hvilken du vil vælge, så vil sort altid være et godt valg.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis porto for køb på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur 30 dage

En af de store webshops online er et rendyrket nordisk eventyr. For til trods for at selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø så er onlineforretningen udviklet af to danske mænd. Direktøren for det hele i denne tid er svensker som bor i København og han holder arven ved lige. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers der må siges at give overblik over fra nærmest alle de mest udbredte mærker i tiden uden du behøver at bevæge dig udenfor.

Indkøb på nettet er måske en af de største markeder i dag, netop fordi rigtig mange har en travl hverdag der ikke giver muligheden for at komme ud og gå på shopping så tit som vi gerne ville gøre det. På samme tid ville vi alle nok gives den samme adgang til mode, som de der har adresse i midste af de helt store modebyer på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com har ikke kun mode til damerne men også en hel masse til mændene og piger og drenge så du kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle købe en gang fragt. Verdens aller største online butikker bugner af produkter og har stort set altid kæmpe store udsalg. Både mænd og kvinder har allerede opdaget det smarte ved at shoppe online og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde i omegnen af alt man ønsker, når du bladrer gennem siderne med modetøj, sko og accessories.


Hvornår du skal gå med midikjoler

Kjoler er måske det mest brugte klædningsstykke til damer, gennem tiden. Skruer man bare 100 år tilbage er det sådan, at kjolen var det eneste kvinder kunne bære. I nutiden er beklædningsgenstanden stadig rigtig mange forbinder med femininitet og særlige anledninger. Mest udbredt er nok den hvide variant, som vi iklæder os på vores store dage, fx som når vi skal døbes, konfirmeres og giftes. Det er også noget mange kender fra afgangsfesterne, som gennem årtier har været rigtig store & igennem tiden også er kommet til Norden. Andre klassikere er den sorte cocktailkjole, som blev opfundet af af vores allesammens Coco Chanel og som nu er lig med elegance & stil. Endvidere er en kjole mest noget vi bruger i sommermånederne og varmen, når det er sæson for de bare ben og blomstrede sommer og forårskjoler. Igennem årerne har kjolen haft mange forskellige udtryk og udformninger, der har været en afspejling af stilen, der viser sig indenfor det meste af billedet om mode. Fra halvfemsernes pastelfarvede kjoler af fx nylon med tynde stropper henover 00’ernes kunstlæder og cowboystof med bare skuldre og helt til de mere florlette blomstermønstrede modeller som vi kender fra butikkerne i dag. Uanset hvad, er kjoler uden sammenligning en tidløs klassiker, der kommer til at være en del af modebilledet mange år endnu.