Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Indoor Slippers Hjemmesko Lyserød ANGULUS
Indoor Slippers Hjemmesko Lyserød ANGULUS
ANGULUS

Indoor Slippers Hjemmesko Lyserød ANGULUS

399,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Indoor Slippers Hjemmesko Lyserød ANGULUS
  • Mærke: ANGULUS
  • Lavet til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Hjemmesko
  • Findes i farverne: 2194 POWDER
  • Butik: Boozt

Du må hellere købe Indoor Slippers Hjemmesko Lyserød ANGULUS hjemmesko fra ANGULUS så længe der stadig er på lager. Det ville være så irriterende hvis du misser det. Du skal ikke vente for længe, for lige netop denne model i 2194 POWDER er ekstrem eftertragtet - og dette gælder specielt for de størrelser som er gængse. For nu kan du nemlig købe i denne online shop, så du på den måde kan undgå at skulle i en fysisk butik. På den måde kan man stille og roligt sidde i stilhed uden at skulle vente hos forhandleren.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan du bestille 2194 POWDER ANGULUS hjemmesko til kun DKK 399,00 - en ekstrem god købspris kan vi nok sige. Og vi på Pashion.dk er i den grad glade for ANGULUS og ikke kun når vi taler om hjemmesko. ANGULUS er de altid med på moden - i hvert fald når det gælder børn. Og hvad enten du skal bruge Indoor Slippers Hjemmesko Lyserød ANGULUS i hverdagen eller til fest, så er det i den grad muligt.

Hvis du ikke har travlt kan man vente og bestille når Indoor Slippers Hjemmesko Lyserød ANGULUS var på udsalg, for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi ville dog ikke turde vente, for lige nu er det så nemt at bestille i webshoppen og med levering til døren - til kun 399,00 kr.. En rigtig fair synes vi. Hvis Indoor Slippers Hjemmesko Lyserød ANGULUS ikke er i den helt rigtige farve og størrelse kan man uden tvivl finde noget fra samme brand som falder i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af både hjemmesko og ANGULUS, så fortvivl ikke, du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så i tilfælde af at du er på jagt efter nogle trendy 2194 POWDER hjemmesko fra ANGULUS til børn, så bør du ikke lede længere. Husk nu at dele Indoor Slippers Hjemmesko Lyserød ANGULUS med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit smarte køb.

Og glem ikke at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Om Boozt
  • Pris for levering: Fri porto for køb på over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 30 dage

Måske en af de største tøjforretninger på nettet kan man vidst roligt sige er et rendyrket nordisk eventyr. For på trods af at selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø så er webshoppen foundet af to danske mænd. Den øverste leder på nuværende tidspunkt er svensker som bor i København så man kan roligt sige han holder historien gående. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som giver dig adgang til fra stortset alle de mest udbredte brands i modebilledet helt uden du er nødt til at gå udenfor. Indkøb på nettet er potentielt en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi mange mennesker har travle hverdage der gør det svært at komme ud og shoppe lige så tit som vi gerne vil det. På samme tid vil de fleste nok gerne have den samme shopping-mulighed som de, som bor midt i de helt store modebrændpunkter i verden. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt har ikke bare modetøj, sko og accessories til kvinderne, men også herrerne og drenge & piger så du kan handle til hele familien på en gang og nøjes med betale en omgang fragt. Verdens største webshops er fulde af mærker og har stort set altid kæmpe tilbudskategorier. Både herrer og damer har allerede fundet glæden ved at shoppe online og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for det, så du kan finde stort set alt det du står og mangler når du kigger på websites med accessories, modetøj og sko.


Læs mere om hjemmesko

Ligesom med tøj til børn er der også sket utrolig meget når det handler om fodtøj og børnesko. Rene og lune fødder er starten på en storartet dag i løbet af den kolde tid, som et par fjerlette og behagelige sandaler kan redde en på en solrig dag i den danske sommer. Selv om der med sikkerhed også ses stil indenfor børnesko, er det primært komforten, som tæller. Det ved de fleste mærker godt og som resultat heraf, er der også rigtig rig lejlighed til at kunne bestille støvler der lægger vægt på perfekt pasform og rum til tæerne til børn i de fleste aldre. Tillige med pasformen, så er forældrene ligeledes blevet langt yderligere interesserede i hvad tingene er lavet af og hvad det kan gavne de små fine fusser og at kunne få luft og komme af med fugt, uden at skulle være låst inde.

I disse dage findes der et utal af dejlige brands, som arbejder med at lave fodtøj til børn, der er fremstillet i holdbare råmaterialer, og som passer perfekt på futten. Imens er både vi og brandsene blevet mere oplyste om højere kvalitet og slidstyrke frem for hurtige og mere overkommelige alternativer. Fine, silkebløde fusser skal have de blødeste og mest komfortable børnesko. På samme tid er her heller ikke noget mere skønt end at matche de voksne. Det har verdens store sneaker-mærker selvfølgelig også opfanget og som følge heraf forhandles alle de kendte versioner til både voksne og børn. I det øjeblik det handler om de mere hensigtsmæssige sko til børn som fodtøj til vinter og wellies, så er fittet, som er det vigtigste, sammen med bæredygtigheden. Det vigtigste er, at de små må kunne boltre ude i alt vejr uden at ende med kolde og fugtige fusser og helt uden at skulle skrabe fødderne efter sig, fordi vinterskoene er for tunge.

Heldigvis findes der mange gode lejligheder for at købe vinterfodtøj til dine børn i rare, praktiske materialer som Gore-Tex eller andre film, som er åndbare, men stadig vandafvisende, sådan at de små fusser holder sig dejligt lune og helt tørre gennem den danske vinter.