Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Isaac Skuldertaske Taske Sort Saddler
Isaac Skuldertaske Taske Sort Saddler
Saddler

Isaac Skuldertaske Taske Sort Saddler

799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Isaac Skuldertaske Taske Sort SDLR fra SDLR i en webshop og bare være for dig selv uden at skulle høre på sælgere hos forhandleren.

  • Navn: Isaac Skuldertaske Taske Sort SDLR
  • Brand-navn: SDLR
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Skuldertasker
  • Farve: Sort
  • Forhandler: Boozt

Men du bør ikke vente for længe - for lige farven Sort og denne model er meget eftertragtet - og specielt for de størrelser der er mest populære. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det ville være så ekstremt trist hvis man går glip af det.

Beskrivelse

I dag kan man bestille Sort SDLR skuldertasker for kun 799,00 kr. - en virkelig god pris må vi nok sige. Og vi hos Pashion er i den grad fans af SDLR især når der tales om skuldertasker. SDLR må man sige de er med på moden, specielt når det kommer til herre. Uanset om du skal benytte Isaac Skuldertaske Taske Sort SDLR til en fest eller til hverdag - så er det i den grad muligt.

Har du god tid kunne man vente lidt, og bestille når Isaac Skuldertaske Taske Sort SDLR var på udsalg, fx på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion.dk ville ikke vente - lige nu er det jo så nemt at købe online og med levering til døren, for kun 799,00 DKK. En meget god synes vi hos Pashion.dk. Er den ikke i den helt korrekte størrelse og farve kan du med garanti finde noget andet som vil falde i din smag. Boozt har et stort udvalg af SDLR skuldertasker, så bare rolig - du finder helt sikkert noget for dig.

Så hvis du også er på udkig efter moderigtige Sort SDLR skuldertasker til herre, så behøver du ikke researche længere. Husk at dele med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit smarte køb.

Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Hvorfor du skal købe Isaac Skuldertaske Taske Sort SDLR i farven Sort

Sort er for de fleste den optimale gentleman rigtig pæne farve. Det er den man vælger når man skal bruge jakkesæt eller smoking samt den nuance, som bliver solgt flest benklæder af. Det er en nuance vi ser som symbol på autoritet. I herrernes garderober finder man heller ikke mange sæt, der ikke indeholder minimum ét stykke sort tøj. Det er samtidigt en nuance som breder sig helt fra toppen af, hvor de fleste af de helt store designere ynder at bruge tonen og helt ned til butikkerne på gågaden som også helt uden tvivl har et enormt udvalg af sort tøj til både damer og herrer. Igennem vores tid er sort ofte blevet forbundet med noget mørkt og ondt. Man ser altid heltens fjende iført sort tøj samt med kolde træk, hvor imod den gode der redder verden i sin lyse uniform. Uanset det er sort ikke længere noget vi undgår, når det handler om hverdag og fest, for det er helt sikkert den nuance, der udtrykker mest elegant stil. Selv i forbindelse med sko er drenge vilde med de sorte muligheder. Både i forhold til de lækre festsko til de afslappede trainers, er sort helt sikkert den mest solgte farve. Og det er ikke alene fordi den er klassisk og pæn - den er praktisk og går til alt det vi ellers har i skabet.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis fragt for bestillinger på over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 30 dage

En af de store butikker på nettet kan man sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. For på trods af at selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø, er onlineforretningen startet op af to danskere. Den øverste leder på dette tidspunkt er da også en svensker med adresse i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som må siges at give dig et udvalg af fra nærmest alle de udbredte mærker i dag helt uden man behøver at bevæge dig udenfor. Shopping online er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi rigtig mange har en travl hverdag, der ikke giver tid til at komme ud og købe tøj så ofte som vi gerne ville gøre det. Samtidig vil de fleste nok gerne have den samme mulighed for at købe tøj som dem, som er bosat i midste af de absolut største modemetropoler i verden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com tilbyder ikke udelukkende sko, modetøj og accessories til damerne, men også masser til mænd og børn, så man kan handle til hele familien på en gang og kun skulle købe en portion levering. Denne verdens helt store online forretninger er fulde af produkter og har også altid mega store sortimenter af udsalgsvarer.

Både herrer og damer har opdaget det smarte ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så man kan finde stort set alt, man ønsker når man skimmer websites med accessories, tøj og sko.