Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
JACK & JONES Mike Original Jos 497 Indigo Knit Comfort Fit Jeans Mænd Blå
Jack & Jones

JACK & JONES Mike Original Jos 497 Indigo Knit Comfort Fit Jeans Mænd Blå

239,95 DKK 599,95 DKK -60%
26
27
28
29
30
31
32
33
34
36
38

Du kan nu købe JACK & JONES Mike Original Jos 497 I.k Comfort Fit Jeans Mænd Blå fra Jack & Jones hos Bestseller her og købe i ro og mag uden at blive plaget af irriterende sælgere i butikken.

  • Model: JACK & JONES Mike Original Jos 497 I.k Comfort Fit Jeans Mænd Blå
  • Brand: Jack & Jones
  • Lavet til:
  • Findes i størrelserne: 38, 36, 34, 33, 32, 31, 30, 29, 28, 27, 26
  • Kategori:
  • Farve: Comfort fit jeans
  • Forhandler: Bestseller

Men du burde ikke vente længe - for lige netop farven Comfort fit jeans og denne model er ekstrem eftertragtet - gælder specielt for de størrelser som er mest gængse. Så køb mens der stadig er på lager - det er så ekstremt trist hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Lige nu kan man købe Comfort fit jeans Jack & Jones til DKK 239,95 - en rigtig god købspris kan vi virkelige sige. For vi hos Pashion.dk er imponerede over Jack & Jones især når det kommer til . For når det kommer til Jack & Jones må man sige de er altid med på moden, i hvert fald når det kommer til . Hvad enten du skal benytte JACK & JONES Mike Original Jos 497 I.k Comfort Fit Jeans Mænd Blå til fest eller hverdagsbrug, så har du muligheden.

Har man god tid kan du vente lidt og købe når JACK & JONES Mike Original Jos 497 I.k Comfort Fit Jeans Mænd Blå er på udsalg fx til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion.dk ville ikke turde vente - for lige nu er det jo så nemt at købe online og leveret til din dør, til kun 239,95DKK. En rigtig god synes vi bag Pashion.dk. Hvis den ikke er i den helt rigtige farve og størrelse kan du uden tvivl bestille noget fra samme mærke der vil falde i din smag. Bestseller har et enormt udvalg af og Jack & Jones - så fortvivl ikke - du skal nok finde noget du skal bruge.

Så hvis du leder efter moderigtige Comfort fit jeans Jack & Jones til , så bør du ikke researche længere. Og husk at dele med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit smarte køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Mere om skinny jeans

Når det kommer til herremode, er der uden tvivl set en kæmpe udvikling igennem de forrige årtier. Selvom der altid har figureret styles og designinteresse mellem herrerne, så var det primært i mødet med den metroseksuelle herre og modeforbilleder i denne klasse, at det er blevet udbredt og accepteret blandt det mandlige publikum at indrømme at være modeinteresset og at gå op i sit udseende. Den kom til udtryk igennem et bredere billede af mode og en bred vifte forskellige stile i forskellige miljøer.

Moden til herrer har således desuden på rigtig mange områder været en del mere ensidig og betonet af, at man iklæder sig tøj efter anledningen og altså ikke som udtryk for personlig stil. I den kontekst har det herudover i rigtig mange tilfælde været modehuse og navne over egentlige styles, som har vist sig gældende.

Disse ting har på den anden side forandret sig vældigt igennem de foregående årtier, medens modebilledet for mænd har vokset sig utrolig meget mere mangfoldigt og der er meget større lejlighed for at finde og dyrke en personlig stil. Det har de anerkendte brands ligeledes observeret og desuden ser forbrugerne altså ydermere i større målestof fokus på styles og mærker blot udviklet til herrer i diverse og segmenter. Nu om stunder er der næsten den samme nuancering i stil, som er designet til herrer, som der vises i designs til de kvindelige forbrugere. Først og fremmest er trenden blevet fremstillet af modemagasiner og stilsikre ikoner, som arbejder sammen med de store mærker og i den sammenhæng kan grundlægge trends, som spredes som ringe i vandet ibland dem, der følger ikonerne og modeinteresserede. På samme linje som hos damerne, er det på samme måde i moden til mænd blevet meget mere brugt og søgt efter at opbygge en i højere grad personlig style, som ikke blot bygger på brands, men sågar har til tanke at tydeliggøre en individuel og speciel stil. For personer, der har interesse i stil, er her altså skridt for skridt opstået ligeså rig mulighed for individualitet som der er for de kvindelige forbrugere.