Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Jeanne Bomberjakke Blå Kenzo
Jeanne Bomberjakke Blå Kenzo
Kenzo

Jeanne Bomberjakke Blå Kenzo

1.389,00 DKK Gratis fragt

Du kan købe Jeanne Bomberjakke Blå Kenzo fra Kenzo i onlineshoppen, så du på den måde kan helt undgå at skulle gå i en butik, og dermed sid helt for dig selv uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren. Men du bør ikke være for langsom - for lige netop denne farve er meget populær, specielt for de størrelser som er mest populære. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det ville være så ekstremt trist hvis man ikke når det.

  • Navn: Jeanne Bomberjakke Blå Kenzo
  • Mærke: Kenzo
  • Produceret til: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Bomber
  • Findes i farverne: Blå
  • Forhandler: Boozt
Beskrivelse

Lige nu kan man finde Blå Kenzo bomber til børn for kun 1.389,00 DKK, en ekstremt god købspris må man i den grad sige. Og vi hos Pashion.dk er nemlig fans af Kenzo, og ikke kun når det handler om bomber. For når det kommer til Kenzo er de virkelig med på moden - specielt når det gælder børn. Hvad enten man vil bruge Jeanne Bomberjakke Blå Kenzo til en fest eller til hverdag, så har du i den grad muligheden. Hvis du ikke har travlt kunne du vente lidt i stedet og købe når Jeanne Bomberjakke Blå Kenzo er på udsalg/tilbud, for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi ville dog ikke turde vente, for lige nu er det jo så nemt at bestille online og leveret til din dør - for kun 1.389,00DKK. En rigtig fair synes vi bag Pashion.dk. Er Jeanne Bomberjakke Blå Kenzo ikke i den helt korrekte størrelse/farve kan du helt sikkert bestille en anden ting som falder i sin smag. Boozt har et enormt udvalg af bomber fra Kenzo - så fortvivl ikke, du skal nok finde noget du bare må have.

Så hvis du også leder efter fancy Blå bomber fra Kenzo til børn, så behøver du ikke researche længere. Og husk nu at dele det med dine venner på social media når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit lækre køb. Og glem ikke at følge Pashion på de sociale medier.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis porto ved bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 30 dage

Måske en af de største online tøjforretninger må man sige er et rigtigt Skadinavisk eventyr. Til trods for at selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø, er webshoppen foundet af 2 danske mænd. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er svensker med bopæl i København, så man kan sige han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka der må siges at give dig fri adgang til fra nærmest alle de kendte brands i tiden uden du er nødt til at gå udenfor. Shopping online er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag specielt fordi vi har travle hverdage der gør det svært at komme ud og gå på shopping lige så ofte som vi gerne ville. Samtidig ville de fleste have den samme mulighed for at købe tøj som dem, som er bosat midt i de største modemetropoler i vores verden. Det kan vi på Boozt. Boozt har ikke alene sko og modetøj til kvinder men også en hel masse til mænd og børn så man kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at købe med en enkelt levering. Verdens aller største online modebutikker bugner af brands og har altid store tilbudskategorier.

Både damer og mænd har opdaget det smarte ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så man kan finde tæt på alt det man drømmer om når man kigger på hjemmesiderne med modetøj, sko og accessories.


Om bomber

I disse dage er familie det mest vigtige i vores tilværelse og derfor skal de også have det bedste. Dette reflekterer moden indenfor børnetøj også mere end vi har set det hidtil. Med tiden har modetøjet til børn opbygget sig hastigere end noget andet, og det gør, at her nu laves utallige forskellige mærker at vælge imellem, når forældre skal handle påklædning til de mindste i familierne. Især i løbet af de sidste år ses der et mærkbart sporskift i fokus i det nordlige Europa. Imens det forhen har været det dyre og eksklusive tøj, som sås mest hot, er der i vores tid blevet yderligere fokus på en masse nytænkende områder omkring modetøj til børn. For det første skal udstyret være slidfast. Vores børn skal kunne styrte runde i det og tøjet skal kunne vaskes i maskinen sammen med familiens udstyr. Derfor skal det være både stærkt, men samtidig komfortabelt. Det er faktisk forældrenes andet fordring, som vi, mødre og fædre, opstiller af krav til tøjet, som vi forældre ifører vores børn. Det skal være let og behageligt og have plads, så familiens poder kan udforske verden uden at føle ubehag fra stramme elastikker og ueftergivende materialer. Sidst men ikke mindst skal det gerne være mijøbevidst. Vi er nu om stunder endnu mere end nogensinde før bevidste om det vi anstifter i vores verden som forbrugere og samtidig er her endvidere kommet udviddet fokus på, hvad den kemi, som kan være i produkterne, gør ved vores børn. Netop af samme grund er der øget fokus på omtanke for miljøet og durabilitet i forhold til vores afkom og deres fremtid. Særligt i her har man herudover set en kæmpe opgang i anderledes friske børnetøjsproducenter, der brænder for miljøet og faren ved kemi. Hvilket gør at vi mødre og fædre og købere har muligheden for at finde mere durabelt og samtidig moderne tøj til børnene både her fra og i resten af verden.