Danmark Danmark (skift)
+1.087.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Jeans konLisa Wide Cropped Acid Jeans
Jeans konLisa Wide Cropped Acid Jeans
Jeans konLisa Wide Cropped Acid Jeans
Jeans konLisa Wide Cropped Acid Jeans
Jeans konLisa Wide Cropped Acid Jeans
Kids Only

Jeans konLisa Wide Cropped Acid Jeans

131,00 DKK 219,00 DKK -40%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Jeans konLisa Wide Cropped Acid Jeans
  • Mærke: Kids Only
  • Lavet til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Jeans
  • Farve: Blå
  • Kan købes hos: Ellos

Køb Kids Only Jeans konLisa Wide Cropped Acid Jeans så længe der stadig er på lager. Det er så ekstremt irriterende hvis man ikke når det. Du skal ikke være for langsom - for netop farven Blå er rigtig populær - og dette gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Nu kan du købe i en webshop, og på den måde kan du fuldstændig undgå at skulle gå i en fysisk forhandler. Og på den måde kan du dermed sidde helt for dig selv uden at skulle skynde dig hos forhandleren.

Beskrivelse

Netop nu kan du finde Blå Kids Only jeans til børn til DKK131,00 en ekstrem god købspris kan vi virkelige sige. For vi hos Pashion er nemlig glade for Kids Only, især når det handler om jeans. For når det kommer til Kids Only må man sige de er virkelig med på moden - i hvert fald når det kommer til børn. Og hvad enten du vil benytte Jeans konLisa Wide Cropped Acid Jeans til en fest eller hverdagsbrug - så har du muligheden. Har du ikke travlt kan man vente i stedet og købe når Jeans konLisa Wide Cropped Acid Jeans er på udsalg/tilbud for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi bag Pashion.dk ville ikke vente - for netop nu er det nemt at bestille i webshoppen, leveret til døren, for kun 131,00DKK. En rigtig fair synes vi bag Pashion.dk. Hvis Jeans konLisa Wide Cropped Acid Jeans ikke er i den helt rigtige farve eller størrelse kan du uden tvivl bestille noget fra samme brand som falder i din smag. Ellos har et ganske stort udvalg af jeans fra Kids Only - så fortvivl ikke, du finder helt sikkert noget for dig.

Så i tilfælde af du også kigger efter trendy Blå Kids Only jeans, så behøver du ikke lede mere. Og husk at dele med dine venner og familie på social media når du har bestilt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit moderigtige køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på social media.


Mere om jeans

Nu er børnene vigtigst i livet og af den grund skal børnene selvfølgelig også have det fornemmeste. Dette afspejler moden indenfor børnetøj også i langt højere grad end nogensinde hidtil. Gennem tiden har børnemoden opbygget sig raskere end anden mode, hvilket betyder, at der i moderne tid produceres talløse forskellige brands at vælge imellem, når en forælder skal købe modetøj til de mindste i hjemmet. Især igennem de sidste år findes der et ordentligt skift i livsfokus i det nordlige Europa. Imens det tidligere altid har været det kostbare og fashionable tøj, der var mest moderigtigt, er der I den tid vi lever blevet en del større fokus på en række andre områder indenfor mode til børn. Først og fremmest skal tøjet være slidfast. Vores små forventes at kunne styrte runde i udstyret og udstyret skal kunne puttes i vaskemaskinen sammen med resten af familiens garderobe. Derfor skal tøjet netop være både uopslideligt, men samtidig blødt. Det er faktisk forældrenes andet kriterie, som vi, fædre og mødre, sætter af kritier til tøjet, som vi giver vores børn på. Det skal være let og lækkert og være med manøvrefrihed, så de små børn har muligheden for at udforske verden omkring sig uden at mærke nag fra for stramme elastikker eller stive materialer. Sidst men ikke mindst skal tøjet gerne være miljøvenligt. Vi er i dag i endnu højere grad end nogensinde før opmærksomme på det vi anstifter i vores planet som forbrugere og på samme tid er her også kommet udviddet bevidsthed om, hvad de kedelig kemikalier, som kan opleves i produkterne, gør ved ungernes kroppe. Netop af samme grund ses der større opmærksomhed omkring økologi og durabilitet i forhold til vores unger og deres fremtid. Især i Norden har man ydermere været med til en bemærkelsesværdig tilvækst i anderledes sprøde børnetøjsmærker, der brænder for miljø og farefuld, trist kemi. Hvilket gør at vi mødre og fædre og konsumere har chancen for at investere i mere bæredygtigt og samtidig trendy tøj til vores unger både herhjemme og i resten af verden.