Danmark Danmark (skift)
+1.646.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Jeronimo Sweatshirt Trøje Multi/mønstret Kenzo
Jeronimo Sweatshirt Trøje Multi/mønstret Kenzo
Kenzo

Jeronimo Sweatshirt Trøje Multi/mønstret Kenzo

739,00 DKK Gratis fragt

Køb Kenzo Jeronimo Sweatshirt Trøje Gul Kenzo sweatshirts i denne online shop, så du kan undgå at gå i en normal forhandler, og bare sid i ro og mag uden stress i butikken. Men du skal skynde dig, lige netop denne farve er ekstrem eftertragtet, gælder specielt for de størrelser der er normale. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det ville være så ekstremt ærgerligt hvis du ikke når det.

  • Modelnavn: Jeronimo Sweatshirt Trøje Gul Kenzo
  • Mærke: Kenzo
  • Lavet til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Sweatshirts
  • Findes i farverne: Gul
  • Butik: Boozt
Beskrivelse

Hvis du er på udkig efter at købe de super fede Kenzo Jeronimo Sweatshirt Trøje Gul Kenzo sweatshirts i Gul til børn, så er du nemlig kommet til det helt rigtige sted. For netop på pashion.dk er vi kæmpe fans af sweatshirts når de er udviklet af Kenzo.

Kenzo er specielt kendt for deres moderne design af sweatshirts, og Jeronimo Sweatshirt Trøje Gul Kenzo er slet ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre så kan man sågar benytte Jeronimo Sweatshirt Trøje Gul Kenzo til alverdens anledninger, hvad end det er til fest eller en helt almindelig hverdag. Og lige nu kan den findes til kun 739,00 DKK som der kan siges er en virkelig fair pris. Husk du nok ikke bør vente for længe. For lige den pris gælder selvfølgelig kun indtil der er udsolgt. Men du kan selvfølgelig at tage en chance og vente og bede til de højere magter for lavere priser på udsalg senere til fx januar, på udsalg senere til fx sommer, eller fx til black friday, eller fx til cyber monday, eller til lagersalg/outlet. Og en af de klart største fordele i netop dette tilfælde er, at produkterne kan købes på internettet. På den måde kan du undgå at tage ned og besøge en rigtig modebutik. Og man kan uden tvivl få fat i det som du er på jagt efter hos Boozt, for de har nemlig et ret stort udvalg af netop Kenzo sweatshirts. Lige netop Boozt kender man for sko & mode med hurtig levering, lave fragtpriser, absurd stort udvalg i alle slags kollektioner, modeller og farver.

Husk at give din bedømmelse af denne genstand lige under her. Og du må love ikke at glemme at følge Pashion.dk på vores sociale medie sider på Instagram, Pinterest og Facebook.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis fragt ved bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Højst to dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 30 dage

En af de store tøjbutikker online må man sige er et vaskeægte Skadinavisk eventyr. For på trods af selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø så er webshoppen grundlagt af 2 danske mænd. Direktøren på nuværende tidspunkt er svensker som bor i København så han kører historien videre. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der giver overblik over fra nærmest alle de mest efterspurgte brands i modebilledet uden du behøver at bevæge dig udenfor. Online shopping er en af de eksplosivt voksende markeder i dag, fordi mange mennesker har en travl hverdag, der gør det svært at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som man gerne ville. Samtidig ville de fleste nok ønske den samme shopping-mulighed, som de der har adresse i midste af de aller største modemetropoler på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt har ikke alene sko og modetøj til kvinderne, men også til herrerne og børn, så man kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle købe med en gang fragt. Verdens store webshops er fyldt med produkter og har altid kæmpe lagre med produkter på udsalg. Både mænd og kvinder har allerede fundet ud af fordelene ved at købe i onlinebutikker og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for den tendens så man kan finde stort set alt hvad du står og mangler, når man kigger på siderne med sko, accessories og tøj.


Læs mere om sweatshirts

I disse dage er børnene det mest vigtige i livet og derfor skal poderne også have det allerypperste. Dette reflekterer børnemoden også langt mere end vi har set det tidligere. Over årene har moden indenfor børnetøj udviklet sig mere gelassent end alt andet, hvilket betyder, at der nu om stunder laves utallige alternative mærker at vælge imellem, når far skal handle modetøj til børnene i hjemmet. Specielt i løbet af de forgangne år forekommer der et overvældende skifte i livsstil i Skandinavien. Hvor det hidtil altid har været det pebrede og stilige udtryk, som fandtes mest efterspurgt, er der nu blevet mere fokus på en række nye områder ved børnetøj.

For det første skal udstyret være holdbart. Vores unger forventes at kunne have det sjovt i det og udstyret skal kunne puttes i maskinen sammen med resten af familiens garderobe. Derfor skal tøjet netop være både uopslideligt, men samtidig blødt. Det er faktisk det andet krav, som vi, mødre og fædre, stiller af krav til tøjet, som vi forældre iklæder vores børn. Tøjet skal være let og behageligt og have bevægelsesfrihed, så de små børn kan sondere verden uden at opleve nag fra for stramme elastikker og stive materialer. Sidst men ikke mindst skal det gerne være mijøbevidst. Vi er i disse dage i højere grad end før opmærksomme på det vi anstifter i Verden som købere og herudover er her ydermere kommet endnu større bevidsthed om, hvad den kemi, der kan være i produkterne, gør ved vores poders kroppe. Derfor findes der øget opmærksomhed omkring økologi og durabilitet i forhold til vores børn og den fremtid de går i møde. I særdeleshed i her har man desuden oplevet en omstændig forøgelse i anderledes sprøde mærker af børnetøj, som er bevidste omkring miljø og det alvorlige ved kedelig kemi. Hvilket betyder at vi mødre og fædre og konsumere har chancen for at bestille mere miljøvenligt og på samme tid trendy tøj til børnene både her fra og i verden.