Danmark Danmark (skift)
+1.646.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Jocerand Sweatshirt Trøje Hvid Kenzo
Jocerand Sweatshirt Trøje Hvid Kenzo
Kenzo

Jocerand Sweatshirt Trøje Hvid Kenzo

829,00 DKK Gratis fragt

Du kan nu købe Kenzo Jocerand Sweatshirt Trøje Hvid Kenzo sweatshirts her & stille og roligt sidde i fred og ro uden at skulle høre på pågående sælgere hos forhandleren.

  • Model: Jocerand Sweatshirt Trøje Hvid Kenzo
  • Brand: Kenzo
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Kategori: Sweatshirts
  • Findes i farverne: Hvid
  • Kan købes hos: Boozt

Men du burde skulle ikke vente for længe - for lige netop farven Hvid og denne model er ekstrem efterspurgt - specielt for de størrelser som er normale. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det ville være så mega trist hvis man ikke når det.

Beskrivelse

I dag kan man bestille sweatshirts fra Kenzo til kun DKK829,00, en flot pris må man i den grad sige. Og vi på Pashion er glade for Kenzo specielt når man taler om sweatshirts. Kenzo må man sige de er med på moden, specielt når det gælder børn. Og uanset om du vil benytte Jocerand Sweatshirt Trøje Hvid Kenzo til fest eller hverdag - så har du muligheden.

Har man god tid kan du vente lidt, og bestille når Jocerand Sweatshirt Trøje Hvid Kenzo er på tilbud/udsalg, fx til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi hos Pashion ville ikke vente - lige nu er det så nemt at købe på internettet og leveret til din dør, til kun 829,00,-. En rigtig fair må man sige.

Er den ikke i den helt rigtige størrelse og farve kan man uden tvivl bestille en anden ting som falder i din smag. Boozt har et ganske stort udvalg af både Kenzo og sweatshirts, så fortvivl ikke, du finder helt sikkert noget for dig.

Så i tilfælde af at du er på udkig efter de moderigtige sweatshirts fra Kenzo så skal du ikke lede mere. Husk at dele med din familie og venner på de sociale medier når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit moderigtige køb. Glem ikke at huske at følge Pashion på social media.


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri porto for køb over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 30 dage

En af de største online forretninger kan man sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. For til trods for at selve hovedsædet hører hjemme i Malmø så er onlineforretningen foundet af 2 danske drenge. Direktøren i dag er svensker med adresse i København, så man kan sige han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpe online shoppemekka som må siges at give adgang til fra de fleste de kendte mærker i modebilledet uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er potentielt en af de største markeder i dag, fordi vi har travle hverdage som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som vi gerne vil det. På samme tid vil vi alle nok gives den samme mulighed for at købe tøj som dem, som er bosat i midste af de aller største modemetropoler på kloden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke kun modetøj, sko og accessories til kvinder men også en hel masse til mændene og drenge & piger, så du kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle købe en portion fragt. Denne verdens store online butikker bugner af produkter og har nærmest altid store sortimenter af udsalgsvarer. Både herrer og kvinder har allerede opdaget det smarte ved at shoppe på nettet og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den tendens så man kan finde tæt på alt man ønsker når man kigger på siderne med tøj, sko og accessories.


Om sweatshirts

I disse dage er børn det mest vigtige i tilværelsen og derfor skal de også have det bedste. Dette spejler moden indenfor børnetøj også i højere grad end vi har set det førhen.

Igennem årene har moden til børn udviklet sig hastigere end anden mode, hvilket betyder, at her i den tid vi lever produceres utallige alternative brands at vælge mellem, når far og mor skal vælge påklædning til ungerne i hjemmet. Særligt igennem de forgangne år forekommer der et anseeligt skift i livsfokus i Skandinavien. Medens det tidligere altid har været det pebrede og eksklusive udtryk, der synes mest moderigtigt, er der nu blevet yderligere interesse for en række nye områder omkring børnetøj. For det første skal det være slidstærkt. Vores små må kunne tumle i tøjet og det skal kunne vaskes i maskinen sammen med de voksnes garderobe. Derfor må det være både holdbart modstandsdygtigt, men samtidig bekvemt. Det er nemlig det næste fordring, som vi, mødre og fædre, opstiller af kritier for det, som vi giver vores børn på. Tøjet skal være blødt og lækkert og have manøvrefrihed, så vores unger kan udforske verden omkring sig uden at mærke ubehag fra strammende elastikker og stive materialer.

Slutteligt skal det helst være miljøvenligt. Vi er nu i højere grad end før bevidste om det vi gør ved Jorden som købere og samtidig er der ydermere kommet endnu større bevidsthed om, hvad den kedelige kemi, der kan findes i produkterne, gør ved podernes kroppe. Derfor findes der større opmærksomhed omkring miljøvenlighed og bæredygtighed i forhold til vores afkom og deres fremtid. Specielt i det nordlige Europa har vi desuden set en kæmpe forøgelse i forskellige friske børnetøjsproducenter, der arbejder for miljøet og det farlige ved trist kemi. Det betyder at vi som forældre og købere har muligheden for at købe mere miljøbevidst og samtidig lækkert tøj til vores poder både fra Danmark og i verden.