Danmark Danmark (skift)
+1.530.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Jolie 274 Black Coated Bukser Med Lige Ben Sort FIVEUNITS
Jolie 274 Black Coated Bukser Med Lige Ben Sort FIVEUNITS
FIVEUNITS

Jolie 274 Black Coated Bukser Med Lige Ben Sort FIVEUNITS

699,00 DKK Gratis fragt

Du kan købe FIVEUNITS Jolie 274 Black Coated, Pants Bukser Med Lige Ben Sort FIVEUNITS i denne onlineshop, og på den måde kan du undgå at skulle bevæge dig i en normal forhandler - og stille og roligt sid for dig selv uden at blive plaget af irriterende sælgere hos forhandleren. Du skal skynde dig - lige netop denne farve er yderst efterspurgt, specielt for de størrelser som er populære. Køb mens der stadig er på lager - det ville være så irriterende hvis du ikke når det.

  • Produkt: Jolie 274 Black Coated, Pants Bukser Med Lige Ben Sort FIVEUNITS
  • Mærke: FIVEUNITS
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Bukser
  • Findes i farverne: Sort
  • Butik: Boozt
Beskrivelse

Her på Pashion er vi virkelig stolte af, at få muligheden for at fortælle dig om FIVEUNITS Jolie 274 Black Coated, Pants Bukser Med Lige Ben Sort FIVEUNITS bukser . Man ved ikke om Jolie 274 Black Coated, Pants Bukser Med Lige Ben Sort FIVEUNITS på et tidspunkt kommer på udsalg - fx til Black Friday eller til januarudsalg. Men tør man virkelig vente - for du ender med FIVEUNITS bukser i en anden mønster, model eller farve? Når Boozt giver en 2-årig garanti kan det aldrig gå galt når det er et krav i Danmark. Præcis ligesom med minimum fjorten dages returret, så man kan altid returnere Jolie 274 Black Coated, Pants Bukser Med Lige Ben Sort FIVEUNITS hvis nu det ikke passer, eller hvis nu du ikke alligevel kan lide farven på i lyset derhjemme. Hvis man er rigtig klog så kan du overveje at melde dig til Boozt’s mailingliste. For der kan du være heldig og få tilsendt en rabatkode ved sit aller første køb på helt op til ti til femten procent - måske mere. Hvis du ender med at købe Jolie 274 Black Coated, Pants Bukser Med Lige Ben Sort FIVEUNITS må du ikke glemme at dele din oplevelse på vores Instagram. Vi hos Pashion.dk bekymrer os om vores besøgenes erfaringer med at bruge servicen. Vi hører derfor gerne jeres bedømmelse. Boozt har meget flotte anmeldelser rundt omkring, fx på Facebook, Trustpilot og Google med levering inden for ganske få dage, og du kan følge din ordre fra Boozt hjem til dig. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan købe FIVEUNITS bukser her på Boozt - der sælger alle de kendte produkter?

Men selvom Boozt ikke er tænkt på som den førende når det drejer sig om økologi, så er det ikke fordi de ikke bekymrer sig om det. Det er noget de tænker over. Jolie 274 Black Coated, Pants Bukser Med Lige Ben Sort FIVEUNITS laves i et super lækkert materiale. FIVEUNITS er meget kendt for netop deres lækre kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om bukser. Og selv om det ikke er sæsonen for at gå med Jolie 274 Black Coated, Pants Bukser Med Lige Ben Sort FIVEUNITS (og slet ikke for DK), så skal det nok blive det!


Læs mere om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort symboliserer ofte det onde og det mørke. Det der er svært at se i skyggerne. Det er nuancen, der formørker de andre farver og på samme tid også en farve der kan blive brugt til at understrege andre lyse farver i regnbuen. I dag er det en old school kulør, som udstråler elegance og overklasse. Man kender den fra moden som det klassiske jakkesæt og smoking til kvinder og den lille sorte kjole. Det er nuancen de fleste har i vores klædeskab fungerende som en meget vigtig del af basisgarderoben. Derfor er den en af de nuancer vi ser gentagne gange i den generelle modeverden både ude i verden, samt på diverse catwalks. Det er også en meget kraftfuld farve som udtrykker både autoritet og magt. Af samme grund ses flere mennesker i ledende jobs med dragter af både den uformelle og den formelle slags i denne farve fordi nuancen virkelig understreger og udstråler magten i deres position.

I disse dage ser man ofte sort indenfor blandt andre forbilleder i modeindustrien. Ud over detopleves de helt klassiske og genkendelige typer som de helt sorte jeans, den sorte kjole og ikke mindst den klassiske smoking. Er du usikker på, hvad du burde iklæde dig, så er sort altid et godt valg.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri porto for bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 30 dage

Måske en af de største webshops online kan man sige er et ægte skandinavisk eventyr. For selv om at selve virksomhedens hovedsæde har til huse i Malmø er onlinebutikken startet op af to danske mænd. Den øverste leder på dette tidspunkt er også svensker med bopæl i København så han kører historien videre.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der giver dig overblik over fra stortset alle de mest kendte mærker i modebilledet uden du er nødt til at gå udenfor. Shopping online er potentielt en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi mange mennesker har en travl hverdag som ikke gør det muligt at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som man gerne ville. Samtidig vil vi alle gerne have den samme mulighed for at købe tøj, som de som er bosiddende midt i de aller største modemetropoler i verden. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt har ikke alene mode til damer men også herrer og piger & drenge, så man kan finde det hele med et klik og klare dig med at betale en omgang fragt. Verdens største webshops er fyldt med varer og har altid kæmpe sortimenter af udsalgsvarer. Både herrer og kvinder har fundet ud af fordelene ved at shoppe på nettet og Boozt står naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde stort set alt man står og mangler når du skimmer hjemmesiderne med tøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i bukser

Der er ikke spørgsmål om det faktum at kvindemoden er det, som igennem årene er blevet langt mere fremtrædende på markedet. Til trods for mode til herrer er kommet langt igennem tiden, så optager kvindetøj endnu meget oftere på de mange runways i modeugerne og i forretningerne. Moden udstikkes åbningsvis af verdens forskellige designere, mens de viser sæsonens trends frem, men tillige findes der også det, som er kendt som street fashion. Her er det moden på gaden, som er gældende og moden her sættes af de såkaldte ’trendsættere’, der er fuldstændigt gennemsnitlige mennesker med stor forståelse for stil.

Blandt piger i alle aldre ses der ikke blot én stil, men tværtimod utallige alternative, der hver taler til sit individuelle målgruppesegment af eventuelle kundegrupper. Og netop idet der ses så mærkbar forskel på, hvad som understreger den kvindelige krop i forskellige aldre, så findes der yderligere stor forskel på, hvad der er trenden iblandt de mange aldersgrupper. Ens for dem alle er dog tit både nuancer, form og styling, som er overordnet brugt mens andre synes langt mere identificerede af designteamet der står bag eller kvinderne, de er fremstillet med henblik på. Nu til dags er tøj til damer delt i 2 mærkbart ulig grupper, nemlig ’high street’, der tæller de helt almene forhandlere som Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Desuden findes de prominente mærker i den dyre ende af skalaen, her finder vi brands som Gucci og Marc Jacobs.

Langt de fleste piger blander de to kategorier med hinanden og laver sådan en individuel stil, som bliver bygget af tidens mode, men sammensat efter den personlige style. Efter shopping på nettet er blevet langt mere brugt, kan vi i dag ikke kun købe mode i de fysiske butikker, men ligeledes via internettet, hvilket gør, at vi har alle kontinenter lige for vores fingerspidser. Det giver os en uendelig chance for at vælge mellem de aktuelle trends inden for modeverdenen når vi ønsker at lave en personlig garderobe.