Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Jolie 606 Gun Black Lige Jeans Sort FIVEUNITS
Jolie 606 Gun Black Lige Jeans Sort FIVEUNITS
FIVEUNITS

Jolie 606 Gun Black Lige Jeans Sort FIVEUNITS

699,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Jolie 606 Gun Black, Pants
  • Brand-navn: FIVEUNITS
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Straight leg jeans
  • Findes i farverne: Sort
  • Forhandler: Boozt

Du må hellere købe Jolie 606 Gun Black, Pants straight leg jeans fra FIVEUNITS så længe der stadig er på lager. Det ville være så trist hvis du misser det. Du bør ikke være for langsom, for lige farven Sort i denne model er ekstrem eftertragtet - og dette gælder specielt for de størrelser som er normale. Nu kan du købe i online shoppen, og på den måde kan du slippe for at skulle gå i en normal butik. Og på den måde kan du bare sidde for dig selv uden at skulle høre på pågående sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

Hvis du også er på jagt efter at bestille de super lækre FIVEUNITS Jolie 606 Gun Black, Pants straight leg jeans i Sort til dame, så er du kommet til det perfekte sted. Hos pashion.dk er vi rigtig glade for netop straight leg jeans specielt hvis de er lavet af FIVEUNITS. FIVEUNITS er ret kendt for deres trendy design af straight leg jeans, og Jolie 606 Gun Black, Pants er slet ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre kan man også bruge Jolie 606 Gun Black, Pants til alle slags anledninger - hvad end det er til blot en helt almindelig hverdag eller fest. Lige nu kan de købes til bare 699,00,- som der kan siges er en konkurrencedygtig pris. Husk du nok ikke bør vente for længe. Tilbuddet vil kun gælde til der er udsolgt. Man kan overveje at vente og krydse fingre for gode tilbud på udsalg senere til fx januar, på udsalg senere til fx sommer, black friday, eller fx til cyber monday, eller til lagersalg og outlet.

En af de helt store fordele i netop dette tilfælde er, at FIVEUNITS Jolie 606 Gun Black, Pants kan findes i online shoppen. På den måde kan du helt slippe for, at skulle tage ned i en fysisk butik.

Men man kan sagtens få fat i det som man leder efter i denne butik, for de har nemlig et ret stort sortiment af FIVEUNITS straight leg jeans til dame. Lige Boozt kender man for sko, accessories & modetøj hurtigt leveret, rimelige leveringspriser, imponerende udvalg i de fleste kollektioner, modeller og farver. Husk at vise din stemme af Jolie 606 Gun Black, Pants fra FIVEUNITS lige her på siden. Og du må specielt huske at følge Pashion på de sociale medier via Instagram, Pinterest og Facebook.


Om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort symboliserer ofte det mørke. Skyggerne og det skjulte. Det er farven som formørker mange andre nuancer, og også en kulør der kan blive brugt til at fremhæve flere andre kraftige typer farver i modebilledet. Indenfor mode er det en mere gammeldags nuance der er lig med elegance. Vi kender den fra moden som det helt elegante suit og smokingen til damer samt den lille sorte cocktailkjole. Det er tonen de fleste har blandt vores tøj som en del af garderoben. Som følge heraf er det en af kulørerne vi ser igen og igen i det generelle modebillede både i hight street butikkerne men også i high fashion. Det er på samme tid også en kraftfuld farve som udstråler både autoritet og magt. Af den grund ser man også flere kvinder i magtfulde positioner med dragter til både arbejde og hjemmebrug i netop sort, fordi nuancen blot understreger og udstråler magt. I denne tid ser vi tit sort inden for store forbilleder i moden. Herudoverfindes også de helt klassiske typer som helt sorte jeans, den lille sorte og den sortfarvede smoking. Er du usikker på hvad du bør vælge, så er sort altid et godt valg.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri levering for køb over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 30 dage

Måske en af de største online tøjbutikker kan man sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. Til trods for at selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø, er onlineforretningen udviklet af 2 danske drenge. Direktøren i denne tid er også en svensker som bor i København så man kan sige han kører historien videre. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som man må sige giver adgang til fra stortset alle de moderne brands på markedet helt uden du behøver at løfte dig fra sofaen.

Online shopping er potentielt en af de hurtigste voksende markeder, netop fordi en stor del af os har travle hverdage, der ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som man ville ønske det. Samtidig vil de fleste nok tilbydes den samme adgang til mode, som de der har adresse midt i de absolut største modebrændpunkter i vores verden. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt har ikke udelukkende sko, modetøj og accessories til kvinderne, men også masser til herrer og piger og drenge så man kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale en portion fragt. Verdens helt store online forretninger bugner af produkter og har altid kæmpe sortimenter af tilbudsvarer. Både kvinder og mænd har opdaget det smarte ved at købe ind vores tøj på nettet og Boozt står heldigvis ikke tilbage for det, så du kan finde tæt på alt det man tænker på, når du bladrer gennem websiderne med modetøj, sko og accessories.


Mere om straight leg jeans

Der er ikke tvivl om, at mode til kvinder er den, som i løbet af årene er blevet mest prominent i moden. På trods af herremoden er blevet langt mere synlig igennem den sidste tid, så optager dametøj endnu langt oftere på modeugernes runways og i butikkerne.

Trenden dikteres som udgangspunkt af de talrige modeguruer, mens de fremstiller årets kollektioner frem, men tillige findes der også det, der er kendt som gademode. Der er det moden på gaden, som tales om og stilen her styres af de nævnte modeguruer, som er fuldstændigt gennemsnitlige mennesker med forståelse for mode. Hos piger i alle aldre ses der ikke blot én style, men imidlertid en perlerække forskellige, som alle sammen er målrettet mod sit individuelle målgruppesegment af mulige kvinder. Netop fordi der er så stor forskel på, hvilke snit der klæder den kvindelige form i mange forskellige aldre, så findes der derudover væsentlig forskel på, hvad der er trenden iblandt de mange kvinder. Fælles for dem alle er ikke desto mindre stadigvæk både prints, form og blanding, som er generelt fremherskende imens andre er mere definerede af designeren som har fremstillet det eller kunderne, tøjet er henvendt til. Nu til dags er kvindetøj fordelt på 2 særdeles forskellige kategorier, nemlig ’high street’, der er de helt vanlige modebutikker som blandt andre H&M og Gina Tricot. Herudover findes der de eksklusive mærker i den dyre ende af prisskalaen, her er designere som Gucci og Marc Jacobs.

Langt de fleste damer sammensætter de 2 ting på kryds og tværs og former på den måde en personlig style, som bliver skabt af moden, men stylet ud fra den individuelle sans for mode. Da shopping på nettet er blevet mere kendt, kan man i dag ikke kun finde tøj i forretningerne, men også på internettet, hvilket gør, at man har alle mærker lige for vores fingerspidser. Hvilket giver os en kæmpestor mulighed for at købe de nutidige styles inden for fashion for at skabe en unik stil.