Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Jona Turtleneck Turtleneck Rullekravetrøje Blå Wood Wood
Jona Turtleneck Turtleneck Rullekravetrøje Blå Wood Wood
Wood Wood

Jona Turtleneck Turtleneck Rullekravetrøje Blå Wood Wood

1.000,00 DKK Gratis fragt

Du kan nu købe Jona Turtleneck Turtleneck Rullekravetrøje Blå Wood Wood højhalsede & rullekraver fra Wood Wood i onlineshoppen og sidde i stilhed uden at blive forstyrret af irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Model: Jona Turtleneck Turtleneck Rullekravetrøje Blå Wood Wood
  • Brand-navn: Wood Wood
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Højhalsede & rullekraver
  • Farve: Blå, Brun
  • Butik: Boozt

Du skal ikke være for langsom - lige netop farven Blå, Brun og denne model er ekstrem eftertragtet - og specielt for de normale størrelser. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det ville være så mega irriterende hvis du ikke når det.


Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du finde Blå, Brun Wood Wood højhalsede & rullekraver til dame til kun DKK1.000,00 - en rigtig god udsalgspris kan man jo nok sige. For vi er nemlig fans af Wood Wood, men ikke kun når man taler om højhalsede & rullekraver. For Wood Wood må man sige de er med på moden, i hvert fald når det kommer til dame. Uanset om man vil bruge Jona Turtleneck Turtleneck Rullekravetrøje Blå Wood Wood til hverdagsbrug eller til en fest - så har du i den grad muligheden.

Har man god tid kan du vente lidt i stedet, og bestille når Jona Turtleneck Turtleneck Rullekravetrøje Blå Wood Wood var på tilbud, fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi bag Pashion ville ikke turde vente - for lige nu er det jo så nemt at bestille online, med levering til din dør, for kun 1.000,00DKK. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion. Hvis Jona Turtleneck Turtleneck Rullekravetrøje Blå Wood Wood ikke er i den korrekte størrelse og farve kan man helt sikkert bestille noget fra samme brand der vil falde i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af både Wood Wood og højhalsede & rullekraver, så fortvivl ikke - du finder noget for dig.

Så hvis du kigger efter de smarte Blå, Brun højhalsede & rullekraver fra Wood Wood til dame, så bør du ikke researche mere. Husk at dele med dine venner på social media når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb.

Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på social media.


Mere om farven Blå, Brun

Hvis du også er en af dem som har en tendens til at vælge den vej du kender, når du skal investere i helt nyt tøj? Så er du ikke alene.

En del holder sig til de populære farvenuancer og desuden diskrete farver og toner, som blandt andre sort, brun, blå og grå. Og det er der god grund til. Tonernes udstråling og det faktum at de er symbol på noget rigtig magtfuldt og med autoritet. Blå er en farve, der både er et billede på noget stærkt, men også kan være symbol på afstresning og afslapning. Den helt dybe mørkeblå farve, der minder meget om farven sort, er en meget klassisk og smuk farve specielt når der snakkes om arbejdstøj og pæne sæt. Det er nok den mest udbredte form for blå, der får en til at tænke på de samme associationer og tanker som sort, nemlig styrke og magt. De lettere nuancer får en på nogle helt andre associationer, for i mange situationer er det en ting vi forbinder med afslapning og ro. Det er nemlig nuancer som har en virkelig afstressende virkning og giver os associationer til blå himmel og hav. I tidens modebillede ser vi både de mørke og de lyse blå farver og de er de klassikere som man næsten kan være sikker på at finde i hver eneste butik i flere udgaver. Har du noget blåt i klædeskabet kan du være helt sikker på, at det ikke skal skiftes ud.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri porto for køb på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 30 dage

En af de store modebutikker online må man sige er et vaskeægte Nordisk eventyr. For selv om at selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø, så er webshoppen grundlagt af 2 danske mænd. Direktøren i dag er en svensker med adresse i København så han holder historien gående.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der giver dig et kæmpe udvalg af varer fra stortset alle de mest kendte mærker i dag uden du behøver at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi mange af os har travle hverdage, der ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping lige så ofte som vi måske ønsker det. Desuden vil vi alle gerne have den samme shopping-mulighed som de, der er bosat midt i de absolut største modemetropoler på denne klode. Den mulighed har du hos os. Boozt.com tilbyder ikke udelukkende accessories, sko og modetøj til kvinderne, men også masser til herrerne og piger & drenge så man kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med købe en gang levering. Verdens absolut største online modebutikker er fyldt med brands og har altid store udsalgskategorier. Både kvinder og herrer har fundet glæden ved at købe ind på nettet og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for det, så du kan finde stort set alt hvad, du ønsker når man bladrer gennem websites med accessories, modetøj og sko.


Mere om højhalsede & rullekraver

Der findes ikke tvivl om det faktum at mode til kvinder er det, som i løbet af årene har været langt mere evident i butikkerne. På trods af herremoden er blevet langt mere synlig gennem tiden, så fylder kvindetøj stadig langt mere på de mange runways i modeugerne og i forretningerne. Moden dikteres som udgangspunkt af de talrige modeemperier, når de præsenterer årets styles frem, men foruden er der også det, der går under navnet street fashion. Der er det moden udenfor butikkerne, som omtales og moden her styres af de såkaldte ’modemoguler’, der er helt ordinære folk med forståelse for mode.

For piger i alle aldre er der ikke bare én style, men en vifte alternative, der hver især er målrettet mod hver deres segment af fremtidige købere. Og da der findes så stor forskel på, hvad der passer til den kvindelige form i forskellige aldre, så findes der også væsentlig forskel på, hvad der er moderne i de mange grupper. Fælles for alle er imidlertid stadigvæk både mønstre, snit og sammensætning, der er universalt fremherskende imens andre synes mere identificerede af modehuset som har produceret det eller det segment, tøjet er produceret for. I tiden er dametøj inddelt i 2 højst forskellige kategorier, nemlig ’high street’, der tæller de ganske almindelige kæder som Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Endvidere findes de eksklusive brands i den kostbare ende af skalaen, her er mærker som Marc Jacobs og Gucci. Mange piger sammensætter de to modeklasser på kryds og tværs og former på den måde en individuel style, som bliver skabt af moden, men sammensat efter den personlige sans for stil. Som følge af at shopping på nettet er blevet mere brugt, kan man i dag ikke bare finde mode i de fysiske forretninger, men ligeledes over nettet, hvilket gør, at man har alle mærker liggende for vores fingerspidser. Det åbner en endnu større mulighed for at købe de foreliggende tendenser inden for modeverden til at skabe en individuel style.