Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Joseline Shorts 11453 Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Grøn Samsøe Samsøe
Joseline Shorts 11453 Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Grøn Samsøe Samsøe
Samsøe & Samsøe

Joseline Shorts 11453 Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Grøn Samsøe Samsøe

700,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Samsøe & Samsøe Joseline Shorts 11453 Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Grøn Samsøe & Samsøe i denne onlineshop, så du på den måde kan undgå at bevæge dig i en fysisk forhandler - og bare være helt for dig selv uden stress hos forhandleren. Du skal ikke være for langsom - lige netop denne farve er meget efterspurgt - og specielt for de mest gængse størrelser. Køb mens de stadig er på lager - det ville være så ærgerligt hvis du går glip af det.

  • Model: Joseline Shorts 11453 Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Grøn Samsøe & Samsøe
  • Mærke: Samsøe & Samsøe
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Shorts
  • Farve: Grøn
  • Butik: Boozt
Beskrivelse

Her på Pashion er vi meget stolte over at få mulighed for at fortælle dig om Samsøe & Samsøe Joseline Shorts 11453 Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Grøn Samsøe & Samsøe . Man kan aldrig vide om Samsøe & Samsøe Joseline Shorts 11453 Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Grøn Samsøe & Samsøe en dag ender på udsalg, for eksempel til januarudsalg eller til Black Friday. Men tør du overhovedet vente, for man ender med Samsøe & Samsøe shorts i en helt anden mønster, farve eller model? Når Boozt giver en 2-årig garanti kan det aldrig ende helt galt, da det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med minimum fjorten dages med mulighed for retur. Så man kan altid returnere produktet i tilfælde af det ikke passer i størrelsen eller man ikke alligevel kan lide mønsteret/farven på i lyset derhjemme.

Hvis man er virkelig smart kan man overveje at melde dig til deres mail-liste. Her kan man være rigtig heldig og få tilsendt en rabatkode til dit første køb på helt op mod ti-15% - eller måske mere. Ender du med at købe Joseline Shorts 11453 Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Grøn Samsøe & Samsøe må du huske at dele din oplevelse på vores Facebookside. Vi går rigtig meget op i vores besøgenes oplevelser med at bruge vores service. Vi hører meget gerne din bedømmelse. Boozt har ekstremt gode bedømmelser mange steder blandt andet på Trustpilot, Google og Facebook, leverer indenfor meget få dage - og du kan tracke din ordre fra Boozt til dig. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu man kan købe Samsøe & Samsøe shorts her hos Boozt som forhandler stort set alle de mest kendte produkter? Selv om Boozt måske ikke er husket som den ledende indenfor økologisk modetøj, så er det ikke ensbetydende med de slet ikke går op i det. Det er nemlig noget de tænker over.

Joseline Shorts 11453 Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Grøn Samsøe & Samsøe bliver lavet i et lækkert materiale. Samsøe & Samsøe er nemlig kendt af flere for netop deres lækre kvalitet - og måske specielt når det omhandler shorts. Selv om det måske ikke ligefrem er sæson for Joseline Shorts 11453 Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Grøn Samsøe & Samsøe (slet ikke i DK) - så skal det nok blive det!


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering ved bestillinger på over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 30 dage

En af de største tøjforretninger online kan man sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. På trods af selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø, så er onlinebutikken grundlagt af 2 danske mænd. Direktøren på nuværende tidspunkt er svensker med adresse i København, så man kan sige han kører historien videre.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, som giver et udvalg af fra nærmest alle de mest udbredte mærker på markedet uden man behøver at bevæge dig udenfor.

Shopping online er potentielt en af de største markeder i dag fordi vi har travle hverdage, der ikke efterlader tid til at komme ud og købe tøj så tit som vi gerne ville. På samme tid ville vi alle nok gerne have den samme adgang til mode, som dem, som er bosiddende midt i de allerstørste modebrændpunkter i vores verden. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt tilbyder ikke alene modetøj og sko til damer men også masser til mændene og børn så man kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle betale en gang porto. Verdens helt store online butikker bugner af produkter og har altid kæmpe store lagre med produkter på tilbud.

Både mænd og damer har opdaget det smarte ved at købe på nettet og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for det så du kan finde i omegnen af alt, man drømmer om når du bladrer gennem websites med accessories, tøj og sko.


Om Samsøe & Samsøe

Brandet Samsoe & Samsoe er nu kendt over hele verden for de stilrene kollektioner i god kvalitet. Men historien bag det kendte brandt starter i ’93 i den danske hovedstad, ved at de to brødre Klaus og Preben Samsøe åbnede deres første butik.

Da solgte de kun smykker, dog blev udvalget hurtigt udvidet med de originale styles, som stadig findes tilgængelige; de klassiske t-shirts til mænd i høj kvalitet & med god pasform. Mærket begyndte med et udvalg til mænd og hurtigt efter kom både t-shirts og toppe i damestørrelser i butikken. I det første år af det nye millenium lagdes grunden til en ny æra for forretningen, da Klaus og Preben afhændede deres brand til herrerne Sextus og Andersen, der også sidder ved roret nu. På grund af dem er brandet er blevet et verdenskendt brand, som er ensbetydende med den nordiske stil og æstetik, der viser sig i hele udvalget. Ud over de genkendelige basis modeller fra firmaet, udkommer der i hver kollektion nye styles, der holder fast i den Skandinaviske stil samtidig med de endnu i dag følger tendenserne i tiden. I 2019 kan varerne købes hos over femtenhundrede forhandlere, mere end 45 brand butikker, mere end 50 shop-in-shop butikker og på nettet hos mange af de mest kendte online shoppingportaler over hele verden. Alligevel holder Per-Ulrik Andersen og Peter Sextus endnu fast i deres ide om at lave tøj i skandinavisk stil, der er nemt at mixe ind i enhver garderobe til en god pris.


Hvorfor du skal investere i shorts

Der findes ingen spørgsmål om det faktum at damemoden er det, som i løbet af årene har været mest fremtrædende på markedet. På trods af herremoden er blevet langt mere synlig i den sidste tid, så vejer dametøj stadig langt oftere på de mange runways i modeugerne og i butikkerne. Stilen sættes åbningsvis af de forskellige designere, mens de fremstiller designernes kollektioner frem, men foruden er der ligeledes det, der kendes som gademode. Her er det moden udenfor butikkerne, som er gældende og den styres af de omtalte ”modeguruer”, som er fuldstændigt almindelige folk med stor forståelse for mode.

For kvinder ses der ikke blot én style, men derimod talrige forskellige, som hver er henvendt til hver sit målgruppesegment af eventuelle forbrugere. Og siden der ses så væsentlig forskel på, hvilke snit der fremhæver den kvindelige krop i forskellige aldersgrupper, så er der ydermere stor forskel på, hvad der er moderne i de mange kvinder. Fælles for dem alle er imidlertid tit både nuancer, snit og sammensætning, som er generelt brugt mens andre er mere skabt af designteamet som har fremstillet det eller dem, produkterne er fremstillet til. I vor tid er kvindetøj delt i to yderst forskellige kategorier, nemlig ’high street’, der er de ganske dagligdags butikker som H&M eller Gina Tricot. Ellers findes de mere eksklusive mærker i den mere pebrede ende af prisskalaen, her findes mærker som Gucci og Marc Jacobs. Mange forbrugere sammensætter de to modeklasser med hinanden og skaber således en unik stil, der er bygget på nutidens trends, men sammensat ud fra den personlige garderobe. Grundet at shopping på nettet er blevet mere kendt, kan vi nu ikke udelukkende finde tøj i de fysiske forretninger, men ligeledes på nettet, hvilket betyder, at vi har hele kloden lige for fingerspidserne. Det giver os en kæmpestor chance for at vælge mellem de nutidige trends indenfor mode når vi ønsker at opbygge en personlig stil.