Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Jprsolaris Suit Habit Blå Jack & J S
Jprsolaris Suit Habit Blå Jack & J S
Jack & Jones

Jprsolaris Suit Habit Blå Jack & J S

1.199,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Jprsolaris Suit Habit Blå Jack & J S fra Jack & Jones i denne online shop og lede i ro og mag uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren.

  • Navn: Jprsolaris Suit Habit Blå Jack & J S
  • Brand: Jack & Jones
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Jakkesæt
  • Farve: Sort, Blå, Grøn
  • Kan købes hos: Boozt

Du burde ikke vente længe, for netop denne farve er yderst eftertragtet - gælder specielt for de normale størrelser. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det er så mega ærgerligt hvis man går glip af det.


Beskrivelse

Lige nu kan man bestille Sort, Blå, Grøn Jack & Jones jakkesæt til kun DKK1.199,00 - en imponerende købspris kan vi virkelige sige. For vi på Pashion er i den grad imponerede over Jack & Jones og ikke kun når det omhandler jakkesæt. Jack & Jones er de med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Hvad enten man skal bruge Jprsolaris Suit Habit Blå Jack & J S til en fest eller til hverdag, så er det i den grad muligt. Har du god tid kan du vente, og bestille når Jprsolaris Suit Habit Blå Jack & J S var på udsalg/tilbud, fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi ville ikke turde vente - for lige nu er det så nemt at købe på nettet, leveret til din dør, for kun 1.199,00,-. En meget god synes vi hos Pashion. Er den ikke i den rigtige størrelse/farve kan man uden tvivl finde noget fra samme mærke som vil falde i sin smag. Boozt har et enormt udvalg af Jack & Jones og jakkesæt, så fortvivl ikke, du finder helt sikkert noget du vil have.

Så hvis du leder efter de trendy Sort, Blå, Grøn jakkesæt fra Jack & Jones til herre, så skal du ikke researche længere. Husk nu at dele det med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb.

Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Læs mere om farven Sort, Blå, Grøn

Sort er for en del den optimale elegante pæne farve. Det er farven vi ender med at vælge når man skal bruge pænt tøj og den nuance, som sælges flest chinos i. Det er nuancen man forbinder med autoritet og magt. I mændenes garderober findes der heller ikke mange sæt, som ikke indeholder minimum ét sort beklædningsstykke.

Det er også en nuance, der ses helt oppe fra toppen, hvor rigtig mange af de helt store designere ynder at bruge tonen - helt til high street butikkerne der også med sikkerhed har et enormt udvalg af sort på hylderne.

Gennem tiderne har sort ofte blevet kendetegn for noget mørkt og dystert. Vi ser som oftest skurken beklædt i sorte gevandter samt med grove træk, hvorimod helten der redder verden i sin lyse uniform. Alligevel er farven ikke noget vi viger bort fra når det kommer til hverdag og fest, for det er helt sikkert den tone, som giver stærkest indtryk af klasse. Selv i forbindelse med sko er mænd glade for det sorte valg. Hele vejen fra de lækre laksko til de afslappede trainers, er sort uden sammenligning den mest valgte farve. Det er ikke kun fordi den er klassisk, den er praktisk og passer til alt det vi ellers har på hylderne.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

En af de store modebutikker online kan man vidst roligt sige er et ægte skandinavisk eventyr. Til trods for at selve hovedsædet har til huse i Malmø er webshoppen foundet af to danske drenge. Den øverste leder på nuværende tidspunkt er da også en svensker med adresse i København og han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der må siges at give dig adgang til fra nærmest alle de udbredte mærker i modebilledet helt uden du behøver at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er potentielt en af de hurtigste voksende markeder, netop fordi mange af os har en travl hverdag der ikke giver tid til at komme ud og købe tøj lige så tit som vi gerne vil det. Samtidig ville de fleste nok have den samme mulighed for at købe tøj, som dem, som bor midt i de største modebyer på denne klode. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke kun modetøj til kvinder, men også en hel masse til herrer og piger & drenge, så du kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at købe med en enkelt fragt. Denne verdens aller største online forretninger er fyldt med mærker og har også altid mega store sortimenter af tilbudsvarer. Både herrer og damer har allerede fundet ud af fordelene ved at shoppe i webshops og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for det så man kan finde næsten alt hvad, man tænker på når man scroller gennem hjemmesiderne med accessories, modetøj og sko.


Hvorfor du skal investere i jakkesæt

Når det handler om mode for mænd, er her virkelig sket en stor proces gennem de sidste årtier. Uagtet der hele tiden har eksisteret trends samt designinteresse iblandt herrerne, så er det hovedsageligt i forlængelse af den metroseksuelle tilgang til mode og modeikoner fra denne klasse, at det er blevet populært og accepteret blandt mandlige forbrugere at være bevidst om stil og at pleje sit udseende. Tendensen blev synlig igennem et bredere billede af mode samt en række forskellige stile indenfor de uens miljøer. Moden til herrer har altså også på virkelig mange områder været langt mere ensidet og betonet af, at mændene klæder sig efter anledningen og altså ikke som en del af unik stil. I den kontekst har det også i mange tilfælde vist sig at være brands og navne i stedet for egentlige styles, som har gjort sig gyldige.

Disse ting har til trods ændet sig drastisk gennem de forgangne år, hvor stilen for herrer er blevet meget mere nuanceret og der er langt mere omfattende lejlighed for at frembringe og forfine en personlig garderobe. Den udvikling har de større designere ligeledes observeret og desuden ser folk altså ydermere i større målestof fokus på sortimenter og modehuse alene markedsført til mænd i forskellige og segmenter.

Nu om stunder er der næsten den samme forskellighed i stil, som er designet til det mandlige publikum, som der er i tøj til damer. Ikke mindst er moden blevet skabt af magasiner og modeikoner, der samarbejder med modehusene og således kan grundlægge bevægelser i moden, der deles ligesom ringe i vandet hos dem, der følger ikonerne og modeinteresserede.

Tilsvarende som blandt de kvindelige kunder, er det på samme måde i moden til mænd blevet meget mere udbredt og efterstræbt at skabe en langt mere personlig style, der ikke blot er skabt af specifikke designere, men herudover har som tanke at betone en personlighed og unik garderobe. For personer, der interesserer sig for mode, er der altså efterhånden ligeså sammensat chance for personlighed som imellem kvinderne.