Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Julee Tørklæde Sort By Malene Birger
Julee Tørklæde Sort By Malene Birger
By Malene Birger

Julee Tørklæde Sort By Malene Birger

899,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe By Malene Birger Julee Tørklæde Sort By Malene Birger i denne onlineshop & stille og roligt sidde i stilhed uden at blive forstyrret af irriterende sælgere i butikken.

  • Produkt: Julee Tørklæde Sort By Malene Birger
  • Mærke: By Malene Birger
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Tørklæder
  • Findes i farverne: Sort, Brun
  • Butik: Boozt

Men du burde skynde dig, for netop farven Sort, Brun er rigtig efterspurgt, specielt for de størrelser der er mest gængse. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det er så ekstremt trist hvis man misser det.


Beskrivelse

Hos Pashion er vi meget stolte over, at få mulighed for at vise dig om Julee Tørklæde Sort By Malene Birger tørklæder fra By Malene Birger . Du ved ikke om By Malene Birger Julee Tørklæde Sort By Malene Birger på et senere tidspunkt ender på udsalg, fx til januarudsalg eller Black Friday. Men tør man vente - for du ender med tørklæder fra By Malene Birger i en anden slags farve, model eller mønster? Med intet mindre end to garanti kan det umuligt ende galt, når det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med mindst 14 dages ret til returnering så man kan bare returnere Julee Tørklæde Sort By Malene Birger hvis det nu ikke passer, eller hvis nu du ikke kan lide farven/mønsteret på i virkeligheden.

Hvis man er fornuftig så kan du overveje at melde dig til deres nyhedsbrevsliste. For her kan man måske være rigtig heldig og få tilsendt en rabatkode ved sin allerførste bestilling på op mod ti til femten procent - eller måske mere. Ender du med at bestille Julee Tørklæde Sort By Malene Birger må du endelig huske at dele oplevelsen på Pashions social media kanaler. Vi hos Pashion går meget op i vores brugeres erfaringer med at bruge servicen. Vi vil meget gerne have din bedømmelse. Boozt har rigtig gode bedømmelser diverse steder, herunder på Google, Facebook og Trustpilot, og levering indenfor ganske få dage - og så kan du tracke ordren fra Boozt til din dør. Hvorfor lede efter andre steder når man kan bestille tørklæder fra By Malene Birger lige her på Boozt der forhandler stort set alle de mest kendte produkter? Men selv om Boozt måske ikke er husket som pioneren indenfor bæredygtigt modetøj - så betyder det ikke de slet ikke går op i det. Det er et emne de går op i. Julee Tørklæde Sort By Malene Birger bliver lavet i et smart materiale. By Malene Birger er nemlig meget kendt for netop deres gode kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om tørklæder. Men selvom det måske ikke er sæson for at gå med Julee Tørklæde Sort By Malene Birger (og slet ikke i DK), så skal det nok blive det!


Mere om farven Sort, Brun

Klassikeren alle kender. Sort symboliserer ofte ondskaben. Skyggerne og det skjulte. Det er nuancen der formørker de andre kulører, men på samme tid også en nuance, som kan blive brugt til at fremhæve og indramme flere andre lyse slags farver i modebilledet. I modebilledet er det en mere typisk farve som udstråler overklasse. Man kan ofte kende den fra butikkerne som det sorte suit og smokingen til damer og cocktailkjolen. Det er en farve langt de fleste af os har i vores garderobe som en essentiel del af hverdagsgarderoben. Af denne simple grund er den en af nuancerne som man ser igen og igen i i det store modebillede både i hight street butikkerne, og også hos de helt store designere. Det er også en stærk farve som symboliserer autoritet og magt. Af samme grund ser man mange mennesker i ledende jobs med garderober af både den formelle og uformelle slags i netop stil og farve - netop fordi den i den grad understreger og udstråler magten i deres position.

I denne tid ser man meget ofte sort inden for blandt andre forbilleder i musikbranchen. Desudenopleves de kendte og elskede modeller fx helt sorte bukser, den lille sorte og den klassiske smoking. Er du usikker på, hvilken du skal iklæde dig så er sort altid en sikker vinder.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Fri porto for køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 30 dage

En af de største online tøjbutikker kan man sige er et rigtigt nordisk eventyr. For til trods for selve hovedsædet hører hjemme i Malmø, så er onlinebutikken udviklet af 2 danske drenge. Direktøren i dag er svensker som bor i København, og han holder arven ved lige. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka som giver et udvalg af fra alle de moderne mærker i dag uden du er nødt til at gå udenfor. Shopping online er måske en af de største markeder i dag fordi vi har travle hverdage som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping lige så tit som vi gerne ville. Desuden ville vi alle tilbydes den samme adgang til mode, som de som har adresse i midste af de absolut største modehovedstader på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt har ikke kun modetøj til damerne, men også til herrer og drenge og piger så man kan handle til hele familien på en gang og nøjes med betale en omgang porto. Denne verdens store online modebutikker er fyldt med produkter og har også altid store tilbudskategorier. Både damer og herrer har fundet glæden ved at købe online og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for det så man kan finde næsten alt, man tænker på, når man bladrer gennem hjemmesiderne med tøj, sko og accessories.


Mere om By Malene Birger

By Malene Birger blev etableret i 2003, af designeren Malene Birger i den danske hovedstad, København. Efter at have fået eksamen fra en designuddannelse samt en række år som designer ved mærket DAY Birger et Mikkelsen, startede Malene Birger sit eget firma og er nu kendt over hele verden. i totusindogfire blev brandets klassiske designs vist som en del af CPH Fashion Week og har herefter været fremvist i eventet med designerens æstetiske designs og fortolkninger af tidløse modeller, som fx den klassiske cocktailkjole. Endnu en milepæl for brandet fulgte allerede i ’06, da de slog dørene op til den første forretning i mærkets hjemby, København. Følgende er det endt med over tusind butikker med By Malene Birger i over 42 lande og By Malene Birger er nu forbundet med sine feminine designs, der er udviklet på kendte looks i kombination med de mest moderne twists.

I dag er det ikke stifteren selv, som styrer firmaet, for i totusindogfire valgte hun at stoppe og lade arbejdet gå til nye designere og siden 2017 er det nu Mathilde Mader, der har været hjernen bag de anerkendte kollektioner. Mærket har i løbet af årene udmærket sig ved at vinde mange forskellige anerkendelser og har samarbejdet med en lang række velgørende organisationer som eksempelvis senest Støt Brysterne, Mødrehjælpen og mange andre, som har vist sig at være et kæmpe hit for brandets popularitet.

Hvis du er vild med æstetiske items og tøj med enkelt snit, så er mærket uden tvivl noget for dig. Nu ejes By Malene Birger af den danske koncern IC Group, som desuden også er ejer af fire ekstra populære modebrands, men stilen og ideen bag kollektionerne brænder fortsat igennem i dag, som det gjorde i 2003, da de første design kom frem.