+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Jussi Skuldertaske Blå SANDQVIST
Jussi Skuldertaske Blå SANDQVIST
SANDQVIST

Jussi Skuldertaske Blå SANDQVIST

1.645,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Jussi fra SANDQVIST i onlineshoppen & bare være i stilhed uden at skulle høre på pågående sælgere hos forhandleren.

  • Produkt: Jussi
  • Mærke: SANDQVIST
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Skuldertasker
  • Farve: BLUE WITH BLACK LEATHER
  • Forhandler: Boozt

Du skal ikke vente længe, for lige farven BLUE WITH BLACK LEATHER er rigtig eftertragtet, og dette gælder specielt for de størrelser som er normale. Køb så længe der stadig er på lager, det ville være så trist hvis man ikke når det.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan man finde SANDQVIST skuldertasker til DKK 1.645,00 en fornuftig produktpris kan man virkelige sige. Og vi hos Pashion er nemlig imponerede over SANDQVIST, især når det kommer til skuldertasker. SANDQVIST er de virkelig med på moden, specielt når det gælder herre. Og hvad enten du skal benytte Jussi til fest eller hverdag - så er det i den grad muligt. Har du god tid kan du vente i stedet og bestille når Jussi er på udsalg for eksempel til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi bag Pashion.dk ville ikke vente - for lige nu er det jo så nemt at købe på nettet og leveret til døren, til kun DKK1.645,00. En rigtig fair må man sige.

Er Jussi ikke i den rigtige størrelse eller farve kan man helt sikkert finde noget andet som vil falde i sin smag. Boozt har et stort udvalg af både SANDQVIST og skuldertasker, så - du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så i tilfælde af du også kigger efter smarte BLUE WITH BLACK LEATHER skuldertasker fra SANDQVIST til herre, så bør du ikke researche mere. Husk at dele med dine venner og familie på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Og glem ikke at følge Pashion på social media.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for levering: Gratis porto for køb over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

Den store butikker på nettet kan man vidst roligt sige er et rigtigt Nordisk eventyr. For selv om at selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø, er webshoppen startet af 2 danske mænd. Direktøren på dette tidspunkt er svensker med bopæl i København så man kan roligt sige han kører historien videre. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der man må sige giver et udvalg af fra nærmest alle de populære brands i modebilledet uden man behøver at bevæge dig udenfor. Shopping online er nok en af de største markeder i dag, fordi en stor del af os har travle hverdage som gør det svært at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som man gerne ville gøre det. Samtidig vil de fleste nok gerne have den samme adgang til mode som dem, som bor i midste af de helt store modebyer i verden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt tilbyder ikke bare accessories, sko og modetøj til damer, men også til herrerne og børnene så du kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle betale en gang fragt. Verdens store online forretninger er fulde af produkter og har stort set altid mega store udsalg. Både damer og mænd har allerede opdaget det smarte ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde tæt på alt det, man ønsker, når du skimmer hjemmesiderne med sko, accessories og tøj.