Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
K Classic Mini Ii Boots Støvler Sort UGG
K Classic Mini Ii Boots Støvler Sort UGG
UGG

K Classic Mini Ii Boots Støvler Sort UGG

1.199,00 DKK Gratis fragt

Køb K Classic Mini Ii Boots Støvler Sort UGG støvler fra UGG online hos Boozt her, så du på den måde kan slippe for at skulle bevæge dig i en normal forhandler - og dermed sid i stilhed uden stress i butikken. Men du bør ikke være for langsom - for lige farven Sort, Brun og denne model er meget populær - specielt for de størrelser der er populære. Køb mens de stadig er på lager - det ville være så ærgerligt hvis du går glip af det.

  • Modelnavn: K Classic Mini Ii Boots Støvler Sort UGG
  • Brand-navn: UGG
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Kategori: Støvler
  • Findes i farverne: Sort, Brun
  • Shop: Boozt

Beskrivelse

Lige nu kan man finde Sort, Brun støvler fra UGG for DKK1.199,00 - en ekstrem god pris må man i den grad sige. Og vi på Pashion.dk er fans af UGG, specielt når man taler om støvler. For UGG er de med på moden, specielt når det kommer til børn. Og hvad enten man skal benytte K Classic Mini Ii Boots Støvler Sort UGG til en fest eller hverdagsbrug - så har du i den grad muligheden. Har man ikke travlt kunne du vente i stedet, og bestille når K Classic Mini Ii Boots Støvler Sort UGG er på tilbud, fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Vi hos Pashion.dk ville dog ikke vente, for lige nu er det så nemt at købe i webshoppen og med levering til din dør - for kun 1.199,00DKK. En meget fair synes vi. Er den ikke i den rigtige farve eller størrelse kan du helt sikkert bestille noget fra samme brand som falder i din smag. Boozt har et ganske stort udvalg af både støvler og UGG - så bare rolig, du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så i tilfælde af at du er på udkig efter de fede Sort, Brun UGG støvler, så bør du ikke undersøge længere. Husk nu at dele det med din familie og venner på Instagram og Facebook når du har købt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på social media.


Hvorfor du skal købe K Classic Mini Ii Boots Støvler Sort UGG i farven Sort, Brun

Sort tøj til børn og unge – det praktiske og moderne valg Når du tænker på tøj til børn og unge, forestiller du dig sjældent på items i sort allerførste. I stedet kommer farver som gul, lyserød, grøn og blå med stor sandsynlighed frem. Men trods du måske ikke altid skænker den sorte farve en tanke, når det kommer til tøj til børn, er den sorte farve en genial farve til børn og unge. Du kan anskaffe dit barn alle typer af beklædning i farven sort – og fra mange slags brands Det dejlige ved den sorte farve er, at sort er vildt alsidig. Kigger du selv i din garderobe, kan du sandsynligvis ikke slippe for farven sort (og hvorfor skulle du også have lyst til det?). På trods af at det sjældent er tilfældet for tøj til børn, er det alligevel meget nemt at få fat i børnetøj i farven sort.

Sorte toppe og t-shirts, sorte underdele og skørter, sorte kjoler og buksedragter – behøver vi fortsætte? Der eksisterer ikke dén slags beklædning, du ikke kan få i sort. Farven sort er praktisk i dagpleje, børnehave og skole En af de største fordele ved at udvælge beklædning til dit barn i farven sort er, at det er mere udfordrende at spotte snavs og smuds på sort tøj.

Er ulykken sket, og kommer der af den grund snavs på dit barns tøj, er pletterne sværere at se. Sammenlignet med items i de lysere farver vil dit barns garderobe se en hel del mere nyt og skinnende rent ud, hvis der ligger mere tøj i sort deri. Er farven sort for dyster? Benyt dig af basis pieces i den sorte farve Måske tænker du, at den sorte farve er alt for intens og mørk til børnetøj. Og jo, det måske kan komme til at virke lidt voldsomt ud, hvis dit barn kun har tøj i sort på fra top til tå. Derfor kan du få sort tøj i dit barns garderobeskab lidt ad gangen.

Du kan derfor begynde med at skaffe nogle basis stykker tøj som t-shirts, bukser, toppe, hoodies og overtøj i dit barns garderobe. Så får dit barn nogle enkle stykker tøj, som dit barn kan bruge igen og igen – og som ikke slides op alt for tidligt.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt for bestillinger over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 30 dage

Den store online butikker kan man sige er et rigtigt skandinavisk eventyr. For på trods af selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø så er webshoppen startet op af 2 danske mænd. Direktøren for det hele i dag er da også svensker med bopæl i København, og han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, som må siges at give dig et kæmpe udvalg af varer fra nærmest alle de mest kendte brands på markedet uden man behøver at bevæge dig udenfor. Shopping online er en af de største markeder i dag netop fordi mange af os har travle hverdage, der ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping så ofte som man gerne ville. Ydermere vil vi alle gives den samme mulighed for at købe tøj, som de som er bosiddende midt i de aller største modebrændpunkter i verden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com tilbyder ikke bare modetøj og sko til kvinder men også en hel masse til mænd og børn, så du kan finde det hele med et klik og udelukkende skulle betale en omgang fragt. Denne verdens absolut største online butikker bugner af brands og har altid kæmpe store tilbudskategorier. Både mænd og kvinder har opdaget glæden ved at købe ind online og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde stort set alt det, du ønsker, når du skimmer websiderne med modetøj, sko og accessories.


Om støvler

Ligesom med tøj til børn er der ligeledes sket utrolig meget med fodtøj og børnesko. Rene og lune futter er afsættet for en rar dag gennem vinteren, imens et sæt lette og rare sandaler kan redde en på en lun dag i den danske sommer. På trods af, at der efter alt at dømme også findes mode i børnesko, så er det den behagelige form, som lægges mærke til. Det ved de fleste brands allerede og derfor, er der også virkelig god chance til at investere i støvler med god form og rum til futterne til børn i de fleste aldersgrupper.

Ud over fittet, så er forældrene ligeledes blevet langt mere interesserede i valg af materialer og hvad det gør for de søde små futter samt at de kan få luft og bliver holdt tørre, helt uden at behøve at være låst inde. I moderne tid er der utallige lækre mærker, der arbejder med at lave sko til børn, som er produceret i gode materialer, og som sidder optimalt på fussen. Imens er køberne og brandsene blevet mere oplyste om bedre kvalitet og slidstyrke frem for hurtige og billige alternativer.

Fine, silkebløde pusselanker skal forkæles med de blødeste og mest komfortable børnesko. På den anden side er der desuden intet mere skønt end at matche med mor eller far. Det har de største producenter af kondisko selvfølgelig opfanget og følgeligt forhandles alle de mest populære sneaks til både voksne og børn. Når det kommer til de mere hensigtsmæssige børnesko som fodtøj til vinter og wellies, så er formen, som er omdrejningspunktet, ligesom funktionaliteten. Det vigtigste er, at vores unger må kunne boltre udendørs i alle forhold uden at ende med kolde og våde futter og helt uden at være nødt til at skrabe pusselankerne efter sig, fordi vinterskoene er tunge. Til alt held findes der rigtig fantastiske lejligheder for at investere i vinterfodtøj til spirerne i behagelige, praktiske råmaterialer som Gore Tex eller andre film, som er åndbare, men også vandtætte, så de bittesmå fødder forbliver dejligt lune og helt tørre igennem vinteren.