Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Karmey chino shorts
IVY Copenhagen

Karmey chino shorts

279,60 DKK 699,00 DKK -60%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Karmey chino shorts chino shorts fra IVY Copenhagen i webshoppen, og på den måde kan du helt undgå at gå i en normal forhandler, og købe i ro og mag uden at skulle høre på irriterende sælgere hos forhandleren. Du burde ikke vente længe, for lige denne model og farve er rigtig eftertragtet - og dette gælder specielt for de størrelser som er gængse. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager, det ville være så ærgerligt hvis man ikke når det.

  • Navn: Karmey chino shorts
  • Brand-navn: IVY Copenhagen
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne: W24
  • Kategori: Chino shorts
  • Findes i farverne: Hvid
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

Her hos Pashion er vi meget stolte af at få muligheden for at fortælle dig om Karmey chino shorts chino shorts fra IVY Copenhagen . Man ved ikke om Karmey chino shorts en dag kommer på tilbud - for eksempel på Black Friday eller på januarudsalg. Men tør man overhovedet vente, for du ender måske med chino shorts fra IVY Copenhagen i en helt anden farve, mønster eller model?

Når man som Miinto giver en 2-årig garanti kan det aldrig gå galt da det er et krav i DK. Præcis ligesom med mindst 14 dage med mulighed for retur så man kan altid sende retur produktet i tilfælde af det ikke passer, eller du ikke alligevel kan lide modellen/mønsteret på i virkeligheden.

Hvis man er rigtig fornuftig kan man tilmelde dig deres medlemsklub. Der kan du måske være heldig og få en rabatkode til sit aller første køb på hele 10 til femten procent, eller måske mere. Ender du med at bestille Karmey chino shorts må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Facebookside. Vi går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at bruge vores service. Vi vil meget gerne høre vores brugeres bedømmelse. Miinto har meget imponerende bedømmelser diverse steder, fx på Facebook, Trustpilot og Google, og leverer indenfor meget få dage - og du kan tracke ordren fra Miinto til dig. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu man kan bestille IVY Copenhagen chino shorts lige her på Miinto, som er forhandler af stort set alle de kendte produkter?

Og selvom Miinto måske ikke er tænkt på som pioneren når det handler om økologi - så betyder det ikke de ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig i den grad noget de går op i. Karmey chino shorts bliver produceret i lækkert materiale. IVY Copenhagen er også ret kendt for netop deres lækre kvalitet - måske specielt når det handler om chino shorts. Men selvom det ikke er sæsonen for Karmey chino shorts (slet ikke for DK), så bliver det det!


Hvorfor du skal købe Karmey chino shorts i farven Hvid

Hvid er en uundværlig grundfarve i enhver kvindes tøjskab. Den neutrale nuance fungerer skønt for sig selv, og kombineret med både klassiske og moderne tendenser inden for mode. Den hvide farve symboliserer det rene og alt det gode i verden. Den gode samvittighed og det helt rene udtryk. Den smukke farve lyser smukt op og dominerer stedet – specielt i de varme måneder.

I modeverdenen benyttes den basiske farve til at fremhæve andre mere tydelige farver. I Danmark i dag og i Norden generelt er den hvide farve efterspugt i både tøjdesign og boliginteriør. Den enkle farve egner sig godt til den herlige, fundamentale stil. Men til hvilke arrangementer bør man benytte hvid? Svaret er ligeså simpelt som farven, fordi hvid kan altid bruges. Uanset om du skal til festivitas, på kontoret, i skole eller slappe af med vennerne, er farven hvid anvendelig til selskabet. Som tidligere nævnt er den praktiske farve særligt egnet, når den varme sommer rykker tættere på, og det lette tøj skal på. Når vi snakker hvidt sommer outfit til damer, er det umuligt at komme uden om den dejlige hvide sommerkjole. Det lækre stykke tøj er enhver kvindes at kunne hoppe i, når varmegraderne tillader det. Det fine stykke sommertøj symboliserer nordisk sommer. Den hvide farve kommunikerer nemlig en vis type imødekommenhed over for dem omkring dig, som vi danskere går op i. Hvilke nuancer går den hvide farve godt til? Den hvide farve er en partiløs farve, som passer ind som fylde, når de mere sprælske farvevalg i garderoben skal komplementeres i hverdagsoutfittet. Om sommeren går hvid godt til eksempelvis gul og lysegrøn – altså sprælske nuancer med liv i. Til de mørkere tider, når temperaturerne falder og solen står senere op, kan man godt tillade sig at være mere mørkladen og dunkel i udtrykket. Brug for eksemple hvid sammen med mørkelilla, grå og sort for at matche det nymoderne skandinaviske udtryk, helt uden at det bliver alt for inspireret af sommer og sol.


Om Miinto
  • Pris for levering: Gratis porto ved bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Højst to dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 14 dage

Shoppingplatformen er en ny og spændende måde at handle på computeren. Forretningen begyndte herhjemme og firmaet fik fodfæste i 2009 og Miinto kan i disse dage bryste sig af at have i omegnen af syv EU lande vist på hjemmesiden. Den ting, der adskiller dem fra konkurrerende webbaserede webshops er, at Miinto stik mod forventning ikke er en forretning, som selv har lagerplads og tager sortimenter ind fra faste producenter. Det er helt modsat en kæmpe online platform for rigtige butikker, som kunne tænke sig udbyde deres varer, men ikke helt føler at en enkelt webshop er løsningen. Hvis du køber på siden er det såfremdeles ikke en fælles webbutik du køber i, men i stedet for en buket selvstændige forretninger, som hver for sig står for at ordne de bestillinger der tikker ind, pakke det bestilte og få dem afsendt til købere i hele DK. Det tilbyder en spændende webshop for dig, der gerne kunne at handle lokalt, men desuden drømmer om at have chancen for at opdage, hvad verden tilbyder. Du kan nemlig selv bestemme, om du overvejer at søge på en helt bestemt ting, en varekategori eller om du ønsker at søge på lokation. Hos Miinto udbydes alt indenfor herremode, dametøj, mode til børn, sportsudstyr, skønhed og indretning. Der sælges altså noget for de fleste – og du kan med stor sandsynlighed også have held med at finde den ting, I mangler!


Om chino shorts

Der er ikke spørgsmål om det faktum at damemoden er den, der i løbet af årene har været langt mere fremtrædende på markedet. På trods af mode til herrer er kommet rigtig godt efter det i de sidste år, så optager kvindetøj stadig meget oftere på podierne i modeugen og hos forhandlerne. Stilen afgøres åbningsvis af de mange modeemperier, idet de præsenterer årets kollektioner frem, men herudover er der også det, der er kendt som gademode. Der er det moden på gaden, der tales om og den bestemmes af de omtalte ”modemoguler”, der er fuldstændigt ordinære folk med stor forståelse for stil.

For damer ses der ikke bare én stil, men tværtimod massevis af forskellige, som hver især taler til hver deres segment af eventuelle forbrugere. Netop eftersom der findes så mærkbar forskel på, hvilke modeller der passer den kvindelige krop i de forskellige aldersgrupper, så findes der også markant forskel på, hvad der er moderne indenfor de mange aldre. Fælles for alle er på den anden side ofte både kulører, model og sammensætning, der er universalt fremherskende imens andre findes mere definerede af modehuset som har fremstillet det eller kunderne, produkterne er designet for.

I dag er tøj til damer delt i to meget ulig overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der tæller de ganske almene butikker som blandt andre Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Ellers findes der de mere prominente brands i den kostbare ende af skalaen, her er modehuse som Marc Jacobs og Gucci. Mange kvinder sammensætter de to kategorier på kryds og tværs og laver på denne måde en individuel style, der bliver bygget af tidens mode, men stylet som en del af den individuelle style. Efter nethandel er blevet meget mere udbredt, kan vi i dag ikke udelukkende se tøj i de fysiske butikker, men ligeledes på internettet, hvilket gør, at man har hele verden lige for vores fingerspidser. Hvilket åbner en kæmpestor mulighed for at købe de nærværende styles indenfor modeverdenen til at skabe en unik garderobe.