+883.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
kate flower dress
Moshi Moshi Mind

kate flower dress

799,00 DKK Gratis fragt

Du kan nemlig nu købe Kate flower dress kjoler fra Moshi Moshi Mind hos Miinto her og dermed sidde for dig selv uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken.

  • Model: Kate flower dress
  • Brand: Moshi Moshi Mind
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne: S/M, M/L
  • Type: Kjoler
  • Findes i farverne: Brun
  • Find den hos: Miinto

Men du burde ikke være for langsom - lige netop farven Brun og denne model er yderst populær, og dette gælder specielt for de størrelser som er populære. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det ville være så mega øv hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Netop nu kan man bestille Brun kjoler fra Moshi Moshi Mind til dame for kun 799,00 DKK, en rigtig god pris kan man virkelige sige. For vi på Pashion.dk er nemlig fans af Moshi Moshi Mind ikke kun når det handler om kjoler. Moshi Moshi Mind er de virkelig med på moden, specielt når det kommer til dame. Og hvad enten du vil benytte Kate flower dress til hverdag eller til fest - så har du i den grad muligheden.

Har du ikke travlt kan man vente lidt og bestille når Kate flower dress var på tilbud/udsalg fx på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi ville ikke turde vente, lige nu er det jo så nemt at købe på internettet, leveret til din dør, til kun 799,00 kr.. En meget fornuftig pris synes vi hos Pashion. Hvis den ikke er i den korrekte størrelse/farve kan du uden tvivl bestille en anden ting der vil falde i din smag. Miinto har et ret stort udvalg af Moshi Moshi Mind kjoler, så, du skal nok finde noget der passer dig.

Så hvis du også er på jagt efter fede Brun kjoler fra Moshi Moshi Mind, så bør du ikke lede mere. Og husk nu at dele Kate flower dress med din familie og venner på social media når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit moderigtige køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Fragtpris: Fri fragt ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst to dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto kan tilbyde en spændende og anderledes mulighed for at købe lækre ting online. Konceptet startede i Skandinavien og hovedsædet udfoldede sig i starten af 2009 og firmaet kan i dag være stolte af at have hele 7 Europalande vist som en del af nettet. Den ting, som separerer dem fra lignende online platforme er, at Miinto stik mod forventning ikke er enkelt butik, som selv har lager og køber varer fra udvalgte forretninger. Det er helt modsat en kæmpe online shoppingplatform for fysiske shops, som godt vil vise deres varer, men ikke lige føler at en privat web butik er optimalt. Når du shopper på Miinto er det i givet fald ikke en samlet kæmpe online shop du støtter, men i stedet en samling mindre forretninger, der individuelt er ansvarlige for at ordne de ordrer der kommer ind, pakke dem og få dem afsendt til kunder i hele Danmark. Det er en spændende shop for dig, der kunne tænke sig at have muligheden for at handle lokalt, men samtidig gerne vil muligheden for at opdage, hvad resten af landet kan lokke med. Du kan altid selv afgøre, om du overvejer at undersøge en helt bestemt ting, en gruppe varer eller om du har lyst til at søge på beliggenhed.

Hos Miinto finder du alt indenfor mode til herrer, damemode, tøj til børn, sportsudstyr, beauty og alt til huset. Der udbydes altså noget for os alle – og I kan sikkert også have held med at finde de ting, du mangler!


Læs mere om kjoler

Kjolen er det mest brugte stykke klæde til kvinder, både i dag og i fortiden. Kigger man bare ethundrede år tilbage i tiden er det faktisk sådan, at kjoler var det eneste kvinder kunne have på. I denne tid er beklædningsgenstanden stadig størstedelen af os forbinder med fest. Mest udbredt er nok den hvide kjole, som vi forbinder med vores vores milepæle, for eksempel når vi skal døbes, konfirmeres og giftes. Det er også noget mange forbinder med afgangsfesterne, som gennem flere år har været meget omfattende & gennem tiderne er kommet hertil. Nogle andre kendte kjoler er den sorte, som er blevet udødeliggjort af Coco Chanel og som nu til dags er et billede på stil og elegance. Endvidere er kjoler mest en ting man ser i sommertiden når der er lagt op til de bare ben og pæne forårskjoler. Gennem moden har kjolerne haft rigtig mange mønstre og udformninger, som må siges at have været et billede på den stil, som gør sig gældende blandt det meste af billedet omkring mode. Fra 1990’ernes tyggegummifarvede kjoler af nylon med tynde stropper henover 00’ernes kunstlæder og cowboystof med bare skuldre og helt til de mere florlette blomstermønstrede modeller som vi kender så godt fra butikkerne nu til dags. Kjoler er helt sikkert en style, der ikke går nogen steder.