Danmark Danmark (skift)
+524.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Kate Tunic Dress Chambray Tunika Blå Moshi Moshi Mind
Kate Tunic Dress Chambray Tunika Blå Moshi Moshi Mind
Moshi Moshi Mind

Kate Tunic Dress Chambray Tunika Blå Moshi Moshi Mind

799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Kate Tunic Dress Chambray fra Moshi Moshi Mind i denne onlineshop, så du kan fuldstændig undgå at bevæge dig i en fysisk forhandler - og bare sid for dig selv uden at skynde dig i butikken. Men du burde ikke vente for længe - for lige farven Blå i denne model er rigtig populær - specielt for de størrelser som er gængse. Skynd dig at køb så længe de er på lager - det ville være så ekstremt øv hvis du ikke når det.

  • Produkt: Kate Tunic Dress Chambray
  • Brand: Moshi Moshi Mind
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Tunikaer
  • Findes i farverne: Blå
  • Shop: Boozt
Beskrivelse

Er du også på jagt efter at købe de mega lækre Moshi Moshi Mind Kate Tunic Dress Chambray tunikaer i Blå til dame, så er du nemlig kommet til det helt rigtige sted. Hos www.pashion.dk er vi rigtig glade for tunikaer når de er produceret af Moshi Moshi Mind. Moshi Moshi Mind er specielt kendt for designet af tunikaer, og Kate Tunic Dress Chambray er bestemt ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre så kan man endda gå med Kate Tunic Dress Chambray ved alle slags anledninger - uanset om det er til fest eller blot en helt almindelig hverdag.

Netop nu kan den bestilles til blot 799,00 DKK som der kan siges er en meget rimelig pris. Husk du nok ikke bør vente for længe. For prisen kan kun gælde hvis lager haves.

Men man kan selvfølgeli overveje at vente og tage en chance og håbe på gode tilbud til januar på udsalg, på udsalg senere til fx sommer, til black friday, cyber monday, eller til outlet/lagersalg.

Og en af de klart største fordele i netop dette tilfælde er at produkterne kan hentes online. På netop den måde kan du undgå, at tage ned i en fysisk forretning der sælger mode. Og du kan uden tvivl få fat i det som man er på jagt efter hos Boozt, de har nemlig et stort udvalg lige netop af Moshi Moshi Mind tunikaer. Lige Boozt kender man for sko og modetøj med hurtig levering, fornuftige leveringspriser, stort sortiment i de fleste farver, kollektioner og modeller. Glem ikke at vise din stemme af produktet her på siden. Og du må specielt huske at følge os på de sociale medier på Instagram, Pinterest og Facebook.


Mere om farven Blå

Hvis du også er en kvinde, der har for vane at vælge den sikreste vej, når du skal vælge helt nyt tøj? Du er ikke den eneste.

Rigtig mange holder sig til de diskrete nuancer og desuden diskrete farver og toner såsom blå, brun, grå og sort. Måske er der en god grund til det. Både tonernes udtryk samt det faktum, at de er symbol på noget magtfuldt og med autoritet. Blå er en tone der både har en stærk udstråling men som også kan forbindes med afslapning og ro. Den helt klassiske mørkeblå farve som ligger tæt op ad sort er en rigtig dyb og rolig farve når det handler om arbejdstøj og pænere tøj. Det er en klassisk form for blå, som leder tankerne hen på en del af de samme tanker og associationer som sort, for eksempel magt og kraft. De lysere farver giver nogle helt andre tanker for i mange tilfælde er det nemlig også noget vi associerer med afstresning og ro. For det er nemlig toner som har en virkelig beroligende virkning og leder vores tanker hen på den blå himmel og havet.

I dagens mode ser vi både de dybe og de lette toner af blå og det er de klassikere som man næsten kan være sikker på at finde i hver eneste modeblad i et stort udvalg af udgaver. Har du noget blåt i skabet kan du være meget sikker på, at det ikke bliver umoderne.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Fragtpris: Gratis levering ved køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

En af de største webshops online må man sige er et ægte Nordisk eventyr. På trods af selve hovedsædet ligger i Malmø så er onlinebutikken startet op af to danske drenge. Lederen på toppen på dette tidspunkt er en svensker med bopæl i København så han kører historien videre. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som giver et kæmpe udvalg af varer fra de fleste de mest populære mærker i modebilledet uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Shopping online er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag, specielt fordi mange af os har en travl hverdag, som ikke giver tid til at komme ud og købe tøj lige så tit som man gerne ville. Ydermere vil vi alle nok gerne have den samme shopping-mulighed, som dem, der er bosiddende i midste af de helt store modemetropoler på kloden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt tilbyder ikke kun sko, modetøj og accessories til damerne, men også mændene og børn, så man kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe med en gang levering. Verdens allerstørste webshops er fyldt med mærker og har altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer.

Både kvinder og mænd har allerede opdaget det smarte ved at købe ind på nettet og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes så man kan finde i omegnen af alt du står og mangler, når du scroller gennem hjemmesiderne med modetøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i tunikaer

Der findes ikke tvivl om, hvorvidt mode til kvinder er den, der i løbet af årene er blevet langt mere synlig hos designerne. Selv om mode til herrer er blevet langt mere synlig igennem de sidste år, så vejer kvindetøj endnu meget mere på modeugernes runways og hos forhandlerne.

Trenden bestemmes som udgangspunkt af de forskellige designere, mens de præsenterer årets kollektioner frem, men foruden er der også det, der går under navnet gademode. Der er det moden i hverdagen, som gør sig gældende og moden her styres af de omtalte ”modeguruer”, som er fuldstændigt ordinære folk med stor forståelse for stil. For piger i alle aldre ses der ikke blot én style, men derimod massevis af forskellige, som alle sammen er målrettet mod hver sit segment af mulige kundegrupper. Og idet der findes så mærkbar forskel på, hvilke snit der passer kvinder i mange forskellige aldersgrupper, så findes der desuden væsentlig forskel på, hvad moden dikterer i de mange kvinder. Fælles for alle er imidlertid stadigvæk både prints, snit og styling, der er universalt udbredt imens andre synes mere definerede af dem der har fremstillet det eller kvinderne, produkterne er lavet med henblik på. I dag er kvindetøj delt i to meget ulig grupper, nemlig ’high street’, der tæller de ganske almene modeforretninger som Hennes og Maurtiz og Gina Tricot. Ellers tilkommer de mere eksklusive brands i den mere pebrede ende af prisskalaen, her ligger mærker som Gucci og Marc Jacobs. Mange damer mixer de 2 ting på kryds og tværs og laver sådan en unik stil, som bliver bygget af stilen i tiden, men kombineret som en del af den individuelle præference. Da internethandlen er blevet meget mere udbredt, kan man nu ikke bare finde mode i de fysiske forretninger, men også over internettet, hvorfor man har alle kontinenter lige ved vores fingerspidser. Hvilket giver en kæmpestor chance for at købe de foreliggende styles inden for fashion til at opbygge en individuel style.