Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Kellygz Open Bk Swimsuit Badedragt Badetøj Sort Gestuz
Kellygz Open Bk Swimsuit Badedragt Badetøj Sort Gestuz
Gestuz

Kellygz Open Bk Swimsuit Badedragt Badetøj Sort Gestuz

499,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Kellygz Open Bk Swimsuit Badedragt Badetøj Sort Gestuz fra Gestuz i online shoppen & stille og roligt sidde i ro og mag uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken.

  • Modelnavn: Kellygz Open Bk Swimsuit Badedragt Badetøj Sort Gestuz
  • Brand: Gestuz
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Badedragter
  • Farve: Brun
  • Shop: Boozt

Du burde skynde dig, lige netop farven Brun i denne model er rigtig efterspurgt - specielt for de størrelser som er mest populære. Køb så længe de er på lager - det ville være så ekstremt øv hvis man går glip af det.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man bestille Brun badedragter fra Gestuz til dame til kun 499,00 DKK - en rigtig god produktpris kan vi jo nok sige. For vi på Pashion er imponerede over Gestuz, specielt når det omhandler badedragter. Gestuz må man sige de er altid med på moden - i hvert fald når det gælder dame. Hvad enten du skal benytte Kellygz Open Bk Swimsuit Badedragt Badetøj Sort Gestuz til en fest eller til hverdag - så er det muligt. Hvis man har god tid kan du i stedet vente lidt og købe når Kellygz Open Bk Swimsuit Badedragt Badetøj Sort Gestuz er på udsalg/tilbud, for eksempel på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi bag Pashion ville ikke vente, for netop nu er det jo så nemt at bestille online og leveret til din dør, til kun DKK 499,00. En rigtig fair synes vi bag Pashion.dk.

Hvis den ikke er i den rigtige farve/størrelse kan du uden tvivl finde noget fra samme mærke der vil falde i sin smag. Boozt har et ganske stort udvalg af Gestuz og badedragter, så fortvivl ikke - du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så i tilfælde af du også er på jagt efter de smarte Brun Gestuz badedragter til dame så skal du ikke undersøge længere. Husk nu at dele det med alle dine venner på Instagram og Facebook når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb.

Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri porto for køb på over 499 DKK
  • Tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 30 dage

Den store modebutikker online må man sige er et ægte skandinavisk eventyr. På trods af at selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø, så er onlineforretningen opstartet af to danske mænd. Den øverste leder i denne tid er da også en svensker med bopæl i København, så man kan sige han kører historien videre. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver et udvalg af fra nærmest alle de mest populære mærker i tiden uden du behøver at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag, specielt fordi vi har en travl hverdag, som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som man måske ønsker det. Ydermere ville de fleste gerne have den samme shopping-mulighed som dem der er bosat midt i de allerstørste modemetropoler i verden. Det kan vi på Boozt. Boozt tilbyder ikke kun accessories, sko og modetøj til damerne, men også herrer og børnene så man kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale for en gang levering. Denne verdens største online forretninger er fulde af varer og har altid mega store udsalgskategorier. Både damer og herrer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind på nettet og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde næsten alt hvad du ønsker når man bladrer gennem hjemmesiderne med tøj, sko og accessories.


Om badedragter

Der findes ikke spørgsmål om, at mode til damer er det, som gennem årene er blevet mest synlig på markedet. På trods af moden til mænd er kommet rigtig godt efter det i den sidste tid, så optager mode til kvinder endnu meget mere på de mange runways i modeugerne og hos forhandlerne. Moden dikteres oprindeligt af de talrige designere, idet de præsenterer årets modeller frem, men desuden tilkommer der også det, som går under navnet gademode. Der er det moden udenfor butikkerne, der omtales og den styres af de omtalte modeguruer, der er helt almindelige personer med en forståelse for stil. For piger i alle aldre ses der ikke blot én stil, men derimod en bred vifte alternative, der alle sammen er målrettet mod hver sit segment af fremtidige købere. Og netop idet der ses så mærkbar forskel på, hvilke snit som klæder den kvindelige form i mange forskellige aldre, så findes der derudover stor forskel på, hvad moden dikterer i de forskellige aldersgrupper. Fælles for dem alle er imidlertid tit både mønstre, model og sammensætning, som er universalt udbredt imens andre er langt mere bestemte af modehuset der står bag eller kvinderne, produkterne er lavet for. I tiden er tøj til kvinder delt i to mærkbart ulig grupper, nemlig ’high street’, der er de ganske dagligdags tøjbutikker som blandt andre Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Endvidere kommer de prominente brands i den mere pebrede ende af prisskalaen, her findes både Marc Jacobs og Gucci. Størstedelen af piger blander de to modeklasser med hinanden og skaber sådan en individuel style, der bliver bygget op af moden, men kombineret som en del af den individuelle sans for stil. Da nethandel er blevet langt mere kendt, kan vi nu ikke bare købe tøj i forretningerne, men også på nettet, hvorfor vi har alle mærker lige for vores fingerspidser. Hvilket åbner en kæmpestor chance for at købe de nærværende tendenser indenfor modeverden til at skabe en personlig stil.