Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Kevin Lambswool Jumper Strikket Trøje Med Rund Hals Grøn Wood Wood
Kevin Lambswool Jumper Strikket Trøje Med Rund Hals Grøn Wood Wood
Wood Wood

Kevin Lambswool Jumper Strikket Trøje Med Rund Hals Grøn Wood Wood

1.000,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Kevin Lambswool Jumper Strikket Trøje Med Rund Hals Grøn Wood Wood fra Wood Wood i denne online shop og købe i stilhed uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

  • Model: Kevin Lambswool Jumper Strikket Trøje Med Rund Hals Grøn Wood Wood
  • Brand: Wood Wood
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Sweatere & strik med rund hals
  • Findes i farverne: Blå, Grøn
  • Butik: Boozt

Du skal skynde dig - for netop denne model i Blå, Grøn er yderst efterspurgt - og dette gælder specielt for de størrelser der er mest populære. Så køb så længe der stadig er på lager, det er så ekstremt irriterende hvis man går glip af det.


Beskrivelse

Hvis du også er på jagt efter at købe de mega seje Wood Wood Kevin Lambswool Jumper Strikket Trøje Med Rund Hals Grøn Wood Wood sweatere & strik med rund hals i Blå, Grøn til herre, så er du kommet til det helt rigtige sted. For på Pashion.dk er vi fans af lige netop sweatere & strik med rund hals så længe de er produceret af Wood Wood.

Wood Wood er specielt kendt for deres moderigtige design af sweatere & strik med rund hals, og Kevin Lambswool Jumper Strikket Trøje Med Rund Hals Grøn Wood Wood er ingen undtagelse. Derudover kan man sågar benytte Kevin Lambswool Jumper Strikket Trøje Med Rund Hals Grøn Wood Wood ved alverdens anledninger, hvad end det er til en almindelig hverdag eller fest. Netop nu kan de bestilles til bare DKK 1.000,00, som jo må siges er en meget konkurrencedygtig pris. Husk du ikke kan vente alt for længe. Tilbuddet gælder selvfølgelig kun til der er udsolgt. Man kan selvfølgeli overveje at vente og gamble og krydse fingre for bedre priser til januarudsalg, til sommer på udsalg, black friday, eller fx til cyber monday, eller til outlet/lagersalg. Én af de helt store fordele i netop dette tilfælde er, at Wood Wood Kevin Lambswool Jumper Strikket Trøje Med Rund Hals Grøn Wood Wood kan hentes på internettet. På den måde kan du helt undgå, at skulle besøge en normal modeforretning.

Men man kan uden tvivl finde det man er på udkig efter hos Boozt, for de har nemlig et ret stort sortiment lige netop af sweatere & strik med rund hals fra Wood Wood til herre. Og Boozt er kendt for sko & mode hurtigt leveret, gode leveringspriser, absurd bredt udvalg i mange kollektioner, modeller og farver. Glem ikke at bedømme af dette produkt lige under her. Og husk specielt at følge Pashion.dk på de sociale medier på Facebook, Pinterest og Instagram.


Hvorfor du skal vælge netop sweatere & strik med rund hals i Blå, Grøn

Farven blå er en yderst populær farve med flere udtryk, og det er der faktisk flere gode grunde til. Det er ikke kun en nuance, som i den dybeste udgave ligger lige op ad sort - men også farven der øger muligheden for en række udtryk. Farven blå er en kold farve som også har en beroligende effekt. Blå betyder også det kreative, men i nogle tilfælde også det intelligente. Blå ses også andre steder end som en del af modebilledet men også som en meget udbredt farve på virksomheders logoer blandt virksomheder. Der er desuden god grund til at farven blå er en mere af de farver vi oftest ser i en eller anden udgave som en vigtig part af moden.

Det er en vildt populær farve når man skal investere i et suit men finder at sort vil være en anelse pænt. Det er endvidere den foretrukne farve på den helt almindelige skjorte til mænd. Skal den ikke være hvid, så vil lyseblå være den farve rigtig mange tyer til hvis der skal investeres i en skjorte til fest.

Der findes kun et sted, hvor moden er en anelse indskrænket når det kommer til tonen blå hvis det omhandler herresko. Der vil ikke være hyldemeter på størrelse med de mange hyldemeter af brune og sorte hvis det drejer sig om det blå fodtøj. Sneakers findes heldigvis i alle regnbuens farver men ud over det er der ikke et stort udvalg af trendyblå sko.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 30 dage

En af de store tøjforretninger online må man sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. For på trods af selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø så er onlineforretningen startet af 2 danske drenge. Den øverste leder på dette tidspunkt er da også en svensker som bor i København, og han holder historien gående.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers som giver dig fri adgang til fra alle de mest kendte mærker i modebilledet uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen. Shopping online er potentielt en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi vi har en travl hverdag som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping så ofte som man måske ønsker det. Samtidig ville vi alle tilbydes den samme mulighed for at købe tøj, som de der er bosiddende midt i de største modebrændpunkter på denne klode. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke udelukkende modetøj til kvinderne, men også til herrerne og børnene så du kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med købe en omgang porto. Denne verdens helt store webshops bugner af varer og har også altid kæmpe store udsalg. Både kvinder og herrer har allerede opdaget glæden ved at købe ind på nettet og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den succes så du kan finde næsten alt det, du står og mangler når du kigger på websites med modetøj, sko og accessories.


Mere om sweatere & strik med rund hals

Når det kommer til mode til herrer, er her uden tvivl sket en kæmpe proces gennem de sidste år. Til trods for der alle dage har eksisteret trends og kutyme blandt den mandlige del af befolkningen, så var det først rigtigt ved beskrivelsen af den metroseksuelle livsstil og modeikoner fra den kategori, at det er blevet udbredt og godkendt mellem mandlige forbrugere at være interesseret i stil og at pleje sit udseende. Tendensen fik sit udtryk gennem et mere varieret billede af mode samt en perlerække forskellige styles som en del af de forskellige kredse.

Mandetøj har altså desuden på virkelig mange steder været meget mere snæver samt betonet af, at mænd ifører sig tøj efter det man skal og ikke efter individuel style. I den sammenhæng har det herudover i flere fald vist sig at være mærker og navne og ikke egentlige modeller, som har gjort sig gyldige. Ovenstående har imidlertid forandret sig drastisk gennem de foregående år, hvor modebilledet for herrer er blevet langt mere nuanceret og der findes langt mere omfattende chance for at falde over og danne en personlig style. Den tendens har de prominente firmaer også observeret og desuden ser man derfor ydermere i videre udstrækning fokus på kollektioner og modehuse kun markedsført til herrer i diverse og segmenter. Nu er der næsten samme variation i udtrykket, der bliver udviklet til mænd, som der udvikles i moden til kvinder. Ikke mindst er det blevet fremstillet af modemagasiner og moderigtige ikoner, som samarbejder med mærkenavnene og således kan lægge gunden for trends, der deles som ringe i vandet blandt dem, der følger ikonerne og modeinteresserede. På samme linje som iblandt kvinderne, er det på samme måde i herremoden blevet langt mere brugt og efterstræbt at skabe en langt mere individuel garderobe, der ikke alene bygger på brands, men også har til formål at understrege en personlighed og speciel garderobe. For dem, der har interesse for fashion, er her således gradvist kommet ligeså facetteret lejlighed for at være unik som der er for kvinder.