Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Kids Floral Fit And Flare Dress Kjole Multi/mønstret GAP
Kids Floral Fit And Flare Dress Kjole Multi/mønstret GAP
GAP

Kids Floral Fit And Flare Dress Kjole Multi/mønstret GAP

419,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Kids Floral Fit And Flare Dress Kjole Multi/mønstret GAP fra GAP i denne online shop og sidde i ro og mag uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

  • Produkt: Kids Floral Fit And Flare Dress Kjole Multi/mønstret GAP
  • Brand: GAP
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Kjoler
  • Farve: Hvid
  • Butik: Boozt

Du skal ikke være for langsom - lige netop farven Hvid er rigtig efterspurgt - gælder specielt for de størrelser som er gængse. Så køb så længe der stadig er på lager, det er så ekstremt trist hvis du går glip af det.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan du købe GAP kjoler til DKK 419,00 en flot købspris kan vi jo nok sige. For vi på Pashion.dk er imponerede over GAP ikke kun når det omhandler kjoler. For GAP er de altid med på moden - specielt når det kommer til børn. Uanset om man vil benytte Kids Floral Fit And Flare Dress Kjole Multi/mønstret GAP til hverdagsbrug eller fest, så har du i den grad muligheden.

Har du god tid kan man i stedet vente, og bestille når Kids Floral Fit And Flare Dress Kjole Multi/mønstret GAP var på udsalg/tilbud, for eksempel på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Vi bag Pashion.dk ville ikke turde vente, for lige nu er det så nemt at købe online og med levering til døren - for kun DKK 419,00. En rigtig god må man sige. Hvis den ikke er i den helt korrekte størrelse og farve kan du uden tvivl købe noget andet der falder i din smag. Boozt har et enormt udvalg af både kjoler og GAP - så, du finder noget du skal bruge.

Så i tilfælde af at du leder efter moderne kjoler fra GAP så bør du ikke lede længere. Husk nu at dele med dine venner på social media når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit lækre køb.

Glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Gratis levering ved bestillinger på over 499 DKK
  • Tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 30 dage

Måske en af de største online tøjforretninger kan man sige er et rigtigt Nordisk eventyr. På trods af selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø er onlinebutikken startet op af 2 danskere. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er svensker som bor i København, så man kan roligt sige han holder historien gående. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der giver dig et udvalg af fra alle de mest kendte mærker i dag uden man er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag, specielt fordi vi har en travl hverdag der ikke gør det muligt at komme ud og shoppe lige så ofte som vi gerne ville. Desuden ville de fleste nok gerne have den samme mulighed for at købe tøj, som dem der har adresse midt i de helt store modemetropoler i verdenen. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com har ikke udelukkende mode til damerne, men også til herrer og piger og drenge så man kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle betale for en portion levering. Verdens aller største online forretninger er fulde af mærker og har altid kæmpe store udsalgskategorier. Både kvinder og mænd har opdaget glæden ved at købe ind online og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så man kan finde tæt på alt det du står og mangler når du bladrer gennem hjemmesiderne med tøj, sko og accessories.


Mere om kjoler

I den tid vi er i er vores børn det vigtigste i vores tilværelse og af den grund skal poderne selvfølgelig også have det fornemmeste. Dette reflekterer modetøjet til børn også mere end vi har oplevet tidligere. Med tiden har modetøjet til børn opbygget sig mere gelassent end anden mode, hvilket har resulteret i, at der i vores tid produceres talløse alternative brands at vælge imellem, når en forælder skal købe tøj til de yngste i familien. Særligt gennem de forrrige år findes der et anseeligt sporskift i interesse her i det nordlige Europa. Medens det forhen har været det dyre og eksklusive udtryk, som forekom mest hot, er her I den tid vi lever blevet langt mere fokus på en række nye områder omkring børnemode. Først og fremmest skal udstyret være modstandsdygtigt. Vores poder skal kunne vælte rundt i udstyret og det forventes at kunne puttes i maskinen sammen med de voksnes ting. Derfor må tøjet være både stærkt, men samtidig let. Det er faktisk vores andet fordring, som vi, forældre, opstiller af krav for moden, som vi forældre iklæder vores børn. Det skal være blødt og delikat og have albuerum, så familiens børn har muligheden for at undersøge verden omkring sig uden at føle nag fra skarvende elastikker og ueftergivende stoffer.

Ikke mindst skal det gerne være produceret med omtanke. Vi er i moderne tid mere end før opmærksomme på det vi anstifter i vores planet som købere og på samme tid er her også kommet endnu større bevidsthed om, hvad den kedelige kemi, der kan ses i produkterne, gør ved vores børns kroppe. Netop af den grund er der øget opmærksomhed omkring økologi og durabilitet i forbindelse med vores afkom og den fremtid de går i møde. Særligt i det nordlige Europa har man også oplevet en omstændig opgang i anderledes nye brands af børnetøj, der arbejder for miljøet og det farlige ved trist kemi. Det betyder at vi fædre og mødre og købere har chancen for at købe mere miljøvenligt og desuden lækkert tøj til de små både herhjemme og i udlandet.