Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Kids Tencel™ Wide-Leg Pants Bukser Lyserød GAP
Kids Tencel™ Wide-Leg Pants Bukser Lyserød GAP
GAP

Kids Tencel™ Wide-Leg Pants Bukser Lyserød GAP

369,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Kids Tencel™ Wide-Leg Pants Bukser Lyserød GAP bukser fra GAP i en webshop, så du på den måde kan helt slippe for at gå i en forhandler - og dermed sid i fred og ro uden at blive forstyrret af sælgere i butikken. Du bør skynde dig, for netop farven CLASSIC PINK i denne model er yderst populær, specielt for de normale størrelser. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det er så mega ærgerligt hvis du ikke når det.

  • Produktnavn: Kids Tencel™ Wide-Leg Pants Bukser Lyserød GAP
  • Brand: GAP
  • Lavet til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Bukser
  • Findes i farverne: CLASSIC PINK
  • Forhandler: Boozt
Beskrivelse

I dag kan man bestille bukser fra GAP for DKK 369,00 en god købspris må vi nok sige. For vi hos Pashion er nemlig imponerede over GAP specielt når det omhandler bukser. For når det kommer til GAP er de med på moden - specielt når det gælder børn. Hvad enten man vil bruge Kids Tencel™ Wide-Leg Pants Bukser Lyserød GAP til fest eller til hverdagsbrug - så har du muligheden.

Har man god tid kan du vente lidt, og bestille når Kids Tencel™ Wide-Leg Pants Bukser Lyserød GAP var på tilbud, fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi hos Pashion.dk ville dog ikke turde vente - lige nu er det så nemt at bestille i webshoppen og leveret til døren, for kun DKK 369,00. En rigtig god synes vi bag Pashion.

Hvis den ikke er i den helt korrekte størrelse/farve kan man helt sikkert købe noget andet som falder i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af bukser fra GAP, så bare rolig - du finder helt sikkert noget for dig.

Så i tilfælde af du også er på jagt efter de moderigtige CLASSIC PINK bukser fra GAP til børn så behøver du ikke undersøge mere. Og husk at dele det med dine venner og familie på de sociale medier når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit geniale køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis fragt for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 30 dage

Den store modebutikker på nettet kan man sige er et rigtigt Nordisk eventyr. For på trods af at selve hovedsædet har hjemme i Malmø så er onlinebutikken opstartet af to danske drenge. Direktøren på nuværende tidspunkt er også en svensker med bopæl i København så man kan roligt sige han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, som man må sige giver dig adgang til fra alle de mest populære mærker i tiden uden du er nødt til at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag, netop fordi rigtig mange har travle hverdage, der ikke efterlader tid til at komme ud og købe tøj lige så ofte som vi gerne vil det. Samtidig ville de fleste have den samme shopping-mulighed som de, der bor i midste af de absolut største modehovedstader på denne klode. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt tilbyder ikke udelukkende sko, modetøj og accessories til damer men også masser til mændene og drenge & piger så du kan finde det hele med et klik og kun skulle købe en gang levering. Denne verdens allerstørste webshops er fyldt med brands og har stort set altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer.

Både damer og herrer har fundet glæden ved at købe ind vores tøj på nettet og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så du kan finde stort set alt det, man drømmer om, når man skimmer siderne med accessories, modetøj og sko.


Hvorfor du skal investere i bukser

I disse dage er børn allervigtigst i livet og derfor skal poderne også have det mest udsøgte. Dette reflekterer børnemoden også langt mere tydeligt end vi har oplevet tidligere.

Over årene har moden til børn opbygget sig mere end alt andet, og det har resulteret i, at her i dag er utallige alternative brands at vælge mellem, når forældre skal finde modetøj til de yngste i familierne. Specielt gennem de forgangne år findes der et kæmpe skift i levemåde her i Skandinavien. Medens det førhen har været det dyre og fashionable udtryk, som var mest moderigtigt, er der I den tid vi lever blevet en del større fokus på en masse nytænkende områder omkring tøj til børn. Først og fremmest skal udstyret være varigt. Vores børn skal kunne styrte runde i det og tøjet må kunne lægges i vaskemaskinen sammen med familiens garderobe. Derfor må tøjet være både uopslideligt, men ligeledes let.

Det er nemlig forældrenes andet fordring, som vi, mødre og fædre, opstiller af krav til tøjet, som vi forældre ifører vores børn. Tøjet skal være let og delikat og have manøvrefrihed, så de små små har muligheden for at udforske verden uden at opleve ubehag fra for stramme elastikker eller ueftergivende stoffer. Slutteligt skal det helst være økologisk. Vi er i dag i højere grad end før opmærksomme på de ting vi anstifter i vores planet som forbrugere og på samme tid er der ydermere kommet større fokus på, hvad den kedelige kemi, som kan ses i stoffet, gør ved vores børns kroppe. Derfor er der mere fokus på miljøvenlighed og durabilitet i forbindelse med vores poder og vores fremtid. Specielt i Skandinavien har man også set en kæmpe opgang i alernative sprøde mærker af børnetøj, som er passionerede omkring vores miljø og det farlige ved trist kemi. Hvilket gør at mødre og fædre og købere har muligheden for at finde mere bæredygtigt og desuden moderne tøj til de små både herhjemme og i verden.