Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Killington 6 In Boots Støvler Grøn Timberland
Killington 6 In Boots Støvler Grøn Timberland
Timberland

Killington 6 In Boots Støvler Grøn Timberland

649,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Timberland Killington 6 In Boots Støvler Grøn Timberland støvler i online shoppen & dermed sidde for dig selv uden at skulle blive plaget af sælgere hos forhandleren.

  • Produkt: Killington 6 In Boots Støvler Grøn Timberland
  • Brand: Timberland
  • Køn: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Støvler
  • Findes i farverne: Grøn
  • Kan købes hos: Boozt

Men du skal ikke være for langsom, lige netop farven Grøn i denne model er ekstrem populær, gælder specielt for de størrelser som er populære. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager, det er så mega ærgerligt hvis man misser det.

Beskrivelse

I dag kan man finde støvler fra Timberland for 649,00 kr., en rigtig god pris kan vi i den grad sige. For vi hos Pashion.dk er imponerede over Timberland, især når man taler om støvler. Timberland er de med på moden - i hvert fald når det kommer til børn. Uanset om du vil benytte Killington 6 In Boots Støvler Grøn Timberland til en fest eller til hverdag, så er det i den grad muligt. Hvis man ikke har travlt kunne man vente lidt i stedet, og købe når Killington 6 In Boots Støvler Grøn Timberland var på udsalg, fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Holdet bag Pashion.dk ville dog ikke vente - lige nu er det så nemt at købe på internettet, leveret til døren - for kun 649,00 DKK. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion. Er den ikke i den rigtige størrelse og farve kan du helt sikkert finde noget fra samme mærke der vil falde i sin smag. Boozt har et ganske stort udvalg af støvler og Timberland - så bare rolig - du finder noget du bare må have.

Så hvis du også kigger efter trendy støvler fra Timberland, så behøver du ikke researche længere. Husk at dele med dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit moderigtige køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

En af de store online butikker er et ægte skandinavisk eventyr. Selv om selve virksomhedens hovedsæde har hjemme i Malmø så er webshoppen udviklet af to danske mænd. Direktøren i dag er svensker som bor i København så man kan sige han holder historien gående. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der man må sige giver dig et udvalg af fra stortset alle de mest moderne brands på markedet uden du er nødt til at gå udenfor. Shopping online er potentielt en af de største markeder i dag, netop fordi en stor del af os har travle hverdage, der gør det svært at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som man gerne ville gøre det. Ydermere vil de fleste have den samme adgang til mode som dem, der bor i midste af de aller største modehovedstader i verden. Det kan vi på Boozt. Boozt.com har ikke udelukkende accessories, sko og modetøj til damer, men også mænd og børn så du kan finde det hele med et klik og nøjes med købe en gang porto. Denne verdens største online modebutikker bugner af produkter og har også altid mega store lagre med produkter på udsalg. Både mænd og kvinder har allerede opdaget glæden ved at shoppe på nettet og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for det, så du kan finde i omegnen af alt det, du drømmer om når man kigger på websiderne med modetøj, sko og accessories.


Læs mere om støvler

Tilsvarende børnemode er der også sket uendelig meget når det kommer til støvler og børnesko. Tørre og lune fusser er udgangspunktet for en god dag gennem vinteren, som et sæt vægtløse og behagelige sandaler kan redde en på en steghed dag i den danske sommer. På trods af, at der utvivlsomt også ses mode indenfor børnefodtøj, så er det først og fremmest den behagelige form, der tæller. Det ved de fleste mærker godt og som resultat heraf, findes der desuden super rig lejlighed for at kunne investere i sko der har god fit og rum til tæerne til poder i de fleste aldersgrupper. Sammen med formen, så er forældrene ligeledes blevet en del mere interesserede i valg af materialer og hvad det kan gavne de søde små futter samt at de kan ånde og bliver holdt tørre, helt uden at skulle være spærret inde.

I den tid vi er i findes der mange dejlige mærker, der arbejder med at lave fodtøj til børn, som er fremstillet i lækre materialer, og der sidder perfekt på futten. Samtidig er både vi og brandsene blevet langt mere oplyste om bedre kvalitet og slidstyrke frem for hurtige og billige modeller.

Fine, bløde futter skal forkæles med de blødeste og mest rare sko til børn. Samtidig er der desuden intet skønnere end at matche forældrene. Det har de helt store kondisko-brands også opfanget og følgeligt findes alle de elskede versioner til både børn og voksne. I det øjeblik det drejer sig om de i højere grad brugsrigtige børnesko som vinterfodtøj og gummistøvler, så er pasformen, som er det vigtigste, ligesom bæredygtigheden. Det handler om, at vores små må kunne hygge sig ude i alle forhold uden at skulle få kolde og fugtige fødder og uden at være nødt til at slæbe futterne efter sig, når støvlerne er våde. Til alt held findes der virkelig gode chancer for at købe vinterfodtøj til dine unger i rare, hensigtsmæssige råmaterialer som Gore Tex og andre film, der er luftige, men stadig vandtætte, sådan at de små futter holder sig dejligt varme og helt tørre gennem de kolde måneder.