+883.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Kkgiselle12 Sandal Med Hæl Grøn KENDALL+KYLIE
Kkgiselle12 Sandal Med Hæl Grøn KENDALL+KYLIE
Kendall + Kylie

Kkgiselle12 Sandal Med Hæl Grøn KENDALL+KYLIE

1.549,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Kkgiselle12 fra Kendall + Kylie i en webshop, så du kan slippe for at gå i en fysisk forhandler - og bare sid for dig selv uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken. Du skal ikke være for langsom - for lige netop farven MILITARY MULTI CAMO SUEDE er meget eftertragtet - gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Køb så længe de er på lager, det ville være så ekstremt ærgerligt hvis man misser det.

  • Model: Kkgiselle12
  • Mærke: Kendall + Kylie
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Højhælede sandaler
  • Findes i farverne: MILITARY MULTI CAMO SUEDE
  • Shop: Boozt
Beskrivelse

På Pashion.dk er vi virkelig stolte over at have mulighed for at vise dig om Kkgiselle12 fra Kendall + Kylie .

Man kan aldrig vide om Kkgiselle12 på et senere tidspunkt kommer på udsalg, fx på januarudsalg eller på Black Friday. Men tør du vente, for man ender måske bare med højhælede sandaler fra Kendall + Kylie i en anden model, farve eller mønster? Når Boozt giver hele en toårig garanti kan det aldrig gå galt da det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med mindst 14 dage returmulighed, så du kan altid sende retur Kkgiselle12 i tilfælde af det ikke passer eller hvis nu du ikke alligevel kan lide modellen/mønsteret på i lyset derhjemme. Hvis du er virkelig klog så kan man tilmelde dig deres nyhedsbrevsliste. For her kan man måske være rigtig heldig og modtage en rabat ved dit første køb på op mod 10 til 15 procent - måske mere. Hvis du ender med at bestille Kkgiselle12 må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashions sociale medie kanaler. Vi hos Pashion bekymrer os meget om vores besøgenes erfaringer med at benytte servicen. Vi vil meget gerne høre vores besøgenes feedback. Boozt har ekstremt gode bedømmelser diverse steder, fx på Google, Facebook og Trustpilot leverer på ganske få dage, og så kan du tracke ordren fra Boozt til din dør. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når man kan købe højhælede sandaler fra Kendall + Kylie lige her på Boozt, som er forhandler af de fleste af de mest populære produkter?

Og selv om Boozt nok ikke er tænkt på som den ledende indenfor bæredygtigt modetøj, så er det ikke fordi de ikke bekymrer sig om det. Det er nemlig i den grad et emne de går op i.

Kkgiselle12 bliver lavet i et super lækkert materiale. Kendall + Kylie er også kendt for netop deres lækre kvalitet - måske specielt når det drejer sig om højhælede sandaler. Og selvom det måske ikke ligefrem er sæsonen for Kkgiselle12 (og slet ikke i DK), så bliver det det!


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Fri levering ved køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 30 dage

En af de største modebutikker på nettet må man sige er et rendyrket Nordisk eventyr. Til trods for at selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø, så er onlineforretningen opstartet af to danske drenge. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er en svensker som bor i København så han kører historien videre.

Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver fri adgang til fra nærmest alle de mest efterspurgte mærker på markedet uden man er nødt til at gå udenfor.

Shopping online er måske en af de største markeder i dag specielt fordi vi har travle hverdage der ikke gør det muligt at komme ud og købe tøj lige så tit som man gerne ville gøre det. Samtidig ville de fleste gives den samme adgang til mode som dem, der er bosiddende i midste af de aller største modemetropoler på denne klode. Det kan vi på Boozt.com. Boozt.com tilbyder ikke bare sko og modetøj til kvinder men også til herrerne og børnene så du kan handle til hele familien på en gang og nøjes med betale en omgang levering. Denne verdens absolut største webshops er fyldt med brands og har stort set altid store tilbudskategorier. Både damer og mænd har allerede opdaget det smarte ved at shoppe i webshops og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde næsten alt hvad man står og mangler når du scroller gennem websiderne med accessories, tøj og sko.


Mere om højhælede sandaler

Man må sige der er en kendt metafor om kvinder og deres sko. På samme måde som moderigtigt tøj og skinnende smykker kan de rigtige sko virkelig gøre en overraskende stor forskel, når du skal lave det helt gennemførte udseende.

I tidernes løb har kvindernes fødder været omgærdet af mystik. I attenhundredetallet var de store krinoliner designet for at , at kvindens underkrop ikke eksisterede og præcis derfor var synet af hendes fødder i datidens kvindesko blevet forbundet med sensualitet.

På trods af at fødderne på alle måder er blevet langt mere synlige i dag, er de stadig en vigtig del af den seksualitet damer kan udstråle. Sko spiller i den sammenhæng den største rolle, for med de helt rigtige høje hæle kommer benene til at synes endnu længere og slankere mens hele kroppen bliver mere rank. Det er ikke kunde høje hæle med de helt røde såler, som er populære i dag, for det er ligesom hos drengene har de populære kondisko også fået plads hos kvinderne. De findes nemlig i alle nuancer og i alverdens prisklasser, så man finder ikke sandsynligt en garderobe i dag, der ikke indeholder mindst nogle par sneakers til hverdag. I dag tæller skoene i ligeså høj grad i gadebilledet som smykkerne og tøjet.