Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Knit Pj Set  Undertøjssæt Hvid Calvin Klein
Knit Pj Set  Undertøjssæt Hvid Calvin Klein
Calvin Klein

Knit Pj Set Undertøjssæt Hvid Calvin Klein

350,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Knit Pj Set Undertøjssæt Hvid Calvin Klein
  • Mærke: Calvin Klein
  • Køn: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Undertøj
  • Farve: WHITE/ PINK LEMONADE
  • Forhandler: Boozt

Skynd dig at køb Knit Pj Set Undertøjssæt Hvid Calvin Klein undertøj fra Calvin Klein så længe de er på lager. Det ville være så trist hvis du misser det. Men du bør skynde dig, for lige denne model og farve er meget efterspurgt, og dette gælder specielt for de størrelser der er populære. For nu kan du købe i onlineshoppen, så du på den måde kan undgå at gå i en forhandler. På den måde kan man arbejde i stilhed uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken.

Beskrivelse

På Pashion.dk er vi stolte af, at have muligheden for at fortælle dig om Knit Pj Set Undertøjssæt Hvid Calvin Klein fra Calvin Klein . Du ved ikke om Knit Pj Set Undertøjssæt Hvid Calvin Klein fra Calvin Klein på et tidspunkt kommer på tilbud - for eksempel til januarudsalg eller til Black Friday. Tør man virkelig vente - for du ender måske bare med Calvin Klein undertøj i en anden model, farve eller mønster? Når Boozt giver en toårig garanti kan det aldrig gå helt galt når det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med mindst fjorten dage med mulighed for retur så du kan altid returnere Knit Pj Set Undertøjssæt Hvid Calvin Klein hvis det ikke passer i størrelsen, eller man ikke kan lide modellen/mønsteret på i virkeligheden. Hvis du er klog så kan man tilmelde dig deres mail-liste. For her kan man være rigtig heldig og få en rabat ved dit første køb på op mod ti-15 procent, eller måske mere. Ender du med at købe Knit Pj Set Undertøjssæt Hvid Calvin Klein må du huske at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Instagram. Vi på Pashion.dk bekymrer os om vores besøgenes erfaringer med at benytte vores produkt. Vi hører meget gerne vores besøgenes feedback. Boozt har virkelig flotte bedømmelser rundt omkring blandt andet på Google, Facebook og Trustpilot, med levering på kun meget få dage - og så kan du følge ordren hele vejen fra Boozt til din dør. Så hvorfor gå et andet sted hen når du kan finde undertøj fra Calvin Klein lige her på Boozt som sælger de fleste af de mest populære produkter?

Men selv om Boozt ikke er kendt som pioneren når det kommer til økologisk fashion, så er det ikke fordi de slet ikke bekymrer sig om det. Det er nemlig i den grad et emne de tænker over.

Knit Pj Set Undertøjssæt Hvid Calvin Klein bliver lavet i super behageligt materiale. Calvin Klein er også ret kendt for deres lækre kvalitet, og måske specielt når det handler om undertøj. Selvom det måske ikke ligefrem er sæson for at gå med Knit Pj Set Undertøjssæt Hvid Calvin Klein (slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering for køb over 499 kr.
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 30 dage

Den store forretninger online kan man vidst roligt sige er et ægte Nordisk eventyr. For til trods for selve firmaets hovedsæde hører hjemme i Malmø er webshoppen opstartet af to danske drenge. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er svensker med adresse i København og han holder historien gående. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som giver et udvalg af fra stortset alle de kendte brands på markedet helt uden man behøver at gå udenfor. Shopping online er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag specielt fordi rigtig mange har travle hverdage, som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som vi gerne ville. Samtidig ville de fleste nok tilbydes den samme shopping-mulighed som dem, der bor midt i de aller største modemetropoler på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke alene accessories, modetøj og sko til kvinderne men også en hel masse til herrerne og drenge & piger, så du kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle betale for en omgang fragt. Denne verdens allerstørste online forretninger er fyldt med produkter og har altid kæmpe lagre med produkter på udsalg. Både kvinder og mænd har allerede fundet glæden ved at købe vores tøj på nettet og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den tendens så du kan finde tæt på alt det, man tænker på når du scroller gennem websites med sko, tøj og accessories.


Hvorfor du skal investere i Calvin Klein

Det amerikanske mærke har været i gadebilledet nærmest siden etableringen i nittenhundredeotteogtres. I midten af Manhattan grundlagde Calvin Klein firmaet i samarbejde med hans sin ven fra gamle dage, Barry Schwartz. Gennem de næste knap fyrre år opbyggede Klein og Schwartz mærket fra bare at være en lille forretning til et verdensomspændende modefirma.

Der er ingen spørgsmål om, at Calvin Klein og Barry Schwartz var klar over, det de lavede dengang, for der skulle ikke gå længere tid end cirka et år fra lanceringen af firmaet til Calvin kunne ses på coveret af modemagasinet Vogue magazine. Til trods for der ligeledes altid har været nedture, har de til stadighed været synligt i tøjverdenen. Det er naturligvis nogle af de moderigtige underbukser med den genkendelige elastikkant, som er det vi associerer Calvin Klein med i dag, men der findes stadig at stort antal butikker over hele verden, som sælger det rene look, der kendetegner Calvin Klein. I begyndelsen af det nye årtusind blev mærket afhændet og Calvin Klein selv forlod branchen med penge nok til resten af livet. Koncernen, som købte Calvin Klein, har lige siden kørt det hele videre med nogle fra det oprindelige designteam og bibeholder den stil, som har gjort Calvin Klein så populært blandt unge og gamle i dag. Den karakteristiske rene stil, der fokuserer på den klassiske figur og de bedste materialer, pynter stadig de kendte modeller i verdens fashionweeks og prydes af priser, som får de fleste af os til at snappe efter vejret. Alligevel er brandet stadig omtalt i vore dage – om ikke andet, så er undertøjet.


Hvorfor du skal købe undertøj

Nu omstunder er vores unger allervigtigst i vores liv og derfor skal poderne selvfølgelig også have det fornemmeste. Dette reflekterer modetøjet til børn også i langt højere grad end vi har set det tidligere.

Over tiden har børnemoden opbygget sig hastigere end anden mode, hvilket betyder, at der i den tid vi lever produceres talløse alternative brands at vælge imellem, når mor og far skal finde modetøj til de små i hjemmet. Specielt gennem de forrrige år ses der et anseeligt skift i interesse her i Skandinavien. Imens det hidtil har været det dyre og eksklusive design, som sås mest in, er her i vores tid blevet mere fokus på en række nye områder indenfor mode til børn. For det første skal udstyret være varigt. Vores små skal kunne vælte rundt i tøjet og det forventes at kunne lægges i vaskemaskinen sammen med resten af familiens udstyr. Derfor må tøjet netop være både stærkt, men samtidig rart at have på. Det er nemlig forældrenes andet krav, som vi, mødre og fædre, stiller af kritier for moden, som vi forældre iklæder vores børn. Det skal være blødt og lækkert og have manøvrefrihed, så vores unger kan undersøge verden uden at opleve irritation fra skarvende elastikker eller ueftergivende stoffer.

Endeligt skal det helst være produceret med omtanke. Vi er I den tid vi lever i højere grad end nogensinde før nærværende i det vi udløser i vores verden som forbrugere og på samme tid er der ydermere kommet større viden om, hvad de kemikalier, som kan være i stoffet, gør ved vores børns kroppe. Netop derfor er der øget fokus på økologi og durabilitet i forhold til vores afkom og den fremtid de går i møde. I særdeleshed i Norden har man herudover været med til en omstændig forøgelse i anderledes splinternye mærker af børnetøj, der brænder for vores miljø og det farlige ved kemi. Hvilket betyder at vi som fædre og mødre og konsumere har chancen for at investere i mere miljøbevidst og desuden trendy tøj til ungerne både her fra og i resten af verden.