Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Gul Kids Only
Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Gul Kids Only
Kids Only

Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Gul Kids Only

149,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Kids Only Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Gul Kids Only i denne onlineshop & sidde helt for dig selv uden at blive forstyrret af irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Produkt: Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Gul Kids Only
  • Brand-navn: Kids Only
  • Produceret til: Børn
  • Størrelse:
  • Kategori: Langærmede t-shirts & toppe
  • Findes i farverne: Sort, Gul
  • Forhandler: Boozt

Men du burde skulle ikke vente for længe - lige netop denne model og farve er meget populær, gælder specielt for de størrelser der er normale. Så køb så længe de er på lager, det ville være så irriterende hvis du misser det.


Beskrivelse

På Pashion.dk er vi meget stolte over at få muligheden for at vise dig om Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Gul Kids Only fra Kids Only . Du ved ikke om Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Gul Kids Only en dag kommer på udsalg - fx på januarudsalg eller Black Friday. Tør du overhovedet vente, for du ender måske bare med Kids Only langærmede t-shirts & toppe i en anden slags mønster, farve eller model?

Med intet mindre end en 2-årig garanti kan det umuligt gå helt galt når det er et krav i Danmark. Ligesom med mindst fjorten dages returmulighed så man kan altid sende retur Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Gul Kids Only i tilfælde af nu det ikke passer i størrelsen eller hvis nu man ikke alligevel kan lide mønsteret/farven i virkeligheden. Hvis du er rigtig smart så kan man tilmelde dig Boozt’s nyhedsbrevsliste. Der kan man være rigtig heldig og modtage en rabatkode til din første bestilling på helt op mod ti-15%, måske mere. Hvis du ender med at bestille Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Gul Kids Only må du huske at dele oplevelsen på vores Instagram og Facebookside. Vi hos Pashion går rigtig meget op i vores brugeres oplevelser med at benytte vores produkt. Vi hører meget gerne jeres bedømmelse. Boozt har meget imponerende anmeldelser diverse steder herunder på Google, Trustpilot og Facebook, leverer på kun meget få dage - og så kan du tracke din ordre hele vejen fra Boozt til døren. Hvorfor lede efter andre steder når nu man kan købe langærmede t-shirts & toppe fra Kids Only her på Boozt - der er forhandler af de fleste af de populære produkter?

Og selvom Boozt måske ikke er tænkt på som den ledende når det kommer til bæredygtigt fashion, så er det ikke ensbetydende med de ikke tænker over det. Det er nemlig et emne de går op i. Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Gul Kids Only bliver produceret i et super behageligt materiale. Kids Only er nemlig meget kendt for deres lækre kvalitet - og måske specielt når det handler om langærmede t-shirts & toppe. Men selv om det ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Gul Kids Only (og slet ikke for DK), så bliver det det!


Om farven Sort, Gul

Tøj i sort til børn og unge – det praktiske og trendy valg Hvis du tænker på items til børn og unge, forestiller du dig ikke så ofte på tøj i den sorte nuance allerførste. I stedet dukker nuancer såsom gul, lyserød, grøn og blå sikkert op. Men selvom du måske ikke altid skænker den sorte farve en tanke, når det kommer til børnetøj, er farven sort en genial nuance til børn og unge. Du kan få alt slags beklædning i den sorte farve – og fra mange slags brands Det fantastiske ved sort er, at den er meget praktisk. Ser du selv i din garderobe, kan du sandsynligvis ikke slippe for farven sort (og hvorfor ville du også have lyst til det?). Selvom det ikke altid er tilfældet for børnetøj, er det imidlertid meget nemt at få fat i børnetøj i den sorte farve.

Sorte toppe og trøjer, sorte underdele og skørter, sorte kjoler og buksedragter – er vi nødt til at fortsætte? Der eksisterer ikke dén slags item, du ikke kan få i sort. Den sorte farve er praktisk i dagpleje, børnehave og skole En af de største fordele ved at anskaffe items til dit barn i sort er, at det er mere udfordrende at se snavs og smuds på tøj i den sorte farve.

Er uheldet ude, og kommer der derfor smuds på dit barns tøj, er pletterne ikke så nemt at se. Sammenlignet med lyst tøj vil dit barns garderobe se meget nyt og skinnende rent ud, hvis der findes mere tøj i sort deri. Er sort for dyster? Start med basis items i den sorte farve Måske tænker du, at farven sort er alt for dyster og mørk til børnetøj. Og ja, det måske kommer til at fremstå lidt intenst ud, hvis dit barn kun har tøj i sort på fra top til tå. Derfor kan du få sorte items i dit barns garderobeskab lidt ad gangen.

Du kan derfor begynde med at få nogle enkle stykker tøj såsom trøjer, underdele, toppe, sweatshirts og jakker i dit barns garderobe. På den måde får dit barn nogle enkle items, som han eller hun kan gå med igen og igen – og som ikke opslides alt for hurtigt.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt ved bestillinger over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

Den store tøjbutikker online er et rigtigt nordisk eventyr. For selv om at selve firmaets hovedsæde ligger i Malmø så er onlineforretningen opstartet af to danskere. Lederen på toppen i denne tid er svensker med bopæl i København, så man kan sige han holder arven ved lige.

Boozt er et kæmpe online shoppemekka som giver dig et kæmpe udvalg af varer fra stortset alle de efterspurgte brands på markedet helt uden man er nødt til at bevæge dig udenfor.

Shopping online er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag specielt fordi mange mennesker har en travl hverdag, som ikke giver tid til at komme ud og shoppe så tit som vi gerne vil det. Samtidig ville de fleste gives den samme shopping-mulighed, som de som er bosat midt i de aller største modebyer i vores verden. Den mulighed har du hos os.

Boozt tilbyder ikke bare modetøj og sko til damer men også til mænd og børnene så man kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle købe en omgang levering. Denne verdens aller største webshops er fulde af mærker og har altid store sortimenter af tilbudsvarer.

Både mænd og damer har allerede fundet ud af fordelene ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for det så du kan finde tæt på alt hvad, du står og mangler, når du kigger på siderne med sko, tøj og accessories.


Hvornår du skal gå med langærmede t-shirts & toppe

I disse dage er vores familie det mest vigtige i vores liv og af den grund skal poderne selvfølgelig også have det ypperste. Dette afspejler børnemoden også i langt højere grad end vi har oplevet tidligere. Over tiden har moden til børn udviklet sig mere gelassent end anden mode, og det betyder, at her i den tid vi lever laves utællelige alternative mærker at vælge imellem, når mor skal finde tøj til børnene i hjemmet. Især i løbet af de forgangne år optræder der et stort sporskift i fokus i Norden. Hvor det forud altid har været det dyre og eksklusive design, der var mest hot, er der nu om stunder blevet mere fokus på en række nye områder ved tøj til børn. Først og fremmest skal tøjet være uopslideligt. Vores børn forventes at kunne have det sjovt i det og det forventes at kunne puttes i maskinen sammen med de voksnes udstyr. Derfor skal det være både holdbart modstandsdygtigt, men ligeledes komfortabelt.

Det er nemlig vores andet krav, som vi, fædre og mødre, stiller af krav for moden, som vi forældre iklæder vores børn. Det skal være let og delikat og have albuerum, så de små børn har muligheden for at blive klogere på den store verden uden at opleve irritation fra strammende elastikker og stride stoffer. Sidst men ikke mindst skal det helst være økologisk. Vi er nu om stunder i endnu højere grad end før bevidste om det vi koster vores Jord som konsumere og desuden er der ydermere kommet udviddet bevidsthed om, hvad den kemi, der kan være i tøjet, gør ved podernes kroppe. Netop af den grund er der større opmærksomhed omkring miljøvenlighed og bæredygtighed i forbindelse med vores unger og fremtiden. Specielt i det nordlige Europa har vi også været med til en stor øgning i alernative nye børnetøjsbrands, som er passionerede omkring vores miljø og farefuld, kedelig kemi. Hvilket betyder at vi som mødre og fædre og konsumere har chancen for at investere i mere durabelt og også lækkert tøj til børnene både her fra og i resten af verden.