Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Sort Kids Only
Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Sort Kids Only
Kids Only

Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Sort Kids Only

149,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Sort Kids Only langærmede t-shirts & toppe fra Kids Only online & bare være i stilhed uden at skulle vente i butikken.

  • Model: Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Sort Kids Only
  • Brand-navn: Kids Only
  • Køn: Børn
  • Størrelse:
  • Kategori: Langærmede t-shirts & toppe
  • Findes i farverne: Sort, Gul
  • Kan købes hos: Boozt

Men du bør ikke vente for længe, for netop denne model og farve er ekstrem populær - gælder specielt for de mest normale størrelser. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt øv hvis man ikke når det.


Beskrivelse

På Pashion.dk er vi stolte over at få mulighed for at fortælle dig om Kids Only Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Sort Kids Only . Man kan aldrig vide om Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Sort Kids Only på et senere tidspunkt ender på tilbud, for eksempel til Black Friday eller til januarudsalg. Men tør man virkelig vente, for man ender med langærmede t-shirts & toppe fra Kids Only i en helt anden farve, mønster eller model?

Når der gives hele en 2-årig garanti kan det umuligt ende helt galt, når det er et dansk lovkrav. Ligesom med minimum fjorten dage ret til returnering. Så du kan til hver en tid returnere produktet i tilfælde af nu det ikke passer i størrelsen eller hvis nu man ikke kan lide modellen på i lyset derhjemme.

Er man virkelig klog, kan du melde dig til deres nyhedsbrev. Her kan du være heldig og få en rabatkode til dit første køb på op mod 10-15 procent - måske mere.

Ender du med at bestille Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Sort Kids Only må du endelig huske at dele oplevelsen på Pashion.dk’s sociale medie kanaler. Vi på Pashion.dk går meget op i vores besøgenes oplevelser med at bruge vores produkt. Vi hører derfor meget gerne din bedømmelse. Boozt har virkelig imponerende anmeldelser mange steder, herunder på Trustpilot, Google og Facebook og leverer på kun ganske få dage, og så kan du følge ordren hele vejen fra Boozt og til døren. Så hvorfor gå et andet sted hen når nu du kan købe langærmede t-shirts & toppe fra Kids Only lige her hos Boozt - der er forhandler af de fleste af de kendte produkter?

Og selvom Boozt ikke er kendt som pioneren når det handler om økologiske materialer, så er det ikke ensbetydende med de ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig et emne de går op i. Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Sort Kids Only produceres i virkelig lækkert materiale. Kids Only er nemlig kendt for netop deres gode kvalitet, og måske specielt når det handler om langærmede t-shirts & toppe. Men selv om det ikke ligefrem er sæsonen for Konberta Life L/S Top Jrs Langærmet T-shirt Sort Kids Only (og slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Læs mere om farven Sort, Gul

Sort tøj til børn og unge – det praktiske og moderne valg Hvis du tænker på items til børn og unge, forestiller du dig sjældent på items i den sorte nuance som det første. I stedet dukker farver såsom gul, lyserød, grøn og blå sandsynligvis frem. Men omend du måske ikke altid skænker den sorte farve en tanke, når det kommer til tøj til børn, er farven sort en fantastisk nuance til børn og unge. Du kan købe alt slags beklædning i den sorte farve – og fra adskillige forskellige mærker Det dejlige ved farven sort er, at farven er vildt alsidig. Kigger du selv i din garderobe, kan du nok ikke slippe for sort (og hvorfor ville du egentlig have lyst til det?). Selvom det ikke altid er tilfældet for børnetøj, er det imidlertid meget let at få fat i tøj til børn i farven sort.

Sorte toppe og t-shirts, sorte bukser og skørter, sorte kjoler og buksedragter – er vi nødt til at fortsætte? Der eksisterer ikke dén slags item, du ikke kan finde i sort. Den sorte farve er praktisk i dagpleje, børnehave og skole En af de vigtigste fordele ved at udvælge tøj til dit barn i farven sort er, at det er sværere at se snavs og smuds på tøj i den sorte farve.

Er uheldet ude, og kommer der derfor snavs på dit barns tøj, er de sværere at se. Sammenlignet med lyst tøj vil dit barns klædeskab se meget nyt og skinnende rent ud, hvis der er mere sort tøj deri. Er farven sort for intens? Bliv ved basis pieces i farven sort Måske tænker du, at farven sort er alt for intens og mørk til dit barn. Og det er rigtigt, at det måske kan komme til at virke lidt voldsomt ud, hvis dit barn kun har tøj i sort på fra top til tå. Af den grund kan du få sort tøj i dit barns garderobe en smule ad gangen.

Du kan derfor starte med at få nogle basis stykker tøj såsom t-shirts, underdele, overdele, hoodies og overtøj i dit barns klædeskab. Så får dit barn nogle simple tøjstykker, som dit barn kan nyde igen og igen – og som ikke opslides alt for hurtigt.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Fri porto ved bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

En af de store tøjforretninger på nettet kan man sige er et ægte skandinavisk eventyr. Til trods for selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø er onlinebutikken foundet af 2 danskere. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er også en svensker med adresse i København så han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpe online shoppemekka, der man må sige giver dig fri adgang til fra nærmest alle de mest moderne mærker i dag uden du er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag, specielt fordi vi har travle hverdage der ikke giver tid til at komme ud og shoppe lige så tit som man gerne ville. På samme tid ville vi alle nok gerne have den samme shopping-mulighed som de, som bor i midste af de allerstørste modehovedstader i vores verden. Det kan vi på Boozt. Boozt.com har ikke bare accessories, modetøj og sko til damerne men også til mænd og piger & drenge så man kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med købe med en omgang fragt. Verdens største online modebutikker er fulde af varer og har også altid kæmpe store lagre med produkter på udsalg. Både herrer og kvinder har opdaget glæden ved at købe vores tøj på nettet og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for det, så du kan finde næsten alt, du drømmer om når du bladrer gennem websiderne med tøj, sko og accessories.


Mere om langærmede t-shirts & toppe

Nu er børn det mest vigtige i vores liv og derfor skal børnene også have det fineste. Dette spejler børnemoden også i langt højere grad end vi har set det førhen.

Med tiden har modetøjet til børn udviklet sig hastigere end alt andet, hvilket betyder, at der nu findes utællelige alternative mærker at vælge mellem, når mor og far skal handle mode til de mindste i familierne. Specielt igennem de forrrige år ses der et enormt skifte i interesse her i det nordlige Europa. Hvor det forud har været det kostbare og stilige design, som fandtes mest hot, er der i moderne tid blevet en del større fokus på en masse anderledes områder omkring mode til børn. For det første skal udstyret være stærkt. Vores børn må kunne tumle i tøjet og udstyret må kunne puttes i maskinen sammen med de voksnes garderobe. Derfor skal tøjet være både varigt, men også bekvemt. Det er nemlig det andet krav, som vi, fædre og mødre, sætter af krav for tøjet, som vi ifører vores børn. Tøjet skal være rart og lækkert og have plads, så de små poder kan udforske verden omkring sig uden at føle irritation fra stramme elastikker eller ueftergivende stoffer. Ikke mindst skal tøjet gerne være mijøbevidst. Vi er i moderne tid endnu mere end før nærværende i de ting vi koster verden som købere og samtidig er der ydermere kommet udviddet fokus på, hvad de kedelig kemikalier, som kan findes i produkterne, gør ved vores ungers kroppe. Netop derfor er der mere fokus på omtanke for miljøet og durabilitet i forhold til vores poder og fremtiden. Særligt i Skandinavien har man herudover været med til en kæmpe forøgelse i alernative splinternye børnetøjsbrands, som brænder for miljø og farefuld, kemi. Det gør at vi som forældre og forbrugere har chancen for at bruge mere durabelt og samtidig moderne tøj til de små både herhjemme og i verden.