Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Konnessa Life S/L Highneck Rib Top Jrs T-shirt Ærmeløs Grøn Kids Only
Konnessa Life S/L Highneck Rib Top Jrs T-shirt Ærmeløs Grøn Kids Only
Kids Only

Konnessa Life S/L Highneck Rib Top Jrs T-shirt Ærmeløs Grøn Kids Only

99,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Kids Only Konnessa Life S/L Highneck Rib Top Jrs T-shirt Ærmeløs Grøn Kids Only i denne onlineshop og købe for dig selv uden at skulle stå i kø hos forhandleren.

  • Navn: Konnessa Life S/L Highneck Rib Top Jrs T-shirt Ærmeløs Grøn Kids Only
  • Brand: Kids Only
  • Produceret til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Ærmeløse t-shirts
  • Farve: Lilla, Orange, Multifarvet
  • Butik: Boozt

Men du burde ikke vente for længe, for netop denne model og farve er meget populær - og dette gælder specielt for de størrelser der er mest populære. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det er så mega øv hvis du går glip af det.


Beskrivelse

I dag kan man købe Kids Only Ærmeløse t-shirts for kun 99,00 DKK - en virkelig god udsalgspris må vi jo nok sige. Og vi hos Pashion er nemlig imponerede over Kids Only specielt når det kommer til Ærmeløse t-shirts. For Kids Only er de virkelig med på moden, specielt når det kommer til børn. Hvad enten man vil bruge Konnessa Life S/L Highneck Rib Top Jrs T-shirt Ærmeløs Grøn Kids Only til en fest eller til hverdagsbrug, så er det i den grad muligt. Hvis man har god tid kan du i stedet vente, og købe når Konnessa Life S/L Highneck Rib Top Jrs T-shirt Ærmeløs Grøn Kids Only var på tilbud, for eksempel på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi hos Pashion.dk ville ikke vente - lige nu er det så nemt at bestille på nettet og leveret til din dør - for kun DKK99,00. En rigtig fair synes vi bag Pashion.dk. Hvis den ikke er i den korrekte størrelse/farve kan man uden tvivl finde noget andet der falder i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af Kids Only og Ærmeløse t-shirts, så - du skal nok finde noget du bare må have.

Så i tilfælde af du også er på udkig efter nogle trendy Lilla, Orange, Multifarvet Ærmeløse t-shirts fra Kids Only så behøver du ikke lede længere. Og husk at dele det med dine venner og familie på de sociale medier når du har købt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis fragt for køb over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

En af de store online webshops må man sige er et vaskeægte Nordisk eventyr. På trods af at selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø er onlinebutikken udviklet af to danske mænd. Direktøren i dag er svensker som bor i København, så man kan roligt sige han holder historien gående.

Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers som man må sige giver adgang til fra alle de efterspurgte brands på markedet uden du behøver at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er potentielt en af de største markeder i dag, fordi mange af os har travle hverdage som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som man måske ønsker det. Desuden vil vi alle nok tilbydes den samme mulighed for at købe tøj, som de der bor midt i de aller største modehovedstader på denne klode. Det kan vi på Boozt. Boozt har ikke udelukkende accessories, sko og modetøj til damer men også en hel masse til herrerne og drenge & piger så man kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle betale en enkelt levering. Verdens helt store online forretninger bugner af varer og har også altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer.

Både herrer og kvinder har allerede fundet glæden ved at shoppe i webshops og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for det så du kan finde stort set alt hvad, man ønsker, når man kigger på websiderne med sko, tøj og accessories.


Mere om Ærmeløse t-shirts

I den tid vi er i er børnene det vigtigste i livet og af den grund skal de selvfølgelig have det bedste. Dette spejler moden indenfor børnetøj også mere tydeligt end vi har oplevet hidtil. Igennem tiden har modetøjet til børn opbygget sig hastigere end noget andet, hvilket har resulteret i, at her i den tid vi lever laves utallige forskellige mærker at vælge mellem, når mor og far skal finde garderobe til de yngste i hjemmet. Især igennem de forgangne år optræder der et anseeligt sporskift i interesse her i det nordlige Europa. Imens det førhen har været det pebrede og stilige design, der sås mest hot, er der i vores tid blevet langt mere fokus på en del andre områder ved modetøj til børn. For det første skal udstyret være modstandsdygtigt. Vores små forventes at kunne vælte rundt i tøjet og tøjet må kunne vaskes i maskinen sammen med resten af familiens ting. Derfor må det være både stærkt, men også let.

Det er nemlig vores næste kriterie, som vi, mødre og fædre, opstiller af krav til moden, som vi ifører vores børn. Tøjet skal være blødt og delikat og have plads, så de små børn kan udforske den store verden uden at føle irritation fra skarvende elastikker eller stive materialer. Sidst men bestemt ikke mindst skal tøjet gerne være økologisk. Vi er nu om stunder endnu mere end før bevidste om de ting vi anstifter i Verden som konsumere og på samme tid er der også kommet mere bevidsthed om, hvad den kedelige kemi, der kan opleves i produkterne, gør ved vores poders kroppe. Af samme grund ses der større fokus på økologi og durabilitet i forhold til vores børn og den fremtid de går i møde.

I særdeleshed i Skandinavien har vi ydermere set en kæmpe øgning i forskellige sprøde børnetøjsproducenter, der er passionerede omkring miljøet og det farlige ved kedelig kemi. Hvilket betyder at vi forældre og købere har muligheden for at bruge mere durabelt og på samme tid flot tøj til vores poder både herhjemme og i resten af verden.