Danmark Danmark (skift)
+1.646.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Kortteli City Backpack Rygsæk Taske Grå Marimekko
Kortteli City Backpack Rygsæk Taske Grå Marimekko
Marimekko

Kortteli City Backpack Rygsæk Taske Grå Marimekko

895,00 DKK Gratis fragt
  • Modelnavn: Kortteli City Backpack
  • Brand-navn: Marimekko
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Rygsække
  • Farve: Sort, Grå
  • Butik: Boozt

Skynd dig at køb Kortteli City Backpack rygsække fra Marimekko mens der stadig er på lager. Det ville være så trist hvis man ikke når det. Du burde ikke vente for længe, lige netop denne model i Sort, Grå er rigtig eftertragtet - og specielt for de størrelser der er mest gængse. Nu kan du nemlig købe online, så du på den måde kan helt undgå at skulle i en fysisk butik. På den måde kan man stille og roligt sidde for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.


Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi meget stolte af, at have muligheden for at vise dig om Kortteli City Backpack fra Marimekko .

Du ved ikke om Kortteli City Backpack senere ender på tilbud - fx på januarudsalg eller på Black Friday. Men tør man virkelig vente, for man ender måske bare med rygsække fra Marimekko i en helt anden farve, mønster eller model? Når der gives hele to garanti kan det umuligt gå helt galt da det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med mindst fjorten dages returret, så du kan til hver en tid returnere produktet hvis det ikke passer i størrelsen, eller du ikke alligevel kan lide modellen/mønsteret på i virkeligheden.

Er du klog, så kan du overveje at melde dig til Boozt’s medlemsklub. For her kan man måske være heldig og få tilsendt en rabat for dit allerførste køb på ti-15 procent, måske mere. Hvis du ender med at købe Kortteli City Backpack må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Instagram. Vi på Pashion går meget op i vores besøgenes erfaringer med at benytte vores produkt. Vi vil gerne høre jeres feedback. Boozt har rigtig gode bedømmelser diverse steder, blandt andet på Trustpilot, Google og Facebook, med levering indenfor få dage, og du kan tracke din ordre fra Boozt til din dør. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når man kan købe Marimekko rygsække lige her hos Boozt, som er forhandler af stort set alle de populære produkter? Selv om Boozt måske ikke er kendt som pioneren når det kommer til bæredygtigt fashion, så er det ikke fordi de ikke går op i det. Det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om. Kortteli City Backpack bliver lavet i smart materiale. Marimekko er kendt af mange for deres lækre kvalitet - måske specielt når det handler om rygsække. Men selvom det måske ikke ligefrem er sæson for at gå med Kortteli City Backpack (slet ikke for DK), så bliver det det!


Om farven Sort, Grå

Klassikeren over dem alle. Sort symboliserer ofte det mørke. Det der er svært at se i skyggerne. Det er kuløren som overskygger andre nuancer men på samme tid også en nuance der kan blive brugt til at understrege andre lyse slags farver i regnbuen. Indenfor mode er det en mere old school nuance, som udstråler overklasse. Man kan typisk kende fra klædeskabet som det helt sorte suit og smoking til damer samt den lille sorte kjole.

Det er en farve vi har blandt vores tøj som en meget vigtig del af garderoben. Af denne simple grund er det også en af de farver som man altid ser i modebilledet både på gaden samt på diverse catwalks. Det er på samme tid også en meget kraftfuld farve som udstråler både magt og autoritet. Af den grund ser man flere kvinder i magtfulde jobs med beklædning af både den formelle og uformelle slags i netop denne tone - netop fordi den sorte blot understreger og udstråler magten i deres position. I tiden ses det i mange tilfælde sort inden for populære forbilleder i moden. Desudener også de klassiske slags som de helt sorte jeans, den sorte kjole og til sidst men ikke mindst den mørke smoking. Er du i tvivl om, hvilken du bør vælge, så er sort altid en sikker vinder.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri levering ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

Den store forretninger online kan man vidst roligt sige er et rigtigt Skadinavisk eventyr. For på trods af at selve firmaets hovedsæde ligger i Malmø så er onlineforretningen startet af 2 danskere. Den øverste leder på dette tidspunkt er svensker med bopæl i København, og han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der man må sige giver dig et kæmpe udvalg af varer fra stortset alle de mest efterspurgte brands på markedet helt uden man behøver at gå udenfor. Indkøb på nettet er potentielt en af de største markeder i dag, specielt fordi en stor del af os har travle hverdage der gør det svært at komme ud og købe tøj lige så ofte som man gerne ville gøre det. Ydermere vil de fleste nok gives den samme shopping-mulighed som dem der er bosiddende i midste af de allerstørste modebrændpunkter i vores verden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke udelukkende modetøj til damerne men også en hel masse til herrerne og drenge & piger så man kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle betale en omgang porto. Denne verdens absolut største online modebutikker er fyldt med produkter og har altid kæmpe sortimenter af udsalgsvarer.

Både damer og herrer har allerede opdaget glæden ved at købe ind online og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes så man kan finde næsten alt det man tænker på når du scroller gennem websites med sko, accessories og tøj.