Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Læder pung med logo
Maison Margiela

Læder pung med logo

4.099,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Maison Margiela Læder pung med logo punge online & dermed sidde i fred og ro uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

  • Model: Læder pung med logo
  • Brand-navn: Maison Margiela
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Punge
  • Farve: Sort
  • Butik: Miinto

Du skal skynde dig - for lige netop denne model i Sort er yderst efterspurgt - og dette gælder specielt for de mest normale størrelser. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så ærgerligt hvis man misser det.

Beskrivelse

Hvis du også er på udkig efter at bestille moderne Læder pung med logo punge fra Maison Margiela til herre i Sort, så er du nemlig kommet til det rigtige sted. For hos www.Pashion.dk er vi meget glade for lige netop punge så længe de er udviklet af Maison Margiela.

Maison Margiela er nemlig kendt for deres moderne design af punge, og Læder pung med logo er overhovedet ingen undtagelse. Derudover kan man endda gå med Læder pung med logo ved alverdens anledninger - hvad end det er til fest eller en helt almindelig hverdag.

Netop nu kan de findes til blot DKK 4.099,00 - som man jo må sige er en rigtig god pris. Dog skal du huske at du nok ikke bør vente alt for længe. Prisen gælder kun indtil der er udsolgt. Men du kan selvfølgeli overveje at gamble og vente og krydse fingre for kæmpe tilbud på et senere januarudsalg, til sommer på udsalg, eller fx til black friday, til cyber monday, eller på outlet og lagersalg.

Og en af de største fordele i dette tilfælde er, at Læder pung med logo kan købes i en webshop. Og sådan kan du helt undlade, at tage ned og besøge en fysisk forretning. Og du kan sagtens bestille det man leder efter hos Miinto - for de har nemlig et vanvittigt stort sortiment af netop Maison Margiela punge til herre. Og netop Miinto kender man for sko, accessories og modetøj med hurtig leveringstid, fornuftige priser på fragt, stort sortiment i alverdens farver, kollektioner og modeller.

Husk at stemme af produktet under her. Og du må love at huske at følge Pashion på vores sociale medie sider på Instagram, Facebook og Pinterest.


Hvorfor du skal vælge netop punge i Sort

Sort er for alle den perfekte gentleman pæne farve. Det er nuancen vi vælger når man skal bruge habitten samt den tone, der sælges flest chinos i. Det er en nuance vi ser som symbol på magt og autoritet. I mændenes garderober finder man ikke mange outfits der ikke indeholder mindst et stykke sort tøj. Det er også en farve, der breder sig helt oppe fra toppen, hvor en stor del af de kendte designere ynder at bruge sort og helt ned til butikkerne på gågaden der også med sikkerhed har et enormt sortiment af sort på hylderne. Igennem historien er sort ofte blevet kendetegn for det onde. Vi ser altid skurken iført mørkt tøj og med grove træk, hvor hovedpersonen der redder verden i sin strålende rustning. Uanset det er tonen ikke længere en mulighed vi viger bort fra når det kommer til fest og til hverdag, for det er ganske sikkert den farve, som udstråler mest klasse. Endda i forbindelse med sko er drenge forfaldne til det sorte valg. Både når det handler om de lækre laksko til mere hverdagsagtige sneakers, er sort helt klart den mest valgte farve. Og det er ikke alene fordi den er klassisk og pæn, den er også meget praktisk og går til alt det andet man har på hylderne.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for levering: Gratis porto for køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 14 dage

Shoppingplatformen tilbyder en ny og anderledes mulighed for at købe tøj på www. Ideen tog sin begyndelse i Danmark og virksomheden tog sin begyndelse i starten af 2009 og de kan nu være stolte af at have hele syv lande i EU deltagende på websiden. Den ting, der separerer dem fra lignende online webshops er, at Miinto modsat hvad man kunne tro ikke er en butik, der selv holder lager og sælger varer fra udvalgte brands. Det er i stedet for en samlet online shoppingplatform for fysiske shops, der ønsker at udbyde deres varer, men ikke lige forestiller sig at en privat online butik er en god mulighed. Hvis du køber på siden er det såfremdeles ikke en enkelt kæmpe online butik du køber hos, men i stedet for en række forskellige forretninger, der hver for sig står for at administrere de ordrer der tikker ind, håndtere varerne og afsende dem til kunder i over alt. Det giver en god butik for dig, der gerne vil have muligheden for at shoppe lokalt, men på samme tid gerne vil chancen for at se, hvad markedet kan lokke med. Du kan let selv bestemme, om du ønsker at tjekke markedet for en præcis ting, en varegruppe eller om du ønsker at søge på beliggenhed. Hos Miinto finder du alt indenfor mode til herrer, mode til damer, mode til børn, sport, beauty og indretning. Der findes på denne måde noget for os alle – og man kan sikkert også finde frem til de ting, man søger!