Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Lava 50
Haglöfs

Lava 50

629,00 DKK 699,00 DKK -10% Gratis fragt

Du kan nu købe Haglöfs Lava 50 weekendtasker i online shoppen & arbejde for dig selv uden at skulle skynde dig hos forhandleren.

  • Modelnavn: Lava 50
  • Brand-navn: Haglöfs
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Weekendtasker
  • Findes i farverne: Blå
  • Kan købes hos: Miinto

Men du skal ikke vente for længe, for netop denne model og farve er meget eftertragtet, gælder specielt for de størrelser som er populære. Så køb mens der stadig er på lager - det er så mega øv hvis du misser det.

Beskrivelse

I dag kan man bestille Blå weekendtasker fra Haglöfs for DKK 629,00, en ekstremt god købspris kan man nok sige. Og vi hos Pashion.dk er fans af Haglöfs ikke kun når det handler om weekendtasker. For når det kommer til Haglöfs må man sige de er med på moden, i hvert fald når det gælder herre. Og hvad enten du skal benytte Lava 50 til hverdagsbrug eller fest, så er det i den grad muligt. Har du god tid kunne du vente lidt og købe når Lava 50 er på udsalg, for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi hos Pashion ville ikke vente, lige nu er det så nemt at købe på nettet, leveret til døren - til kun DKK 629,00. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion. Hvis den ikke er i den korrekte farve og størrelse kan man helt sikkert bestille noget fra samme brand som vil falde i din smag. Miinto har et ret stort udvalg af både weekendtasker og Haglöfs, så bare rolig, du finder helt sikkert noget der passer dig.

Så i tilfælde af at du leder efter nogle trendy Blå weekendtasker fra Haglöfs, så bør du ikke undersøge mere. Husk at dele med din familie og venner på Instagram og Facebook når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit geniale køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion på de sociale medier.


Om farven Blå

Blå er en meget udbredt farve med mange udtryk og det er der en rigtig god grund til. Og blå er ikke alene en nuance, som i sin dybeste version minder meget om farven sort, men som desuden farven som giver mulighed for en hel del udtryk.

Farven blå er en kølig grundfarve der endvidere har en afslappende effekt. Farven symboliserer kreativitet - men i nogle tilfælde også det intelligente. Blå ses ikke alene i modebilledet, men som også er en meget brugt farve på fx firmalogoer i blandt store firmaer. Desuden er der rigtig god grund til, at blå toner er endnu en af de toner som vi oftest ser i den ene eller den anden form som en part af moden.

Det er en helt oplagt farve, når man skal vælge et lækkert suit, men samtidigt tænker at sort vil være en anelse formelt. Det er ydermere den mest valgte farve på den almindelige herreskjorte. Hvis ikke du bruger hvid, så er lyseblå den farve, de fleste ynder at bruge når du skal investeres i skjorte til arbejde.

Det eneste sted hvor modebilledet er lidt begrænset når det handler om den blå tone, når det drejer sig om herresko. Der vil ikke være hyldemeter på højde med de klassiske af sorte og brune når det drejer sig om de blå sko.

Sneakers findes heldigvis i alverdens regnbuens farver, men ud over det, er der ikke mange af flotte, blå sko.


Mere om Miinto
  • Pris for levering: Gratis fragt ved køb over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering 14 dage

E-commerce platformen Miinto er blevet en ny og spændende mulighed for at købe tøj på www. Platformen tog sit udspring i Nordeuropa og hovedsædet tog sin begyndelse i begyndelsen af det nye millenium og platformen kan i 2018 bryste sig af at have i omegnen af syv lande i Europa repræsenteret på siden. De ting, der adskiller firmaet fra lignende webbaserede online platforme er, at det stik mod forventning ikke er enkelt butik, der selv er lagerførende og køber varer fra en række leverandører. Det er helt modsat en stor online shoppingplatform for eksisterende forretninger, som gerne vil vise deres udvalg på nettet, men ikke just føler at en privat online butik er en reel mulighed.

Når du køber på siden er det således ikke en enkelt stor butik du betaler til, men omvendt en masse selvstændige forretninger, der individuelt er ansvarlige for at holde styr på de ordrer der ruller ind, plukke dem og sende dem til mennesker i landet over.

Det tilbyder en fantastisk mulighed for de, der gerne vil have muligheden for at shoppe lokalt, men samtidig drømmer om at have muligheden for at opleve, hvad hele landet har. Du kan nemlig selv vælge, om du vil undersøge en bestemt ting, en kategori eller om du ønsker at søge på beliggenhed. Hos Miinto udbydes alt indenfor mode til herrer, mode til damer, børnemode, sport, beauty og bolig. Der udbydes således noget for langt de fleste – og I kan helt sikkert også finde den ting, I er på udkig efter!