Danmark Danmark (skift)
+1.113.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Leonora belt
Gina Tricot

Leonora belt

35,70 DKK 119,00 DKK -70%

Nu kan du nemlig købe Gina Tricot Leonora belt i denne onlineshop & lede helt for dig selv uden at skulle stå i kø hos forhandleren.

  • Navn: Leonora belt
  • Brand: Gina Tricot
  • Køn: Dame
  • Størrelse: XS/S
  • Kategori: Bælter
  • Findes i farverne: Sort
  • Shop: Gina Tricot

Men du skal ikke vente længe, for netop farven Sort i denne model er meget populær, og specielt for de størrelser som er populære. Så køb så længe de er på lager - det er så ekstremt ærgerligt hvis man ikke når det.

Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi stolte over, at have mulighed for at fortælle dig om Leonora belt fra Gina Tricot . Du ved ikke om Leonora belt senere ender på udsalg, for eksempel på Black Friday eller januarudsalg. Men tør man vente - for du ender måske bare med bælter fra Gina Tricot i en anden slags farve, model eller mønster?

Når man som Gina Tricot giver to garanti kan det aldrig ende galt da det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med minimum 14 dages ret til returnering så du kan til hver en tid returnere produktet i tilfælde af nu det ikke passer eller hvis nu man ikke alligevel kan lide farven/modellen på foran spejlet. Hvis man er fornuftig, kan du melde dig til deres mail-liste. For her kan du måske være heldig og få tilsendt en rabatkode ved dit allerførste køb på op mod ti-femten procent, eller måske mere. Hvis du ender med at købe Leonora belt må du huske at dele oplevelsen på vores sociale medie kanaler. Vi hos Pashion bekymrer os meget om vores brugeres oplevelser med at bruge vores service. Vi hører derfor gerne din ris og ros. Gina Tricot har rigtig gode bedømmelser mange steder for eksempel på Trustpilot, Google og Facebook og levering inden for ganske få dage. Og du kan følge din ordre hele vejen fra Gina Tricot hjem til døren. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når du kan købe Gina Tricot bælter lige her på Gina Tricot, der er forhandler af alle de populære produkter? Selvom Gina Tricot nok ikke er tænkt på som den ledende inden for bæredygtige materialer, så er det ikke ensbetydende med de ikke går op i det. For det er et emne de går op i. Leonora belt laves i rigtig lækkert materiale. Gina Tricot er nemlig kendt af mange for deres høje kvalitet - måske specielt når det handler om bælter. Selvom det måske ikke er sæson for at gå med Leonora belt (slet ikke i Danmark), så bliver det det!


Om farven Sort

Klassikeren alle kender. Sort kendetegner ofte mørket. Skjult i skyggerne. Det er en farve, der opsluger andre farver men samtidigt en kulør, som kan blive brugt til at skabe kontrast til flere andre lette slags farver i modebilledet.

Indenfor mode er det en mere klassisk farve, som er lig med overklasse. Man kan typisk kende fra moden som det helt sorte suit og smokingen til damer samt den lille sorte cocktailkjole. Det er en kulør størstedelen af os har i vores tøjskab fungerende som en del af garderoben. Af denne simple grund er den også en af de nuancer som man altid ser i modebilledet både ude i verden men også hos de helt store designere. Det er også en stærk farve der udtrykker magt og autoritet. Derfor ser vi også flere mennesker i magtfulde jobs med uniformer af både den uformelle og den formelle slags i denne farve, fordi den virkelig understreger og udstråler magten i deres position. I disse dage ser vi ganske ofte sort inden for især forbilleder i musik og mode. Desudenses også de klassiske slags fx helt sorte jeans, den lille sorte cocktailkjole og den sorte smoking. Hvis du stadig er usikker på hvilken du vil iklæde dig, så vil sort altid være et sikkert valg.