Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Light Grain Leather Læderjakke Skindjakke Sort Ganni
Light Grain Leather Læderjakke Skindjakke Sort Ganni
Ganni

Light Grain Leather Læderjakke Skindjakke Sort Ganni

3.999,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Light Grain Leather Læderjakke Skindjakke Sort Ganni læderjakker fra Ganni i webshoppen og bare være helt for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.

  • Navn: Light Grain Leather Læderjakke Skindjakke Sort Ganni
  • Brand: Ganni
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Læderjakker
  • Findes i farverne: Sort
  • Butik: Boozt

Du burde skynde dig - lige netop farven Sort og denne model er ekstrem efterspurgt - specielt for de størrelser der er gængse. Så køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt trist hvis man misser det.

Beskrivelse

Hvis du også er på jagt efter at bestille lækre Ganni Light Grain Leather Læderjakke Skindjakke Sort Ganni læderjakker i Sort til dame, så er du nemlig kommet til det helt perfekte sted. Netop på denne hjemmeside er vi fans af netop læderjakker så længe de er produceret af Ganni. Ganni er ret kendt for deres seje designderes lækre design af læderjakker, og Light Grain Leather Læderjakke Skindjakke Sort Ganni er bestemt ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre kan man sågar bruge Light Grain Leather Læderjakke Skindjakke Sort Ganni ved alle slags anledninger, uanset om det er til en helt almindelig hvedag eller fest.

I dette øjeblik kan den findes til DKK3.999,00, der kan siges er en strålende pris. Dog skal du huske at du nok ikke bør vente for længe. For lige det tilbud vil kun gælde indtil der er udsolgt.

Man kan selvfølgeli overveje at vente og satse og håbe på nedsatte priser til januarudsalg, på udsalg senere til fx sommer, eller fx til black friday, eller til cyber monday, eller til outlet/lagersalg.

Og en af de største fordele er, at Ganni Light Grain Leather Læderjakke Skindjakke Sort Ganni kan købes i onlineshoppen. På den måde kan du undlade at tage ned i en fysisk butik der sælger tøj. Man kan uden tvivl købe det du leder efter hos netop Boozt - for de har et imponerende stort sortiment af netop læderjakker fra Ganni til dame. Lige Boozt er genkendt for modetøj, accessories og sko leveret hurtigt, gode fragtpriser, absurd bredt udvalg i de fleste slags farver, kollektioner og modeller. Nu må du ikke glemme at vise din anmeldelse af Ganni Light Grain Leather Læderjakke Skindjakke Sort Ganni under her. Og husk specielt at følge Pashion på de sociale medier via Facebook, Instagram og Pinterest.


Hvorfor du skal købe Light Grain Leather Læderjakke Skindjakke Sort Ganni i farven Sort

Klassikeren over dem alle. Sort kendetegner ofte ondskaben. Det skjulte og skyggerne. Det er nuancen, der opsluger de mange andre farver og samtidigt en farve der kan blive brugt til at skabe kontrast til flere andre klare typer farver på paletten. I dag er det en typisk nuance som er et billede på elegance og overklasse. Man kender den fra moden som det elegante jakkesæt og smoking til damer og cocktailkjolen. Det er en nuance vi har blandt vores tøj som en meget vigtig del af garderoben. Af denne grund er det også en af de farver som man ser gentagne gange i det generelle modebillede både ude i verden, og på diverse catwalks. Det er også en meget kraftfuld farve som udtrykker magt og autoritet. Af den grund ser vi flere mennesker i ledende jobs med tøj af både den formelle og den uformelle slags i netop sort, netop fordi nuancen blot understreger og udstråler magten i deres position. For tiden ser man rigtig tit sort indenfor blandt andre forbilleder i modeindustrien. Desudener de helt klassiske slags som de helt sorte jeans, den lille sorte og ikke mindst den helt sorte smoking. Hvis du stadig er i tvivl om hvilken du vil iklæde dig, så er sort altid et godt valg.


Om Boozt
  • Fragtpris: Fri levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 30 dage

En af de store forretninger online kan man sige er et ægte skandinavisk eventyr. Til trods for selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø er onlineforretningen foundet af 2 danskere. Direktøren på dette tidspunkt er da også svensker med adresse i København så han holder arven ved lige. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers som må siges at give dig overblik over fra alle de mest kendte brands i modebilledet uden man er nødt til at bevæge dig udenfor.

Indkøb på nettet er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi en stor del af os har en travl hverdag, der ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping lige så ofte som vi måske ønsker det. Samtidig vil vi alle have den samme mulighed for at købe tøj som dem, der er bosiddende midt i de aller største modehovedstader i verdenen. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt har ikke alene sko og modetøj til kvinderne men også mændene og børn, så man kan handle til hele familien på en gang og nøjes med betale for en omgang levering. Verdens aller største online butikker er fyldt med varer og har også altid kæmpe sortimenter af udsalgsvarer. Både damer og herrer har allerede fundet glæden ved at købe online og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så man kan finde tæt på alt hvad, man tænker på når du scroller gennem siderne med modetøj, sko og accessories.


Om Ganni

Ganni blev kendt verden rundt på grund af det legende design. Hos Mærket Ganni kan mange forskellige produkter anskaffes - alt fra det maskuline til det feminine, uskyldige. Ganni forsyner dig med options, som du ikke har lyst til at undvære. Skønt de følger med den moderne fashion fra forskellige runways og key items, eksisterer der uden tvivl ikke en fobi for at være anderledes eller originalitet. Ganni vil gerne at inspirere kvinder til at gå i akkurat det, de ønsker. Brandet er tit blevet beskrevet som luksusklæder til en realistisk takst. Og for en del piger er det lige præcis dette, Ganni giver mulighed for - nemlig fantastisk kvalitet som ikke tømmer lommerne. Superstjerner såsom Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner og Alicia Vikander bliver tit fanget med klæder, som har et Ganni-mærke syet bag i. Tidsskrifter definerer prislejet, mærket har fastsat, som den gyldne mellemvej - det vil sige lige der, som hverken er sat for højt eller for lidt.

ægteparret bag Ganni i dag fortæller, at de blev træt af den kedelige, enkle, interseksuelle stil, eller den amerikansk inspirerede, boheme stilart, som mange skandinaviske kvinder bærer. Derfor begyndte de med at producere designs med vilde mønstre og eksplosive kulører, som skulle give mere liv til dansk street style.

Kvinden, som bærer tøj fra Ganni, kan være lige den, hun vil. Sådan fortolker Gannis kreative direktør. Hos Ganni betyder det at føle sig bekvem og selvsikker. Ganni-kvinden synes, at karismaen kommer an på personlighed og ikke kun klæderne. Det danske mærke Ganni blev i året 2009 overtaget til parret Ditte Refstrup og Nicolaj Refstrup. Mærket Ganni var siden 2000 været ejet af designeren Frans Truelsen, som fremstillede kashmir strik samtidig med sit galleri, men da han fik for meget arbejde, tilbød Ditte og Nicolaj Refstrup at overtage firmaet som mere af en tjeneste, end det var af interesse. Dags dato – faktisk siden året 2009 - har Ditte Refstrup fungeret som som kreativ direktør, og Nicolaj Refstrup har fungeret som en administrerende direktør.

Mærket kan købes hos over 400 sælgere verden over, og det er drevet af familie. Gannis hovedkvarter ligger i København. I 2017 blev 51 procent af Ganni afhændet til den amerikanske fond, L Catterton.


Læs mere om læderjakker

Der er ingen spørgsmål om, hvorvidt mode til kvinder er det, som igennem løbet af årene er blevet mest tydelig i moden. Til trods for herremoden er kommet rigtig godt efter det gennem de sidste år, så fylder tøj til kvinder endnu meget oftere på de mange runways i modeugerne og i butikkerne. Moden afgøres åbningsvis af de talrige modehuse, idet de fremstiller sæsonens styles frem, men desuden tilkommer der ligeledes det, der er kendt som gademode. Der er det moden på gaden, som gør sig gældende og moden her bestemmes af de nævnte modeguruer, der er ganske ordinære folk med sans for trends.

Hos damer findes der ikke udelukkende én stil, men derimod en vifte alternative, der hver er målrettet mod sit unikke segment af potentielle kvinder. Netop eftersom der findes så mærkbar forskel på, hvilke modeller som passer kvinder i mange forskellige aldre, så er der også markant forskel på, hvad moden dikterer iblandt de individuelle aldersgrupper. Ens for dem alle er ikke desto mindre tit både mønstre, model og styling, som er generelt udbredt imens andre findes mere identificerede af modehuset der har produceret det eller den gruppe, produkterne er designet for.

I dag er dametøj fordelt på 2 særdeles forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, som inkluderer de ganske almindelige modebutikker som Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Herudover findes de prominente mærker i den kostbare ende af prisskalaen, her finder vi blandt andre Marc Jacobs og Gucci. Langt de fleste forbrugere blander de to ting på forskellige måder og former på den måde en individuel stil, der bliver bygget op af tidens trends, men kombineret efter den individuelle sans for stil. Som en følge af at shopping på nettet er blevet meget mere udbredt, kan man i dag ikke kun købe tøj i de fysiske butikker, men også på internettet, hvorfor man har alle kontinenter liggende ved fingerspidserne. Det giver os en meget større chance for at vælge mellem de aktuelle modetendenser indenfor fashion for at lave en unik stil.